بازی با تیم اصلی سوئد، اوایل فروردین ماه هست.
من خبرش رو چند ماه پیش خوندم و الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تو تهران هم باشه.
بازی با تیم اصلی سوئد، اوایل فروردین ماه هست.
من خبرش رو چند ماه پیش خوندم و الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تو تهران هم باشه.
با این بودجه ها همونم کنسل نشه شانس اوردیم .
با تیم چندم نه ، بگو شماره چند ؟
یه شماره 10 (زلاتان) میندازن وسط با همون بازی میکنن![]()
شک نکنید کنسله
فلسطین هم نشد با ما بازی کنه بعد سوئـــــــــــــــــــــد ؟زلاتان؟ نه بابــــــــــــــــا
![]()
بازی با سوئد در خود سوئد هست.در سایت فدراسیون فوتبال سوئد هم نوشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بود با ایتالیا هم در آزادی بازی کنیم.
بعضي از كارشناسان در مورد اينكه چرا ايران فقط در ضربات ايستگاهي به گل ميرسه اعتراض دارن.
اما من يادمه تو تيم 1996 در امارات كه ايران موفق شد كره جنوبي را 6-2 ببره يا عربستانو 3-0 ببره تعداد بسيار كمي از گل ها از ضربات ايستگاهي به ثمر رسيد و جالبه كه بدونيد كارشناسان همون موقع ميگفتن تيم ملي در استفاده از ضربات ايستگاهي با وجود اين همه مهره توانايي لازم را نداره و بايد بيشتر كار كنه و اينو يك عيب بزرگ براي تيم ملي به حساب مياوردن و ميگفتن استفاده نكردن از ضربات ايستگاهي نشان دهنده اتكاي بازي تيم ملي روي مهارت هاي فردي و نه گروهي است.
به نظرم اون تيم به شيوه علي اصغري اداره ميشد و كاملاً متكي بر قابليت هاي فردي و البته مسائل روحي و رواني سرمربي بازي ميكرد و تاكتيك خاصي نداشت. اونطور كه معلومه استفاده كردن از ضربات ايستگاهي يك هنر به حساب مياد و درصد بالايي از گلهايي كه تيم هاي بزرگ هم به ثمر ميرسونن به استفاده از اين روش اختصاص داره.
دقيقاً يكي از توجيهات اين سيستم اينه كه ما در اين مواقع موقعيت اينو داريم كه با تمركز بالا به گل دست پيدا كنيم و حتي در بازي هاي بزرگ كه موقعيت هاي گل كمتري ممكنه برامون خلق بشه ميشه به اين روش رو آورد.
به نظر شما چه اشكالي داره كه تيم با هر موقعيت ضربه آزاد مستقيم يا غير مستقيم يا كرنر و امثالهم كه نصيبش ميشه انتظار گل شدنشو داشته باشيم؟
حتي در دوره برانكو هم درصد زيادي از گلها روي ضربات ايستگاهي به ثمر ميرسيد. اما به طور معمول بين 40 تا 60 درصد گل هاي دنياي حرفه اي فوتبال از ضربات ايستگاهي به ثمر ميرسه.
البته من مطمئن هستم اين تيم ميتونست با چند بازي تداركاتي در حد همين مسابقات (نه بازي با تيم هاي بزرگ دنيا) به يك همآهنگي خوب دست پيدا كنه و حتي زيبا هم بازي كنه. حداقل از ايني كه ديديم بهتر ظاهر ميشد. بالشخصه اميد داشتم تيم ملي بتونه با حضور در نيمه نهايي به همآهنگي لازم دست پيدا كنه و به شكوفايي برسه ولي متأسفانه نشد.
Last edited by Pejvak61; 28-01-2015 at 09:46.
مشکل اینجاست که ما هر توانایی رو داشته باشیم، اون توانایی به حساب نمیاد و نقص های فوتبال رو بیش از حد بزرگ می کنن.
یه زمانایی تو دفاع خیلی مشکل داشتیم و هر توپی که میومد، میرفت تو دروازه مون.
الان که خدا رو شکر دفاع خوبی داریم، به چشمشون نمیاد.
