تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 175 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیفا رسماً خرید‌های زیر 18 سال رئال مادرید را بررسی‌ می‌‌کند
    فیفا تحقیقات خود در مورد خرید‌های زیر 18 سال رئال مادرید را آغاز کرده است. این تحقیقات در مورد بند 19 قانون نقل و انتقال بازیکنان است که تأکید می‌‌کند بازیکنان زیر 18 سال تنها در شرایط کاملا مطمئن می‌‌توانند به باشگاه دیگری منتقل شوند.
    به گزارش طرفداری و به نقل از AS، فیفا یک تحقیق کاملاً محرمانه شروع کرده است که البته توسط AS لو رفت. فیفا از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواسته است که تمامی‌ مدارک در زمینه انتقال بازیکنان زیر 18 سال از هر باشگاه دیگری به رئال مادرید را به این سازمان ارسال کند. باشگاه‌های مختلف هم باید مدارک خود را به فیفا ارسال کنند.
    در نامه‌ای که 17 دسامبر به فدراسیون فوتبال اسپانیا فرستاده شده است از این فدراسیون خواسته شده تا 14 فوریه این اطلاعات را مهیا کند. 48 ساعت بعد، خورخه پرز از فدراسیون فوتبال اسپانیا نامه را به باشگاه رئال مادرید ارسال کرده است و وکیل باشگاه رئال مادرید هم آنها را به زوریخ فرستاده است.
    این تحقیقات با خرید بازیکنانی نظیر آسنسیو، اودگارد و لوکاس سیلوا توسط رئال مادرید در هفته‌های قبل مصادف شده است. این باشگاه همچنین به دنبال مستور، نوجوان 16 ساله مراکشی هم است.
    گفتنی ست بارسلونا به خاطر تخلفاتش در زمینه بازیکنان زیر 18 سال تا ژانویه 2016 حق خرید هیچ بازیکنی را ندارد. گفته می‌‌شد رئال مادرید و چند باشگاه اروپایی دیگر تحقیقات در مورد بارسلونا را از فیفا درخواست کرده بودند.
    تحقیقات حال حاضر از رئال مادرید هم به خاطر شکایت یک منبع ناشناس بوده است. فیفا در نامه‌اش به فدراسیون فوتبال اسپانیا، هدف خود را برقرار کردن حقایق عنوان کرده و همچنین شاکی‌ این پرونده را هم ناشناس خوانده است. گفته می‌‌شود جوزپ ماریا بارتومئو از فیفا در مورد این تحقیق درخواست کرده است.

---------------------------------------------------------------
    پ.ن= طبق خبر بالا مشخص شد چه کسی زیر اب بارسا رو زده و دم بارتومئو گرم با این حرکتش ...
    اگر قراره عدالت اجرا بشه بهتره برای بقیه هم اجرا بشه و فیفا شدیدا باید این مساله رو پی گیری کنه ...
    اگر نکنه عمر بلاتر به عنوان یک آرزوی فوتبالی در همین سال 2015 به پایان خواهد رسید
    به امید استقلال کاتالونیا

2. 9 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

هفته سخت بارسا

بارسا هفته پیش دو بازی چالش بر انگیز مقابل اتلتیکو داشت که موفق به کسب 6 امتیاز از هر دو آنها شد. حالا آنها قبل از مصاف با ویارئال در لالیگا باید به ویسنته کالدرون رفته تا بازی برگشت رقابت های جام حذفی را به پایان برسانند.

بارسلونا برای آماده شدن در بازی 1/4 جام حذفی مقابل اتلتیکو مادرید (چهارشنبه ساعت 23:30 به وقت ایران) یک هفته تمرین را در روز دوشنبه آغاز کرد. بارسا پس از اولین پیروزی 0-1 هفته گذشته در کمپ نو به پایتخت اسپانیا می رود.

بارسلونا برای آماده شدن برای بازی مقابل اتلتیکو، (چهارشنبه ساعت 23:30 به وقت ایران) تمرینات خود را در روز دوشنبه آغاز کرد.

سپس در آخر هفته برای روبرو شدن با ویارئال (شنبه ساعت 23:30 به وقت ایران) به نیوکمپ باز خواهد گشت

هفته پیشرو به وقت ایران :

دوشنبه 6 بهمن

ساعت 13:30 جلسه تمرینی در پالما خوان گمپر

سه شنبه 7 بهمن

چهار شنبه 8 بهمن

ساعت 23:30 بازی برگشت 1/4 جام حذفی مقابل اتلتیکو مادرید در ویسنته کالدرون

پنج شنبه 9 بهمن

تعطیل

جمعه 10 بهمن

شنبه، 11 بهمن

یک شنبه، 12 بهمن

ساعت 23:30 تقابل بارسلونا و ویارئال در کمپ نو (هفته 21 لالیگا)

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپیده حسینی / FCBarcelona.ir
    نیمار؛ دوست داشتنی در تک تک لحظات

پس از درخشش نیمار در بازی مقابل الچه، این ستاره برزیلی از بازی کردن در بارسلونا ابراز خوشحالی کرد. نیمار: «من از تک تک لحظات بازی در بارسا لذت می برم، وقتی کنار مسی باشید، این نمایش آسان است، مسی قهرمان من است». نیمار همچنین در ادامه درباره بازی بیشتر صحبت کرد: «آنها بازی را قدرتمند شروع کردند و چون بازی در خانه آنها بود، کار برای ما سخت تر می شد. ولی ما توانستیم بازی را با تعداد گل های زیاد ببریم».

با پیروزی رئال مقابل کوردوبا، فاصله امتیاز بین این دو تیم همچنان باقی ماند. نیمار در این باره گفت: «نتیجه ما بقی تیم ها در درجه اول اهمیتی ندارد، ابتدا این که ما بازی های خود را پیروز شویم، مهمتر است».

پدرو، رافینیا و بارترا، در ادامه درباره بازی به صحبت پرداختند:

پدرو

«درست است که بازی مقابل الچه همیشه دشوار است چرا که آنها همیشه قوی و با سرعت بازی می کنند، ولی بازی مقابل اتلتیکو بسیار دشوار تر خواهد بود».

«در حال حاضر، روحیه و اعتماد به نفس بالایی داریم و قطعا نمایش خوبی مقابل اتلتیکو خواهیم داشت».

«بازی کردن کنار نیمار، مسی و سوارز، همیشه لذت بخش است. از اینکه می توانم کنار آنها باشم خوشحالم».

بارترا

«حالا ما آماده بازی مقابل اتلتیکو هستیم و امیدوار به گرفتن امتیاز از این تیم هستیم. تیم در سطح بالایی قرار دارد و ما امیدوار به حفظ این روند هستیم».

«تماشا بازی نیمار و مسی بسیار لذت بخش است».

رافینیا

«تبریک بابت این سه امتیاز حساس و مهم، در حال حاضر من در بهترین فرم خود قرار دارم و دوست دارم برای تیم بازی کنم، ما می خواهیم همه جام های ممکن را فتح کنیم و برای آن تلاش می کنیم».

مترجم: ابوالفضل رستگار / FCBarcelona.ir
    انریکه، خرسند از عملکرد تیم

لوییس انریکه از نحوه عملکرد تیم رضایت کامل دارد. این مربی در ادامه از سختی های شروع گلزنی نیز سخن می گوید.

شاید جای تعجب نباشد که انریکه پس از کسب بهترین برد خارج از خانه در این فصل خود را این چنین توصیف کند: «من کاملا راضی ام. این گونه بازی ها همیشه سخت هستند. در دقایق ابتدایی، حریف در زمین خود بسیار نزدیک دفاع می کند؛ گذشتن از این سد دفاعی دشوار است. باید تلاش کنید و بهترین نمایشتان را ارائه دهید. همان طور که ما به توانایی هایمان باور داشته و موفق شدیم فرصت های بی شماری را خلق کنیم و پس از به ثمر رسیدن گل اول، نبض بازی را در اختیار بگیریم».

بی شک مسی و نیمار ستاره های این نمایش بودند؛ نمایشی که در آن هر کدام دو گل زدند و پاس گل هم دادند. این عملکرد در کمترین زمان ممکن تحسین انریکه را برانگیخت: «نیمار در سطحی بسیار بالا بازی می کرد، همانند سایر اعضای تیم. مسی نیز بسیار خوب در پستش ایفای نقش کرد. او بین مدافعان مرکزی جابه جا می شد تا پس از دریافت توپ به عمق حرکت کند. این موضوع بسیار حائز اهمیت است که بازیکنان بتوانند میان حرکاتشان تعادل ایجاد نمایند و از فضاهای ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند».

بارتمئو: مسی در خدمت تیم است.

رئیس باشگاه بارسلونا، جوزپ ماریو بارتمئو که از عملکرد مسی به وجد آمده بود، پس از بازی بیان داشت: «برای او آمار و جوایز فردی اهمیتی ندارند، بلکه تنها برای تیم بازی می کند».

بارتمئو همچنین در خصوص دیدار برگشت جام حذفی که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد افزود: «اتلتیکو باشگاه بزرگی است. مطمئنا بازی دشواری پیش روست. باید برای برد پا به زمین بگذاریم و خیلی به بردمان در بازی رفت دل نبندیم».

مترجم: امین سبحانی / FCBarcelona.ir

4. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تابستان بارسلونا، در آمریکا و مکزیک

تیم بارسلونا بعد از چهار سال از آخرین پیش فصل خود در قاره آمریکا، به این قاره بازخواهد گشت.

بارسلونا بعد از 4 سال از آخرین پیش فصل خود در منطقه آمریکا، به کشورهای آمریکا و مکزیک سفر خواهد کرد. در حالی که تاریخ دقیق سفر اعلام نشده است، باشگاه به صورت رسمی اعلام کرد که آبی اناری ها برای چهارمین بار در سال ها اخیر به خاک آمریکا باز خواهند گشت.

در سال 2003 آبی اناری ها حضور در آمریکا را با توقف در شهرهای بوستون، واشینگتون و فیلادلفیا تجربه کردند. همچنین در سال 2006 و کمی بعد از پیروزی مقابل آرسنال و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، تیم به آمریکا و مکزیک سفر کرد و در شهرهای مونتری، هیوستون، نیویورک و لس آنجلس توقف داشت.

سفرهای دیگر تیم به آمریکا شامل پیش فصل سال 2009 در حضور در شهرهای لس آنجلس، سیاتل و سن فرانسیسکو و پیش فصل سال 2011 و بازدید تیم از شهرهای واشینگتون، میامی و دالاس می باشد. نکته جالب اینکه همه سفرهای آبی اناری ها به آمریکا بعد از به دست آوردن عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا صورت گرفته است.

در پیش فصل سال 2012 تیم بازی های مختلفی را در سطح قاره اروپا انجام داد و در سال 2013 به قاره آسیا سفر کرد. در سال 2014 و با حضور لوییز انریکه به عنوان سرمربی، تیم پیش از انجام سه بازی پیش فصل مقابل نیس در فرانسه، ژنو در سوییس و هلسینکی در فنلاند، پیش فصل خوبی را در شهر بیرمنگام در انگلستان گذراند.

مترجم: سید سجاد زرگرنتاج / FCBarcelona.ir
    نیمار: «بیشتر از هر زمانی در بارسا احساس آرامش می کنم».

نیمار، مهاجم برزیلی تیم که اکنون 19 گل در 24 بازی را در کارنامه خود می بیند، در حاشیه ی مراسم عقد قرارداد با باروئل، از آرامشش در بارسلونا، بیش از هر زمان دیگری سخن گفت: «بهترین لحظاتم را در بارسا سپری می کنم. در حال پیشرفت هستم، اما هنوز کارهای ناتمام بسیاری در این جا دارم. دوست دارم عناوین قهرمانی و خیلی چیزهای دیگر را با بارسا تجربه کنم. از این فصل رضایت دارم و امیدوارم شرایط به همین منوال پیش برود».

او در ادامه می گوید: «احساس می کنم فرد تاثیر گذاری برای تیم هستم. به نظرم هر بازیکنی باید چنین دیدی داشته باشد. وقتی موفق به گلزنی می شوید، حس خوبی به شما دست می دهد. در حال حاضر دومین فصل حضورم در اینجا را تجربه می کنم؛ این احساس چه در داخل زمین و چه در خارج از آن همیشه با من است».

نیمار همچنین از اختصاص برخی زمان ها به وفق دادن خود با باشگاه در گذشته سخن می گوید: «در نخستین فصل حضورم در بارسا مجبور بودم خیلی چیزها را یاد بگیرم. زبانی جدید، کشوری جدید، فرهنگی جدید و ... در این یک سال و نیمی که عضو باشگاه شده ام، هم از نظر شخصی و هم از منظر حرفه ای به بلوغ رسیده ام. چیزهای زیادی از هم تیمی هایم آموخته ام. به نظرم تمرین در کنار چنین بازیکنانی، نوعی موهبت است».

ستاره برزیلی در این مدت به خوبی توانسته است با لیونل مسی هماهنگ شود. او در این باره می گوید: «در کنار یکدیگر احساس خوبی داریم. اگر قادر باشید در بیرون از زمین با دیگران به خوبی رابطه برقرار کنید، در داخل زمین نیز به همین شکل عمل خواهید کرد. این باعث می شود بازی کردن در کنار بهترین بازیکن جهان ساده تر شود».

آیا می توان گفت مثلث مسی، سوارز، نیمار در جهان بهترین است؟ نیمارِ متواضع، به سوال فوق پاسخ نداد؛ با این حال تنها افزود: «فکر می کنم وجود ما، خط دفاع حریف را آزار می دهد»

آیا نیمار، لوییس سوارز را نصیحت می کند؟ سوارزی که به نظر می رسد نتوانسته است نمایش گلزنی اش را همان طور که در لیورپول اجرا می کرد، در بارسلونا نیز ارائه دهد. او با خنده پاسخ می دهد: «من او را نصیحت کنم؟ هم سن او از من بیشتر است و هم تجربه اش. این سوارز است که باید مرا نصیحت کند. در هر حال او با گل، پاس و هرچیز دیگری به ما کمک می کند. بازی در کنار او یک افتخار است».

هیچ کس فروشی نیست

سخنگوی اقتصادی باشگاه، خاویر فائوس که در این کنفرانس حضور داشت، از رد هرگونه پیشنهادی مبنی بر انتقال نیمار سخن گفت. او با گفتن این جمله خیال همگان را آسوده ساخت: «هیچ یک از ستارگان بارسا فروشی نیستند».

جوردی رورا، مدیر جدید جوانان بارسا

دستیار مربی سابق، بر جوان ترین تیم پایه باشگاه نظارت خواهد کرد.

جوردی رورا به عنوان مدیر جدید تیم پایه بارسلونا انتخاب شد. دوشنه و در جلسه هیئت مدیره، جوردی رورا که سابقا در تیم اصلی جایگاه دستیار مربی را در اختیار داشت، به عنوان مدیر تیم های پایه بارسا انتخاب شد و وظیفه نظارت بر تیم های پایه و آماده کردن آن ها برای ورود به تیم ب بارسا را به عهده خواهد داشت.

همچنین با توجه به محرومیت اخیر باشگاه که توسط CAS به اعمال شد، در جلسه هیئت مدیره در مورد چگونگی فرآیند بسته شدن قرارداد در تیم های پایه صحبت شد و در نهایت اقداماتی در جهت جلوگیری از تکرار اشتباهات گذشته به تصویب رسید.

مترجم: سید سجاد زرگرنتاج / FCBarcelona.ir
    بازگشت متئو به تمرینات گروهی

اعضای تیم دوشنبه صبح به تمرینات خود بازگشتند. این در حالی است که روز یکشنبه تعطیل بود.

بازیکنان تیم اصلی، روز دوشنبه ساعت 11( به وقت محلی ) در زمین اول کمپ تمرینی سیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداختند. با وجود اینکه گزارش نهایی آمادگی متیو بزودی مشخص خواهد شد، این بازیکن پس از پشت سر گذراندن تمرینات خاص در روز جمعه، دوشنبه صبح به همراه سایر بازیکنان، به صورت عادی به تمرین پرداخت.

انریکه همچنین هالیلوویچ و دیاگن را از تیم B به تمرینات تیم اصلی فرا خواند.

تیم سه شنبه نیز در سیوتات به تمرین خواهد پرداخت. انریکه نیز پیش از سفر به ویسنته کالدرون برای انجام بازی برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی، آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود را برگزار خواهد کرد.

مسي و نيمار، زوج طلايي بارسا

زوج طلایی آبی و اناری ها، مسی و نیمار؛ تا الان موفق به زدن 11 گل با همکاری هم در این فصل شده اند.

بارسلونا و الچه چهار بار درسال جاري با هم رو به رو شده اند كه بارسا هرچهار بازي را بدون دريافت هيچ گلي و به ثمر رساندن مجموعا 18 گل برده است.

بررسي برخي از رويداد هاي مهم بازي روز شنبه

مسی در 3 بازی گذشته بارسا در لالیگا، نقش محوری و کلیدی داشته است. او موفق به زدن 6 گل در این 3 بازی شده است. یعنی به طور میانگین در هر بازی 2 گل.

نيمار روز شنبه در مارتینز والروبراي اولين بار با لباس بارسا توانست دوگل در خانه حریف به ثمر برساند. قبل از بازي مقابل الچه، او چهار بار دو گل و 2 بار توانست در نیوکمپ هت تريك كند. زوج طلایی آبی و اناری ها، مسی و نیمار؛ تا الان موفق به زدن 11 گل با همکاری هم در این فصل شده اند.

گل پيكه در اين بازي، چهارمين گل او در اين فصل براي بارسا بود. او قبلا دربرابر اسپانيول و كوردوبا در لاليگا و اپوئل در ليگ قهرمانان گل زني كرده بود.

رافينيا و بارترا، بازي هاي خود را درلاليگا پس از تارخ 8 نوامبر آغاز كردند؛ در روزي كه بارسا المريا را با نتيجه 2-1 برد
    .
    سوارز پس از محرومیت چند ماه، در هر بازي براي بارسا حاضر شده بود. اما اين بازيكن اروگوئه اي در برابر الچه بازي نكرد.

روبرتو نيز براي پنجاهمين بار همراه تيم اول بازي كرد. در بازي هايي كه او حضور داشت بارسا 42 برد، 3 تساوي و 5 شكست داشته است و اون نيز 4 گل به ثمر رسانده است.

در روز شنبه بارسا براي اولين بار پس از 20ام مه سال 2007 زماني كه مسي دو گل و اتوئو، رونالدینیو، اینیستا و زامبروتا هركدام يك گل مقابل اتلتيكو مادريد به ثمر رساندند توانست دوباره برد 6-0 را بدست آورد.

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مبینا پولایی / FCBarcelona.ir

8. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

لیست بازیکنان بازی مقابل اتلتیکو:
    مارک آندره تر اشتگن، ماسیپ، پیکه، آدریانو، متئو، آلبا، بارترا، آلوز، ماسچرانو، بوسکتس، ژاوی، اینیستا، راکیتیچ، رافینیا، پدرو، نیمار، مسی و سوارز.

10. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

زمان برگزاری دیدار با گرانادا معلوم شد

زمان برگزاری دیدار هفته 25 ام لیگ برابر گرانادا اعلام شد.
    بارسایی ها اکنون از زمان تمام دیدارهای لیگ در ماه فوریه باخبر هستند. روز سه شنبه معلوم شد آخرین بازی تیم در فوریه برابر گرانادا روز 28 ام این ماه، یعنی شنبه ساعت 18:30 به وقت ایران خواهد بود.

لازم به ذکر است که نخستین بازی آبی و اناری ها در ماه پیش رو نیز برابر ویارئال می باشد؛ این بازی روز یکشنبه یکم فوریه ساعت 23:30 به انجام می رسد. پس از این دیدار تیم راهی سن مامز می شود تا ساعت 23:30 با بیلبائو مسابقه دهد. پس از آن نیز نیوکمپ میزبان دو بازی در بارسلون خواهد بود. اولین آنها روز 15 فوریه ساعت 19:30 برابر لوانته و دیگری 21 فوریه ساعت 18:30 برابر مالاگا خواهد بود.

نخستین دیدار بعد از رویارویی با منچسترسیتی

دیدار با گرانادا در واقع نخستین بازی آبی و اناری ها پس از مصاف با تیم انگلیسی در چهارچوب دور رفت مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان اروپا می باشد. تیم لوییس انریکه روز 24 فوریه ساعت 23:15 با تیم شهر منچستر پیکار می کنند.

سرمربی منتظر یک نمایش درخشان از اتلتیکو است

شاگردان انریکه برای گرفتن تساوی به ویسنته کالدرون نخواهند رفت. انریکه در کنفرانس مطبوعاتی که دقایقی پیش به پایان رسید اذعان داشت که بارسایی ها برای گرفتن تساوی به ویسنته کالدرون نخواهند رفت.

سه شنبه تیم به مادرید خواهد رفت و خود را برای بازی روز چهارشنبه در ویسنته کالدرون آماده خواهد کرد. انریکه به خوبی می داند که نمی تواند به نتیجه 0-1 نیوکمپ اطمینان داشته باشد و انتظار یک تیم خطرناک با تماشاگرانی دیوانه کننده را خواهد داشت.

درباره بازی: «من بازی بارسلونا و اتلتیکو مادرید که در ایگ قهرمانان اروپا برگذار شد را آنالیز کردم و انتظار یک بازی هجومی از اتلتیکو مادرید را دارم. آنها در ویسنته کالدرون بازی خواهند کرد و مطمئنا وضعیت با آنچه در نیوکمپ مشاهده کردید، متفاوت است؛ مطمئن باشید ما غافلگیر نخواهیم شد».

نتیجه 0-1 نیوکمپ: «شاید اینطور به نظر بیاید که ما نیمی از راه را رفته ایم؛ ولی هنوز هیچ چیز معلوم نیست. ما آنجا برای گرفتن تساوی نخواهیم رفت و به خوبی می دانم چه در انتظار ما است».

فشار بی امان اتلتیکو در خانه: «قطعا هر تیمی در خانه قدرت بیشتری دارد؛ آن هم وقتی شما در ویسنته کالدرون باشید. ما می دانیم که اتلتیکو برای مالکیت توپ به میدان نخواهد آمد، آنها در بازی مستقیم و ارسال از جناحین بسیار خطرناک اند. قطعا تلاش ما برای گرفتن سرعت بازی آنها خواهد بود و تلاش خواهیم کرد، که نتوانند بازی خوب خود را ارائه دهند».

در مورد ایوان راکیتیچ و متئو: «جرمی وضعیت بهتری دارد و با تیم تمرین میکند، راکیتیچ هم هیچ مشکلی برای بازی کردن ندارد، من نمی دانم چه کسی این شایعات را برای او درست کرده است. او بازیکن تاثیر گذاری برای ما است».

مترجم: ابوالفضل رستگار / FCBarcelona.ir
    Last edited by runner; 28-01-2015 at 14:32.

12. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ديگو سيمئونه: «بازی برابر بارسلونا شما را قوی می کند»

سرمربی اتلتيكو مادريد در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی تيمش در دور برگشت مرحله یک چهارم نهايی جام حذفی اسپانیا؛ درباره فلسفه فوتبال بارسا سخن گفت.

سرمربی تيم اتلتيكو مادريد ديگو سيمئونه، در كنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی تيمش در دور برگشت مرحله یک چهارم نهايی جام حذفی اسپانیا، خاطر نشان كرد كه علاقه دارد تيمش در برابر بهترين تيم دنیا (بارسلونا) بازی كند؛ چرا كه او تيم خود را بهتر از قبل آماده كرده است. برای اتلتيكو اين بازی انقدر اهميت دارد كه هر دقيقه از بازی مانند آخرين دقيقه و اخرين فرصت است.

چه بازی را از بازيكنان خود انتظار دارد؟ سیمئونه: «ما فقط می توانيم فكر كنيم كه اين بازی مانند بازی های خانگی معمولی است؛ مناسب ترين جا برای گرفتن بهترين نتيجه».

درباره بارسلونا: «بارسلونا در طول تاريخ فلسفه فوتبالی خاصی داشته است كه معمولا تغيير نمی كند. شايد در چند بازی گذشته ما بايد كمی بيشتر مسی را در سمت راست و بازيكن مهمی مثل سوارز را در وسط مورد هدف قرار مي داديم».

فرصتی برای تساوی: «ما بايد هر دقيقه را مانند دقيقه آخر تصور كنيم و همچنين هر دقيقه ما را به هدفمان نزديك تر ميكند».

رويارويی با هر دو تيم رئال و بارسا درجام حذفی: «مقابله با رئال مادريد و پس از آن برابر بارسا برای من خيلی خوب بود چون كه تنها چيزی كه باعث بهتر شدن تيم می شود اين است كه در مقابل بهترين ها بازی كند؛ هر چند كه سخت و دشوار باشد. من از بازی مقابل بهترين تيمها نمی ترسم و حتی لذت می برم زيرا باعث بهتر شدن خود تيم می شود. من اميدوارم كه در بازی امشب مقابل بارسا بتوانيم به بهترين نحو بازی كنيم».

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مبینا پولایی / FCBarcelona.ir

16. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تو طرفداری زمان پخش بازی رو زده:

جام حذفي اسپانيا: بارسلونا - اتلتيکو مادريد

چهارشنبه, ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۵
    زنده از شبکه سه

چه جوریه؟

---------------------------------------------------------------
    طی تحقیقات مفصل مشخص شد همون 23:30 درسته و 00:30 به اشتباه در عنوان درج شده است و خواهشا اصلاح کنید تا جوانان گمراه نشن و این دقایق ارزشمند و از دست ندن
    Last edited by Masoud-2014; 28-01-2015 at 19:18.

18. 6 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی بارسا - اتلتیکو امشبه یا فرداشب بالاخره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •