تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 108 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه رشته ها همینه خودتونم باید برید دنبالش خودتونم باید جون بکنید براش یکی ار دوستان بود اون دانشگاه پیام نور رفت لیسانس ای تی گرفت بعد گفت هر جا رفتم گفتن مدرکت چیه گفتم اینه گفتن برو خونتون بعد دوستم گفت مخابرات فلان کلاس رو گذاشته میایی گفتم اره رفتم ولیشو و بعد دیدم من که بیکارم برم این کلاس ها رو تا شاید به دردم بخوره موقع کار البته خود پسره هم خیلی به رشتش علاقه داشت بعد یه سری مدرکه که جمع کرد و ... گفتن خوب سابقه کار نداری یه ۱ سال کار اموزی رفت تو یه شرکت بعد که درامد پیدا کرد گفت میرم یه کشور دیگه راحت تر باشم شروع کرد زبون اون کشور رو یاد گرفت الانم کاراش رو کرده ثبت نامم کرده تو دانشگاه های مونیخ المان داره میره المان فوق بگیره و بعدم بر نمیگرده احتمالا باباش و مامانشم تو مدارس معلم و دبیر بودن پولدار هم نبوده که بگیم نه پول باباش بوده نه خودش در اورد رفت
    بهش گفتم که مگه پیام نور نبودی گفت چرا گفتم المان که فقط ازاد و دولتی رو قبول داره گفت به خاطر مدرک هام و به خاطر کاری که انجام دادم قبول کردن
    یه ازمونم انگار داده بود فقط میدونم با شروع ترم جدید دیگه ایران نیست و میره

2. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s.k.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

همه رشته ها همینه خودتونم باید برید دنبالش خودتونم باید جون بکنید براش یکی ار دوستان بود اون دانشگاه پیام نور رفت لیسانس ای تی گرفت بعد گفت هر جا رفتم گفتن مدرکت چیه گفتم اینه گفتن برو خونتون بعد دوستم گفت مخابرات فلان کلاس رو گذاشته میایی گفتم اره رفتم ولیشو و بعد دیدم من که بیکارم برم این کلاس ها رو تا شاید به دردم بخوره موقع کار البته خود پسره هم خیلی به رشتش علاقه داشت بعد یه سری مدرکه که جمع کرد و ... گفتن خوب سابقه کار نداری یه ۱ سال کار اموزی رفت تو یه شرکت بعد که درامد پیدا کرد گفت میرم یه کشور دیگه راحت تر باشم شروع کرد زبون اون کشور رو یاد گرفت الانم کاراش رو کرده ثبت نامم کرده تو دانشگاه های مونیخ المان داره میره المان فوق بگیره و بعدم بر نمیگرده احتمالا باباش و مامانشم تو مدارس معلم و دبیر بودن پولدار هم نبوده که بگیم نه پول باباش بوده نه خودش در اورد رفت
    بهش گفتم که مگه پیام نور نبودی گفت چرا گفتم المان که فقط ازاد و دولتی رو قبول داره گفت به خاطر مدرک هام و به خاطر کاری که انجام دادم قبول کردن
    یه ازمونم انگار داده بود فقط میدونم با شروع ترم جدید دیگه ایران نیست و میره
    به نظر شخصی کسانی که IT هستن که کلا تعطیلن ! اگر در مهندسی نرم افزار کد نویسی رو به طور تخصصی یاد میدیند ، اگر در گرایش طراحی وب ساخت وبسایت رو کامل یاد میدند و ...

در IT فقط یک سری درس های تئوری میخونن و عملا هیچ کاری از دستشون بر نمیاد . نه برنامه نویسی نه طراحی وب نه ... و ...

4. 2 کاربر از s.k.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته این تصور غلط دانشگاه رو هم باید کنار بذاریم!!
    توی دانشگاه قرار نیست به شما برنامه نویسی سیستم های نرم‌افزاری برای کنترل یه هواپیما یا .... یاد بدن!!
    یا مثلا اموزش طراحی یه پهپاد و....!!

شما خودت باید بری دنبالش و عین چی تلاش بکنی... وقتی دیگران دارن پاسور بازی میکنن باید پاسور بازی کنی باهاشون ولی باقی وقتت رو بذاری برا درست! مخصوصا وقتی که سر درس‌های مزخرف عمومی هدر میره رو میشه دو تا یکی رفت سر کلاس و به جاش مطالعه‌ی ازاد داشت... یا هر جور دیگه وقت باز کنی برای مطالعه‌ی ازاد و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رشته‌ات....

من گاهی دوست دارم گریه کنم وقتی چهار پنج نفر لیسانسه برای اموزش کامپیوتر می‌بینم که تعریف اینترنت رو بلد نیستن( همون تعریف کلاسیک مجموعه‌ای از شبکه ها!) یا مثلا نمیدونن رابط کاربری چیه...

فک کنم این تاپیک بود که گفتم، بیرون توی دنیای واقعی مدرک کوچیک ترین اهمیتی نداره مگر اینکه بخوای برای دولت یا وابسته به دولت کار کنی! ولی شرکت های خصوصی فقط و فقط و فقط سابقه‌ی کار رو می‌بینن...

اتفاقا شرکت‌های قدرتمند و حسابی پولدار زیادی هم تو مملکت داریم که پروژه میگیرن در حد چی! ))

------------------
    همین الان مهندس عمران تو شهر ما هست رفیقم واسش دست میگرفت میگفت رفته سر پروژه میلگرد رو گفته این چنده؟ گفتن ۱۲ ست و گفته اره دستتون درد نکنه در صورتی که میلگرد ۸ بوده و اقای مهندس تفاوتش رو بلد نبوده...

این مسئله مشخصا تو رشته‌های مهندسی نمود پیدا میکنه که بچه‌ها اکثرا دستشون به کار نمیره تا وقتی مدرک میگیرن و فقط پاس میکنن....
    مخصوصا دروسی مثل ریاضی و فیزیک و شی‌گرایی و مهندسی نرم‌افزار و طراحی دیتابیس( رشته‌ی نرم‌افزار که من بلدم!) یا طراحی الگوریتم و ....

6. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

senaps جان حرف شما درست . قرار نیست توی دانشگاه یه سری نکات تخصصی رو یاد بدن

اما وقتی یه استاد درسی رو میده ، انتظارش اینه که در حد درسی که داده دانشجویان بتونن تمرین هارو حل کنند . انکار نمی کنم که همه در حدی باشن که بتونن تمرین های استاد رو حل کنند . اما وقتی هیچکس نتونه یه مساله دیگست

----------------------

قرار نیست مهندسی که از دانشگاه فارق التحصیل میشه بتونه از روز اول همه نکات مربوط به کارش رو بلد باشه . اما آموزش ها برای این داده میشن که اگر روزی رفتی سر کار اگر گفتن فلان چیز ، یه دیدگاه اولیه نسبت بهش داشته باشی

خیلی فرق داره که یه کارگر معمولی رو ببری سر دکل نفت تا یک مهندس نفت رو در حالی که شاید هر دوشون یه کار ساده رو انجام بدن . شاید به صرفه تر باشه همون کارگر ساده بره سر دکل چون حقوق کمتری بهش میدیم . اما زمانی که برای آموزش و توجیه اون کارگر صرف میشه خیلی بیشتر از مهندس نفت هستش .

8. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اما وقتی یه استاد درسی رو میده ، انتظارش اینه که در حد درسی که داده دانشجویان بتونن تمرین هارو حل کنند . انکار نمی کنم که همه در حدی باشن که بتونن تمرین های استاد رو حل کنند . اما وقتی هیچکس نتونه یه مساله دیگست
    اتفاقا تجربه‌ی شخصیم سر درسی مثل شی‌گرایی برعکس هست....
    گاهی اوقات واقعا دانشجو ها دنبال یاد گرفتن نیست... استاد ما مباحث شی‌گرایی رو در حد 2+2 =4 (از راست به چپ!) داشت توضیح میداد و باز بچه‌ها تا استاد گفت 4 = 2+2 (از راست به چپ!) همه هنگ کردن!!!
    و مثلا منی که یاد میگرفتم رو بهم میگفت خط‌شکن! ))

الان سر 99٪ درصد کلاسا ادم جرات نمیکنه یه سوال بپرسه همه صداشون در میاد که باو خوابم پرید! باو حوصلمون سر رفت! باو کار داریم انقد حرف نزن و امثالهم...

واقعا دانشگاه‌های ما فقط شده پاس کردن....

بعد کلی هم ارشد هایی که فقط پاس کردن هستن که میان سر کلاس و تدریس میکنن.... درسی مثل پایگاه داده رو من با سه استاد مختلف داشتم تا حالا، جالبه که هر سه نفر ارشد هوش مصنوعی داشتن، و جالب تر اینه که استاد اولمون فردوسی مشهد بود و معدلش پایین تر از دوتای دیگه! ولی این دوتا درسی که میدن اشغال به تمام معناس.... در صورتی که استاد قبلی با اینکه خیلی از بچه ها افتادن اما تایید میکردن که درسش بهتر بوده( من یه بار کاردانی و دو بار در دو دانشگاه مختلف این درس رو گذروندم و هر سه بار با نمره‌ی خیلی مناسب پاس شدم!)...

یعنی اساتید هم زیاد سواد ندارن در بسیاری شهر ها و در حد معلم هست سوادشون نه دانشگاه و دانشجوی کارشناسی!

قرار نیست مهندسی که از دانشگاه فارق التحصیل میشه بتونه از روز اول همه نکات مربوط به کارش رو بلد باشه . اما آموزش ها برای این داده میشن که اگر روزی رفتی سر کار اگر گفتن فلان چیز ، یه دیدگاه اولیه نسبت بهش داشته باشی

خیلی فرق داره که یه کارگر معمولی رو ببری سر دکل نفت تا یک مهندس نفت رو در حالی که شاید هر دوشون یه کار ساده رو انجام بدن . شاید به صرفه تر باشه همون کارگر ساده بره سر دکل چون حقوق کمتری بهش میدیم . اما زمانی که برای آموزش و توجیه اون کارگر صرف میشه خیلی بیشتر از مهندس نفت هستش .
    من فکر میکنم که تو کل رشته ها اینجوری باشه که مهندس کارشناس باشه و کارگر کاردان!!
    یعنی اون کارگر ساده فقط با وسیله ها کار میکنه و اگر مشکلی براشون پیش بیاد یا دیگه درست کار ندن، هیچ ایده‌ای نداره باید باهاشون چیکار کنه! )) ولی کارشناس بلده....

مثل داستان خودرو های ما که به محض انقلاب و بیرون رفتن مستشار ها رفت تو دور باطل و هنوز بیرون نیومده چون بلد نیستیم زیر ساخت ها رو عوض کنیم( و نمی‌خوایم دیگه!) ولی مثلا صنعت موشکی به خاطر چند تا کارشناس به حدی پیشرفت کرده که ما به دیگران یاد میدیم چطوری راکت و موشک درست کنن!( غزه که به گفته‌ی خود اسرائيل در هر ۳ روز ۱۰۰۰ راکت میزد به اسرائيل در طول جنگشون... که البته چندان کارا نبود!)....

بنابراین با این تفاسیر، بازم وظیفه‌ی یه کارشناس یا لیسانسه و یه کارگر دیپلم یا کاردان باید در این مسئله باشه.... اما نیست و الان سطح سواد ها پایینه واقعا....

10. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مشکل اینه که دانشجوی بدبخت هیچ انگیزه ای نداره! من خودم نرم افزارم ، ولی تا جایی که خبر دارم ، تقریباً همه رشته های فنی همینطورن

دانشجو کار نمیکنه ، چون به راحتترین شکل ممکن وارد دانشگاه شده ، استادا هم که یه سریشون از دانشجوها هم شلترن
    استادا پروژه میدن ، دانشجو میده بیرون مینویسن. امتحانو حفظ میکنن یا به بدترین شکل مینویسن و خیلی اتفاقی مفتکی پاس میشن!
    به ندرت استادی پیدا میشه که درست و حسابی با دانشجوها کارکنه و همین استادهای نادر هم معمولاً توسط بعضی دانشجویان غیور طرد میشن

با این وضع دانشجو فارغ التحصیل میشه ، انتظار داره یه کار راحت با درآمد بالا هم واسش پیدا شه!

12. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دو تا شد ! پاک شه لطفاً

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    من نظرم رو بگم
    این نکته رو هم بگم که نظر من ممکنه اشتباه باشه
    به نظرم اینکه
    استاد خوبه یا بد
    دانشجو گوش میده یا نمیده
    یا هرچیز دیگه
    اینا هر کدوم به بحث جدا هست که باید خیلی بررسی بشه
    به نظرم دانشجو خودش باید دنبال تخصص باشه
    مثلا من خودم تو زمینه ی شبکه های کامپیوتری مطالعه و یاد میگیرم
    البته علاقه من نسبت به کامپیوتر از بچگی بوده هست و دانشگاه تاثیری در اون نداشته
    و البته دانشگاه در علاقه ی من تاثیری نداشته و شاید بر علم من هم چندان تاثیر نداشته باشه (حداقل تا الان که چندان نداشته)
    ولی من الان خیلی از دانشجو ها رو می بینم که هیچی بلد نیستن
    من خودم کار ندارم استاد خوبه یا سطح دانشگاه بالا هست یا نه
    من کار خودم رو می کنم و برنامه ریزی دارم
    سعی می کنم از حداکثر توان و انرژی استفاده کنم تا بتونم از این روزهای زندگی و در این سن که هستم نهایت استفاده ببرم تا در آینده استفاده کنم از تخصصم
    تازه الان که خیلی خوبه
    الان در اکثر نقاط ایران هم اینترنت اومده
    شما در هر زمینه ای دوست داشته باشید می تونید تحقیق و مطالعه داشته باشید
    کافی هست حداقل یه اینترنت داشته باشید
    کلاس های تخصصی + کتاب + مالتی مدیا های آموزشی + مقالات علمی + سایت های خبری و ... اینا رو هم داشته باشید که عالیه
    الان امکانات آموزشی خیلی خوب شده
    ولی شاید کمتر کسی از این امکانات نهایت استفاده رو ببره
    این نظر من بود

15. 6 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

والا آرمین جان بنده هم قبول دارم هرکس باید بره دنبال تخصصش

ولی یک مشکلی هست :

N سال پیش در کشوری به نام ایران هرکس به علوم اون زمان وارد میشد ، بهش می گفتن حکیم ! حال این حضرت حکیم شهر به شهر میگشت دنبال سایر جکیم ها که باهاشون بحث کنه ، اثبات به برتری علمی خودش نسبت به حکیم شهر بغلی کنه .