اینا فقط می گردن دنبال عیب و ایراد که بزرگش کنن! فرقی هم نمی کنه که چی باشه ...
به نظرتون میشه تو این چند سال باقی مونده کیروش رو بخش پاس کاری و حفظ توپ ها هم یه تحول ایجاد کنه ؟
به نظر من چون برای جام ملت های اسیا وقت کم بود نتونس این بخش کامل کنه ولی الان تا جام جهانی وقت تقریبا خوبی وجود داره
فکر کنم الان وقت خوبی بتونه یکسری بازیکن جوان دیگه تزریق تیم کنه یادم یه بازیکن دورگه سوئدی داشتیم ؟
اینها بود از یکی بیشتر بوداون امین نظری بازیکن میانه هست
ویلیام آتشکده: او بازيكن جواني است كه در ليگ 2 سوئد بازي ميكند. اين جوان 20 ساله از 10 سالگي در ردههاي تيم كوتوبرگ شركت داشته و از سال 2009 يعني از سن 16 سالگي در تيم اصلي «كوتوبرگ» حاضر بوده و در اين تيم شش بازي انجام داد كه يكي از اين ديدارها، رسمي بوده است. ويليام آتشكده فصل قبل براي تيمش 1200 دقيقه بازي كرده و شش گل هم زده و حالا اينكه چطور نظر كروش را جلب كرده، قابل توجه است.
امین نظری: کی روش در یکی از سفرهایش به سوئد، به منزل نظری رفت و با برادران نظری درباره بازی در تیم ملی ایران صحبت کرد. البته در آن مقطع امین نظری دعوت کی روش را قبول نکرد اما گفته می شود کی روش هنوز بازی های این بازیکن را دنبال می کند. نظری متولد سال 1373 است و سن مناسبی برای بازی در تیم ملی دارد. وی در مالموی سوئد بازی می کند و دو دوره در تیم های زیر 17 و 19 ساله های سوئد بازی کرده است.
آرش بیات: این بازیکن 29 ساله به ضربه های آزاد و شوت های محکم در لیگ سوئد معروف است. پست وی هافبک میانی است و در 257 بازی بازی در لیگ سوئد، 46 گل زده است. وی در رده های سنی پایین تیم ملی سوئد نیز بازی کرده است.
آرش طالبی نژاد: طالبی نژاد متولد بندر عباس است و از بچگی به سوئد مهاجرت کرده است. 183 سانتی متر قد و فیزیک مناسبی دارد و در پست هافبک راست و هافبک میانی بازی می کند. این بازیکن 31 ساله است.
عماد خلیلی: خلیلی هم یکی از محتمل ترین گزینه هاست. او 25 ساله است و می تواند در پست های مهاجم و بال راست بازی کند. او در باشگاهی در دسته دوم سوئد بازی کرده و آمار گلزنی خوبی نیز از خود به جای گذاشته است. خلیلی در 76 بازی 20 گل زده است.
Last edited by Fusi0n; 28-01-2015 at 16:05.
کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا تازه ترين احکام خود را در مورد جام ملت هاي آسيا صادر کرد
به نقل از ایرنا، در این احکام مهرداد پولادی مدافع تیم ایران به علت دریافت کارت قرمز در بازی با عراق یک جلسه از همراهی تیم ایران در بازی های بین المللی رسمی آتی محروم و 2 هزار دلار جریمه شد.
همچنین مهدی علی سرمربی تیم امارات به علت رفتار غیرجوانمردانه در بازی با ایران 3هزار دلار، فدراسیون فوتبال عراق به علت دریافت 7 اخطار بازیکنانش در دیدار با ایران 3500 دلار جریمه ، احمد السید از قطر به علت اظهار نظر بعد ازبازی با بحرین 2 هزار دلار و اتحادیه فوتبال امارات وفدراسیون فوتبال استرالیا به علت ورود غیرقانونی بازیکنانشان به زمین 3000 دلار جریمه شدند.
دوستان جام ملت هایه بعدی 32تیمس یا همون 16تیم؟؟؟![]()
میزبانی جام ملت های بعدی هم که به امارات رسید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)