تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 262 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمراتی که گرفته حلالش

بابا ایول کونامی ایول یعنی روح و روان جلا داده شد!

بالاخره مشکلات داوری که گند زده بود به PES2013 و جزو نکات آزار دهنده اش بود حل شده! یعنی باریک کونامی باریک...

توی 2013 می دیدی تک به تک هستی توی محوطه دروازبان رو هم دریبل می زدی و دروازبان خطا می کرد داور خطا می گرفت ولی کارت زرد می داد! یعنی هیچ جای دنیا دروازبان هم به عنوان آخرین مدافع وقتی دریبل می خوره و مهاجم موقعیت 120 درصد گل رو داره اگه خطا کنه کارت قرمز حلال تر از شیر مادر نصیبش می شه ولی PES2013 این قضیه سکته ها داده بود به گیمرها الان دروازبان رو دریبل زدم اونم چه دریبلی! دروازبان تکل زد و با یه انیمیشن خیلی جالب این صحنه خلق شد صحنه خلق شده کاملا با نوع خطا هماهنگ بود یعنی اگه کسی این مدلی تکل بزنه بازیکن در همون حالتی که برای بازیکن من پیش اومد زمین می خوره بعدش داور خیلی خونسرد و با اطمینان کامل به دروازبان کارت قرمز داد اینجا هم انیمیشن جدیدی اضافه شده نحوه کارت دادن داور واقعا جالب بود...

واقعا دمش گرم که روی این مسائل کار کردن

در مورد پرسپولیس هم انشالا اکسپنشنی که قراره برای فصل آینده جام باشگاه های آسیا بیاد تیم های جدید الصعود اضافه میشن اینایی که هستن مربوط به فصل جاری هستن هنوز فصل 2015 جام باشگاه های آسیا شروع نشده و احتمالا توی دیتا پک هایی که در موقع شروع فصل 2015 که حدودا میشه اسفند باید منتظر پرسپولیس باشیم به امید موفقیتش توی جام باشگاه های آسیا (البته من استقلالیم)

+

در ضمن هنوز بازی لیک نشده برا PC فکر کنم کرکرها هم به این بازی احترام گذاشتن!
    Last edited by Spaniuly; 12-11-2014 at 12:45.

2. 13 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در یک کلام بازی فوقالعاده شده . هوش مصنوعی عالی مخصوصا مخصوصا و بازم مخصوصا تیم حریف !! عالی شده .

حرکت بازیکن ها تو فضا های خالی عالی شده . دیشب یه گلی زدم در حد تیم ملی از سمت چپ تیم حریف سانتر کردم یه بازیکن خودش رو با سرعت از راست به محوطه نزدیک کرد و استپ کرد و زدم تو گل . عجیب چسبید . داوری ها هم خوب شده فقط نوع سوت زدنشون رو مخه شبیه سوت بلبلی هستش تا سوت داور

بی صبرانه منتظر اومدن نسخه پی سی هستم . چون با پلی 3 رو تی وی معمولی و با اتصال انالوگ بازی میکنم زیاد فاز نمیده منتظرم روی مونیتور ال ای دی بازی کنم .

در مورد مستر لیگ هم نقل انتقالاتش جالب شده از طرف اعصاب خرد کن هم هست . شما وقتی به بازیکنی پیشنهاد میدی چند بار اون بازیکن میگه پیشنهادت کمه زیادش کن تا فکر کنم روش و میتونی قیمت خرید بازیکن و دستمزدش و پاداش ها برای برد و قهرمانی رو براشون تعریف کنی . اقا زیدان رو خریدم برای بارسلونا و گذاشتمش وسط میدان و داره اقایی میکنه و بد جور خط حمله رو ساپورت میکنه ( دقیقا حس پس 2006 که با زیدان همه کاری میشد کرد رو انتقال میده )‌

از طراحی قسمت گیم پلی خوشم نیومد خیلی پیچ در پیچش کردن و همون مدل 2014 عالی بود ولی زیاد مهم نیست .

در هر صورت با فوتبال خوبی روبرو هستید و مطمئنم لذت میبرید از بازی .

سوالی بود در خدمتم .

اها راستی تا یادم نرفته بازی 17 تا ورزشگاه داره !!!! که تو منوش 19 تا هستش که یکیش که رندومه هیچ یکی هم نمیدونم چی بود که اونم حساب نیست و 17 تا ورزشگاه داره که به شدت کمه به نظر من . میشد راحت 30 تا استادیوم فیک طراحی کرد و گذاشت تو بازی .

راستی گزارش جان چمپیون هم رو مخه اساسی !! حالم از گزارششش به هم میخوره ! گزارشگر فیفا کجا این کجا ( با اینکه من طرفدار دو اتیشه پس هستم)

4. 10 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

در یک کلام بازی فوقالعاده شده . هوش مصنوعی عالی مخصوصا مخصوصا و بازم مخصوصا تیم حریف !! عالی شده .

حرکت بازیکن ها تو فضا های خالی عالی شده . دیشب یه گلی زدم در حد تیم ملی از سمت چپ تیم حریف سانتر کردم یه بازیکن خودش رو با سرعت از راست به محوطه نزدیک کرد و استپ کرد و زدم تو گل . عجیب چسبید . داوری ها هم خوب شده فقط نوع سوت زدنشون رو مخه شبیه سوت بلبلی هستش تا سوت داور

بی صبرانه منتظر اومدن نسخه پی سی هستم . چون با پلی 3 رو تی وی معمولی و با اتصال انالوگ بازی میکنم زیاد فاز نمیده منتظرم روی مونیتور ال ای دی بازی کنم .

در مورد مستر لیگ هم نقل انتقالاتش جالب شده از طرف اعصاب خرد کن هم هست . شما وقتی به بازیکنی پیشنهاد میدی چند بار اون بازیکن میگه پیشنهادت کمه زیادش کن تا فکر کنم روش و میتونی قیمت خرید بازیکن و دستمزدش و پاداش ها برای برد و قهرمانی رو براشون تعریف کنی . اقا زیدان رو خریدم برای بارسلونا و گذاشتمش وسط میدان و داره اقایی میکنه و بد جور خط حمله رو ساپورت میکنه ( دقیقا حس پس 2006 که با زیدان همه کاری میشد کرد رو انتقال میده )‌

از طراحی قسمت گیم پلی خوشم نیومد خیلی پیچ در پیچش کردن و همون مدل 2014 عالی بود ولی زیاد مهم نیست .

در هر صورت با فوتبال خوبی روبرو هستید و مطمئنم لذت میبرید از بازی .

سوالی بود در خدمتم .

اها راستی تا یادم نرفته بازی 17 تا ورزشگاه داره !!!! که تو منوش 19 تا هستش که یکیش که رندومه هیچ یکی هم نمیدونم چی بود که اونم حساب نیست و 17 تا ورزشگاه داره که به شدت کمه به نظر من . میشد راحت 30 تا استادیوم فیک طراحی کرد و گذاشت تو بازی .

راستی گزارش جان چمپیون هم رو مخه اساسی !! حالم از گزارششش به هم میخوره ! گزارشگر فیفا کجا این کجا ( با اینکه من طرفدار دو اتیشه پس هستم)
    لطفا از پاس های عمقی زمینی و هوایی هم برامون بگو . 2013 خیلی خوب بود این موارد ولی 2014 گند زدن اتمی بود !!
    تماشاگران و تشویق هاشون چطوره ؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لطفا از پاس های عمقی زمینی و هوایی هم برامون بگو . 2013 خیلی خوب بود این موارد ولی 2014 گند زدن اتمی بود !!
    تماشاگران و تشویق هاشون چطوره ؟
    پاس های زمینی و هوایی اگر درست و به موقع داده باشه ( نه اینکه انتظار داشته باشی هر چی بفرستی بره برسه ) به خوبی بازیکن رو تو موقعیت قرار میده مخصوصا پاس های هوایی

در مورد تماشاگران و تشویق هم فعلا تا نسخه پی سی رو بازی نکنم نمیشه چیزی گفت ! رو پلی 3 راضی نبودم هر چند که برام مهم هم نیست چون گیم پلی اصل اول و اخر هستش

7. 9 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نسخه استرالیا . همراه با یه هدیه . من عاشق این عروسک های کوچولوام .

9. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پاس های زمینی و هوایی اگر درست و به موقع داده باشه ( نه اینکه انتظار داشته باشی هر چی بفرستی بره برسه ) به خوبی بازیکن رو تو موقعیت قرار میده مخصوصا پاس های هوایی

در مورد تماشاگران و تشویق هم فعلا تا نسخه پی سی رو بازی نکنم نمیشه چیزی گفت ! رو پلی 3 راضی نبودم هر چند که برام مهم هم نیست چون گیم پلی اصل اول و اخر هستش
    سلام

پاس های عمقی وقتی top playe بازی می کنی دیگه نمی خواد که کاملا جهت و مقدار و ... مثل 2014 بدی ؟؟؟
    خیی رو مخ بود

حرکنشون ( دویدن ) و تغییر مسیر چجوریه مثل 2012 یا 2013 یا 2014 ؟؟؟

خیلی ممنون

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بخاطر اینکه علی دایی اول فصل گند بزرگی زد به پرسپولیس .. کونامی قید بودن پرسپولیس رو زد
    چه ربطی داره؟
    بازیهای 2015 اسیا که هنوز شروع نشده از اسفند شروع میشه در واقع این تیمهای پارسالی هست که هنوز در جریانه

12. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

پاس های عمقی وقتی top playe بازی می کنی دیگه نمی خواد که کاملا جهت و مقدار و ... مثل 2014 بدی ؟؟؟
    خیی رو مخ بود

حرکنشون ( دویدن ) و تغییر مسیر چجوریه مثل 2012 یا 2013 یا 2014 ؟؟؟

خیلی ممنون
    شما اصلا ویدی.های گیم پلی بازی رو دیدی؟!

یکم زحمت به خودت بده ویدیوهای بازی رو ببین به جواب خیلی سوالات میرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

داستان چیه تو سایت کونامی میری هر اطلاعاتی در مورد pc بود برداشته ولی بقیه کنسولهارو گذاشته مخصوصا زبونه بالاش که نوشته pre [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبری از پک pc نیست تا دیروز بود؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان یعنی ممکنه برای pc نیاد کلا؟؟؟
    اگه نیومد من اسمم رو هرچی بگی میزارم . اصلا رگ گردنمو گرو میزارم . میاد نگران نباش.

16. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dik

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •