تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 100 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 996

نام تاپيک: [معرفی] سايت و برنامه براي Subtitle : زيرنويس فيلم‌ها

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام
    آقا میشه لطف کنی یه لینک درست درمون از این برنامه بدی. قبلی رو نمیتونم دان کنم.
    ممنون.

siamak_mu جان اون برنامه ای که گفتم در اصل از برنامه Virtual Dub Mode استفاده میکنه. از لینک زیر بگیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ok . الآن دانلود مي كنم مي گم.

فعلاً دنبال كرك TMPGEnc 4.0 XPress هستم.

خب با Virtual Dub Mode بايد چي كار كنم؟
    من نسخه کامل TMPGEnc 4.0 XPress رو دارم. آپلودش هم کردم تو Rapidshare

لينک اون رو بدم يا کرکش رو.
    با سلام!

این هم از برنامه که کرک هم داره! و ضمنا نسخه Retail هم هست ....

کد:
    pass:
    کد:
    فقط این کار هارو انجام بدید:

1.Install program with "TE4XP_Retail_4.2.3.193_setup_en.exe"

2.Copy "TMPGEnc4XP.en.lic" to
    "C:\Documents and Settings\[User's name]\Application Data\Pegasys Inc\TMPGEnc4XP"

3.Copy "TMPGEnc4XP.exe" and "TMPGEnc4XPBatch.exe" to
    "C:\Program Files\Pegasys Inc\TMPGEnc 4.0 XPress\" overwrite old ones.

Just to inform, run the program before cracking because the folder where you place the TMPGEnc4XP.en.lic doesn't get generated until you run it first.
    این هم یه لینک دیگه که کرک هم داره:
    کد:

پروفشنال shasha_ara2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ببخشید . یه سوال داشتم.
    من با برنامه VirtualDubMod فایل زیرنویس و تصویر رو Encode میکنم. جواب هم میده اما تو نتیجه نهایی زیرنویس ها خیلی کوچیکه.
    شما راهی ندارید؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا sd70 و آقا p30time لطفاً من فقط كرك رو مي خوام. ديگه بيخودي برنامه رو دوباره نگيرم.

مرسي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با برنامه VirtualDubMod فایل زیرنویس و تصویر رو Encode میکنم.
    سلام. من با استفاده از پلاگین subtitler زیرنویس رو لود میکنم اما preview رو که میزنم زیرنویس خرچنگ غورباغه نشون داده میشه. البته unicode ویندوزم رو درست کردم و با مولتی مدیا ها درست نشون داده میشه. شما چطوری زیرنویس رو لود میکنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

آقا یه دنیا ممنون که این برنامه ( TMPEG‌) رو معرفی کردید. اینترنت من DAIL UP هست و حدود یک ساعت و نیم دانلودش طول کشید ولی واقعا ارزشش رو داشت. محشره. البته هنوز از یه جهت به پای VIRTUAL DUB MOD نمیرسه. اگه بخوای زیرنویس رو بدون عوض کردن فرمت فیلم بهش بچسبونی در قسمت save as کافیه direct stream copy رو بزنی که بسیار سریع این کار رو برات انجام میده. بهمون اندازه طول میکشه که بخوای فیلم رو یه جا کپی کنی.

حالا کسی میدونه این برنامه tmpeg encoder هم چنین قابلیتی داره یا نه؟

ممنون از همگی

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب اين هم کرک برنامه براي آقا سيامک. لطفا طبق راهنما عمل کني:
    کد:

خب شما مي فرماييد که TMPGEnc 4.0 XPress چه قابليت هايي داره. من خودم هر چي فيلم داخل سايتم ميفروشم (که زيرنويسش مي کنم) زيرنويس اون رو با استفاده از اين برنامه روي فيلم اينکود ميکنم. اين برنامه خوبيش اينه که به هر فرمتي بخواين ميتونيد فيلم رو اينکود کنيد. يه خوبي هم داره اينه که ذره اي از کيفيت زيرنويس پايين نمياد بعد از اينکود. خلاصه من که خيلي از اين برنامه راضيم و هميشه هم از همين برنامه استفاده ميکنم.
    Last edited by sd70; 12-09-2007 at 09:12. دليل: لينک کرک رو يادم رفت بذارم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب اين هم کرک برنامه براي آقا سيامک. لطفا طبق راهنما عمل کني:
    کد:

خب شما مي فرماييد که TMPGEnc 4.0 XPress چه قابليت هايي داره. من خودم هر چي فيلم داخل سايتم ميفروشم (که زيرنويسش مي کنم) زيرنويس اون رو با استفاده از اين برنامه روي فيلم اينکود ميکنم. اين برنامه خوبيش اينه که به هر فرمتي بخواين ميتونيد فيلم رو اينکود کنيد. يه خوبي هم داره اينه که ذره اي از کيفيت زيرنويس پايين نمياد بعد از اينکود. خلاصه من که خيلي از اين برنامه راضيم و هميشه هم از همين برنامه استفاده ميکنم.
    همه رو طبق مراحل پيش رفتم دقيق ولي نشد چون كرك براي ورژن 4.2.3.193 هست ولي ورژن برنامه من 4.3.1.222 هست. من قبلاً با معرفي يكي از دوستان TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring رو گرفته بودم (در واقع همون TDA3_Retail_3.0.9.166 ) ولي زيرنويس فارسي رو ساپورت نمي كرد. آيا اين ساپورت مي كنه؟ يه وقت بيخودي دنبال كرك نگرديم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اون نسخه اي که من دارم و خودم هم آپلودش کردم که زيرنويس فارسي رو قشنگ قشنگ ساپورت ميکنه.

اين برنامه طوريه که روي فيلترهايي مثل VobSub و FFDShow کار ميکنه. اصل برنامه مربوط به زيرنويس کردن نيست ولي خوبيش اينه که اين ***** ها رو ساپورت ميکنه و شما مي تونيد به راحتي زيرنويس تون رو هر طور که مايليد در VobSub تنظيم کنيد و بعدش همون رو با استفاده از اين برنامه اينکود کنيد.

اگه سيامک جان ميخواي بگو لينک دانلود اون نسخه خودم رو بذارم. (البته اگه سرعت اينترنتت مناسبه)

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون نسخه اي که من دارم و خودم هم آپلودش کردم که زيرنويس فارسي رو قشنگ قشنگ ساپورت ميکنه.

اين برنامه طوريه که روي فيلترهايي مثل VobSub و FFDShow کار ميکنه. اصل برنامه مربوط به زيرنويس کردن نيست ولي خوبيش اينه که اين ***** ها رو ساپورت ميکنه و شما مي تونيد به راحتي زيرنويس تون رو هر طور که مايليد در VobSub تنظيم کنيد و بعدش همون رو با استفاده از اين برنامه اينکود کنيد.

اگه سيامک جان ميخواي بگو لينک دانلود اون نسخه خودم رو بذارم. (البته اگه سرعت اينترنتت مناسبه)

آقا سعيد سرعت مناسب هست ولي شما گفتيد كه فقط با اون ف *ل*ر ها كار مي كنه . پس مثل DVD-Lab pro نيست كه تو DVD Player هم بشه با زيرنويس پخش كرد. درست مي گم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سيامک جان اين برنامه زيرنويس رو روي خود فيلم اينکود ميکنه در نتيجه روي DVD Player و هر چي دستگاهه نشون ميده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •