همه رشته ها همینه خودتونم باید برید دنبالش خودتونم باید جون بکنید براش یکی ار دوستان بود اون دانشگاه پیام نور رفت لیسانس ای تی گرفت بعد گفت هر جا رفتم گفتن مدرکت چیه گفتم اینه گفتن برو خونتون بعد دوستم گفت مخابرات فلان کلاس رو گذاشته میایی گفتم اره رفتم ولیشو و بعد دیدم من که بیکارم برم این کلاس ها رو تا شاید به دردم بخوره موقع کار البته خود پسره هم خیلی به رشتش علاقه داشت بعد یه سری مدرکه که جمع کرد و ... گفتن خوب سابقه کار نداری یه ۱ سال کار اموزی رفت تو یه شرکت بعد که درامد پیدا کرد گفت میرم یه کشور دیگه راحت تر باشم شروع کرد زبون اون کشور رو یاد گرفت الانم کاراش رو کرده ثبت نامم کرده تو دانشگاه های مونیخ المان داره میره المان فوق بگیره و بعدم بر نمیگرده احتمالا باباش و مامانشم تو مدارس معلم و دبیر بودن پولدار هم نبوده که بگیم نه پول باباش بوده نه خودش در اورد رفت
بهش گفتم که مگه پیام نور نبودی گفت چرا گفتم المان که فقط ازاد و دولتی رو قبول داره گفت به خاطر مدرک هام و به خاطر کاری که انجام دادم قبول کردن
یه ازمونم انگار داده بود فقط میدونم با شروع ترم جدید دیگه ایران نیست و میره

جواب بصورت نقل قول

اعتقادی هم به نظر اونیکه N سال وقت گذاشته این چیزارو یاد گرفته نداریم
تو کار همه هم دخالت می کنه
نمی دونست ایرانی ها جنبه ندارند از روی آچار فرانسه الگو برداری می کنند خودشون رو مناسب باز و بسته کردن هر پیچ و مهره ای می بینن