دوستاني كه توي كار گوشي استاد هستن بگن كه من چطوري ميتونم sms ها رو بریزم روی مموری
واقعا مشکل بزرگی با این مسئله دارم
گوشی من w300i مالزی
دوستاني كه توي كار گوشي استاد هستن بگن كه من چطوري ميتونم sms ها رو بریزم روی مموری
واقعا مشکل بزرگی با این مسئله دارم
گوشی من w300i مالزی
با سلامنوشته شده توسط wood56
1-سیمبین /ویندوز/ جاوا
2-سری p سیمبین داره
3-ندیدم من
4-نه دیگه (مگه مرضه)![]()
![]()
5-نه نمیشه ولی شاید بشه
6-هنوز چیزی دیده نشده
مختصر و مفید![]()
![]()
![]()
![]()
سلامگوشیمو اپدیت کردم
کیفیت دوربین و ال سی دی بهتر شد
ولی در کمال تعجب دیگه صدای خروجی از هدفون به راحتی30٪ضعیف شد !!!!!!!!کمک
اگه ميشه يكي توضيحي در مورد m600 بده مي خواستم ببينم چه جور گوشيه كسي داره؟ اگه داره راضي هستش
مبارك باشهنوشته شده توسط akhoond
![]()
والا هندزفري ميتوني بگيري ولي اگه بخواي تو مايه هاي دبليو 800 و يا 810 بگيري و اونم فابريكش 27000 تومن بايد براش هزينه كني اتفاقا همين امروز قيمت گرفتم ولي با 15000 تومن بايد يه غير فابريك بگيري (قيمت فابريكش براي اين گوشي خيلي زياده)![]()
1- سه نوع : 1- سيمبين 2- جاوا 3- ويندوز موبايل ( كه مخصوص پاكت پي سي هست)نوشته شده توسط wood56
2- بله غير از سري P (مثل پي 910 - پي 990 و ...) و سري جديد M (مثل ام 600)
3- بعضي از مدلهاي نوكيا هم جاوا هستن مثل 6230
4- بعضيهاشون نصب ميشن مثلا نقشه تهران كه با پسوند جر هست رو بيشتر مدلهاي نوكيا هم نصب ميشه مثل 6630 و خيلي از بازيها
5- خير (البته فعلا شايد تو آينده بشن)
6- بله
البته بيشتر سوالاتت تكراري بود اما موفق باشي![]()
اس ام اس ها روي مموري گوشي ذخيره ميشن اگه ميخواي اونارو توي كامپيوتر و يا مموري گوشيت بريزي بايد با نرم افزار Myphone Explorer كار كنينوشته شده توسط behnam99
![]()
رضا جان در مورد ام 600 يه تاپيك جدا هست كه خودم هم زياد سوال كردم و اون دوستمون هم جواب داد انجمن رو بگرد اگه پيدا نكردي بگو برات لينكشو بزارمنوشته شده توسط reza_021
![]()
بله سارا جان وقتي كه بهت زنگ ميزنن و كليد وصل ارتباط رو مزني (موقعيكه داري صحبت ميكني) يكي از گزينه هاي روي ال سي ديت حالت آيفون هست (يا اينكه گزينه More يا بيشتر داره كه از توي اون فعال ميشه)نوشته شده توسط sarah333
![]()
سلام متال جاننوشته شده توسط metal_militia
ميشه بپرسم براي چي گوشي رو آپديت كردي مگه مشكلي داشت؟؟
به نظر من گوشي رو نبايد تا او لحظه آخر آپديت كرد چون هميشه آپديت كردن گوشي تمامي مشكلات رو كه از بين نميبره هيچ بلكه يه مشكلات ديگه هم براش بوجود مياره مثل همين مورد كه خيلي ها باهاش به مشكل برخوردن![]()
با اينحال اگه همون ورژن قبلي رو داري يه سرچ تو اينترنت و تو انجمن (مخصوصا تاپيك سياوش) بكن شايد همون اولي رو پيدا كردي و مشكلش به اميد خدا حل شد![]()
موفق باشي دوست خوبم![]()
سلام سوال من در مورد w 900
از شبکه خارج شده !!! باید چه کار کنم؟
روي ال سي دي گوشيت چي مينويسه ؟؟نوشته شده توسط gsm
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)