حال علم پیشرفت کرد افراد دیدن در دنیای واقعی نمی تونن حکیم بشن ، اومدن تو دنیای مجازی حکیم بشن

هرکس رفت یه فتوشاپ یه آفیس چهار تا نرم افزار ویرایش فیلم دو تا نرم افزار معروف مهندسی مثل autocad ، دو تا نرم افزار انیمیشن سازی مثل 3dmax نصب کرد ، یه ویژوال بیسیک هم نصب کرد اونوقت شد حکیم !

حال نمی دونه طرف تو بلاد کفر خودشو خفه می کنه N سال وقت میزاره، صفر تا صد یه نرم افزار مثل فتوشاپ رو یاد میگیره باهاش میره کسب درآمد می کنه

الحمدالله ما ایرانیها با یه استامینوفن و یه آچار پیچ گوشتی ، هممون شدیم دکتر مهندس اعتقادی هم به نظر اونیکه N سال وقت گذاشته این چیزارو یاد گرفته نداریم

می بینی یهو یه hayyan71 ای پیدا میشه در نقش آچار فرانسه ! فکر می کنه تخصصی که مثلا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی ضمینه ی هارد دیسک ها داره ، و یا تخصصی که @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمینه اینترنت داره ، یا سایر تخصص هایی که دوستان دارن ، در عرض دو روز جمع آوری شده . اونوقت با باز کردن چهار تا سایت فروش هارد دیسک و نصب دو سه تا نرم افزار پارتیشن بندی و نصب سه چهار تا فایروال و مرورگر میشه متخصص همه فن حریف تو کار همه هم دخالت می کنه

خیلی جالبه من زیاد به فروم های خارجی سر می زنم این کل کل هایی که در مسایل مختلف کامپیوتری در ایران میشه رو اونجا ندیدم ! ( شاید زبان بنده ضعیفه ، شاید اونها این فرهنگ رو دارن در مکان هایی مربوط به تخصصشون نیست دخالت نکنند ، شاید چشای بنده ضعیفه ، شاید حیلی چیزای دیگه ) هرکس کار خودش رو می کنه و اصطلاحا هر کدومشون آچار مخصوص یه پیچ و مهره هستن

مگر اینکه دستم به اونی که آچار فرانسه رو وارد ایران کرد نرسه نمی دونست ایرانی ها جنبه ندارند از روی آچار فرانسه الگو برداری می کنند خودشون رو مناسب باز و بسته کردن هر پیچ و مهره ای می بینن

17. 6 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من با نظر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاملا موافق هستم
    متاسفانه یکی مشکلات علمی در کشور ما نداشتن مدرک درست و معتبر در زمینه ی تخصص ها هست
    مثلا در زمینه ی IT الان در تمام نقاط دنیا مدارک معتبر ارائه میشه و تقریبا میشه گفت کسی که این مدارک رو داره یه جورایی علم حداقلی رو داره (به نظر من با داشتن اون مدارک هم هنوز کسی کامل تخصص نداره)
    اینجا من میرم دانشگاه
    چندین میلیون هزینه می کنم
    ولی دوباره باید بیام بیرون چندین میلیون هزینه کنم تا تخصص یاد بگیرم
    به نظر من اگر فضا به گونه ای بود که شرکت بر اساس تخصص و تجربه افراد استخدام می کردن خیلی خیلی عالی بود
    من شاید اگر روزی مدیر هر شرکتی در دنیا بشم و بخوام استخدام کنم
    می یام یه مصاحبه دقیق می کنم و آزمون های تخصصی از تخصص آنچه که شرکتم نیاز داره میگرم
    چیکار دارم مدرکش چیه؟سابقه چه قدر داره؟کجا بوده؟چند سالشه؟
    من میخوام افراد رو استخدام کنم تا شرکت رو به بازدهی برسونن تا هم خودم سود کنم هم از سودم به اونا هم بدم
    همین ویندوز که همه دارن و همه فکر می کنن خیلی بلدن
    من خودم به مدت دنبالش بودم که کامل یادش بگیرم
    دیدم که چه قدر ویندوز تنظیمات و امکانات داره که ما خبر نداریم
    البته من تجربه ی زیادی در بازار های استخدامی ندارم و شاید حرفام اشتباه باشه

19. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •