دوستانیکه به روال سابق مشگل کد شدن شبکه 3 هنگام بازیها رو داشتند یک چک بکنند ببینند الان بازه یا نه ؟ اصولا 3 زمان پخش والیبال هم کد میشد یا فقط فوتبال ؟ (چون الان که من دارمش)
من به همین 3 هم راضی شدم ... فقط بتونم ببینم بازیها رو ...
دوستانیکه به روال سابق مشگل کد شدن شبکه 3 هنگام بازیها رو داشتند یک چک بکنند ببینند الان بازه یا نه ؟ اصولا 3 زمان پخش والیبال هم کد میشد یا فقط فوتبال ؟ (چون الان که من دارمش)
من به همین 3 هم راضی شدم ... فقط بتونم ببینم بازیها رو ...
واسه باز کردن بعضی شبکه ها کاربرد داره.
واسه شبکه 3 میتونی دستی کد وارد کنی
اول روی شبکه 3 برو روی کنترل 8282 رو بزن بعد یه منو باز میشه اونجا دکمه پایین رو بزن بیار روی شماره 1 بعد شماره 1 کدی که جلوش نوشته همه رو پاک کن بعد کد 1111113311111133 رو وارد کن بعد 6969 رو دوباره روی کنترل بزن.
با برنامه srt loader هم با استفاده از کابل rs232 میتونی سافتک انتقال بدی بهش. روش هاش توی سایت ها هست.
سلام
واسه 9950 سوپرمکس هم بزارین یه دنیا ممنون میشم
تنکس
الان rts1 روی یوتلست داره رایگان بازی کامرون-مکزیکو پخش میکنه
اما تصویرشو ندارم (خش خشیه)
اما دیروز از همین شبکه بدون هیچ مشگلی مراسم افتتاحیه رو میتونستم ببینم .
+
شبکه ورزش هم البته با فریز داره نشون میده !
این شبکه3 ایران هم بهش اعتباری نیست... باز میبینی وقت بازی اسپانیا کد میشه ...
چیکار باید بکنم دوستان ؟
بابا من از چند ماه پیش ثانیه شماری میکردم برای دیدن این بازیها...![]()
آنلاین هم میتونی ببینی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آیا Starsat sr-x550d super سافت کم بهش میخوره؟ طریقه وارد کردن دستی کدهای بیس رو میشه بگید واسه این ریسیور؟ من سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.
ممنون
نشون نمیده . دیشب تست کردم
با سپاس.iclass k9k9 میگه فرمت ناشناخته است(از فشرده خارج کردم)
ممنون ولی حجمم کجا بود ؟!
حال میکنم ترکی بلدم
ت ر ت / ایدمان
بی دغدغه![]()
[QUOTEواسه باز کردن بعضی شبکه ها کاربرد داره.][/QUOTE]
واسه شبکه 3 میتونی دستی کد وارد کنی
اول روی شبکه 3 برو روی کنترل 8282 رو بزن بعد یه منو باز میشه اونجا دکمه پایین رو بزن بیار روی شماره 1 بعد شماره 1 کدی که جلوش نوشته همه رو پاک کن بعد کد 1111113311111133 رو وارد کن بعد 6969 رو دوباره روی کنترل بزن.
با برنامه srt loader هم با استفاده از کابل rs232 میتونی سافتک انتقال بدی بهش. روش هاش توی سایت ها هست.
خیلی ممنون از توضیحات کامل. والا کابل اینا که ندارم فکرم نکنم ارزششو داشته باشه چونخوشبختانه تلویزیون ما خودش میگیره 3 رو همینجوری.
نشون نمیده . دیشب تست کردمممنون که خیالمو راحت کردی کلا!! پس با این وضعیتی که میبینم و اینکه هیچ جا گزارش انگلیسی نداره باید همین شبکه 3 خودمونو سفت بقل کنم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)