در یک کلام بازی فوقالعاده شده . هوش مصنوعی عالی مخصوصا مخصوصا و بازم مخصوصا تیم حریف !! عالی شده .
حرکت بازیکن ها تو فضا های خالی عالی شده . دیشب یه گلی زدم در حد تیم ملی از سمت چپ تیم حریف سانتر کردم یه بازیکن خودش رو با سرعت از راست به محوطه نزدیک کرد و استپ کرد و زدم تو گل . عجیب چسبید . داوری ها هم خوب شده فقط نوع سوت زدنشون رو مخه

شبیه سوت بلبلی هستش تا سوت داور
بی صبرانه منتظر اومدن نسخه پی سی هستم . چون با پلی 3 رو تی وی معمولی و با اتصال انالوگ بازی میکنم زیاد فاز نمیده منتظرم روی مونیتور ال ای دی بازی کنم .
در مورد مستر لیگ هم نقل انتقالاتش جالب شده از طرف اعصاب خرد کن هم هست . شما وقتی به بازیکنی پیشنهاد میدی چند بار اون بازیکن میگه پیشنهادت کمه زیادش کن تا فکر کنم روش

و میتونی قیمت خرید بازیکن و دستمزدش و پاداش ها برای برد و قهرمانی رو براشون تعریف کنی . اقا زیدان رو خریدم برای بارسلونا و گذاشتمش وسط میدان و داره اقایی میکنه و بد جور خط حمله رو ساپورت میکنه ( دقیقا حس پس 2006 که با زیدان همه کاری میشد کرد رو انتقال میده )
از طراحی قسمت گیم پلی خوشم نیومد خیلی پیچ در پیچش کردن و همون مدل 2014 عالی بود ولی زیاد مهم نیست .
در هر صورت با فوتبال خوبی روبرو هستید و مطمئنم لذت میبرید از بازی .
سوالی بود در خدمتم .
اها راستی تا یادم نرفته بازی 17 تا ورزشگاه داره !!!! که تو منوش 19 تا هستش که یکیش که رندومه هیچ یکی هم نمیدونم چی بود که اونم حساب نیست و 17 تا ورزشگاه داره که به شدت کمه به نظر من . میشد راحت 30 تا استادیوم فیک طراحی کرد و گذاشت تو بازی .
راستی گزارش جان چمپیون هم رو مخه اساسی !! حالم از گزارششش به هم میخوره ! گزارشگر فیفا کجا این کجا ( با اینکه من طرفدار دو اتیشه پس هستم)