تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 99 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تبریــــــــــک خیلی خیلی این برد چسبید دم بچه ها و کواچ گرم من که اوایل خیلی نسبت به کواچ ناامید شدم ولی الان از موضع اول خودم عقب نشینی میکنم، عالیه این کواچ

از ست دوم زدم بازی رو آنلاین ببینم قسمتایی که تلویزیون نشون میداد از تلویزیون میدیدم اون قسمتاییم که میبرید از لپ تاپ ولی انصافا قسمتایی که حذف میکنن بجز اون تماشاگرای منشوری بقیشون واقعا بیمورده نمونش نشون دادن صحنه‌های صحبت مربی با بازیکنا که اونا رو هم کات میکنن

2. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

كمي توضيح بديد ملينا مالينا كيه؟ همون خانميه كه در بازي اول ايران با ايتاليا موهاشو رنگ پرچم ايران كرده بود؟
    آره این دختره کیه ؟ آدم معروفیه ؟ ایرانیه ؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این ایرانی که من دیدم به راحتی میتونه آمریکا رو هم شکست بده!
    تبریک به همه
    اميدوارم فقط آمريكا را دست كم نگيريم.

این بچه ها واقعا دوست داشتی هستن...
    و البته این کواچ فوق العاده که کاری کرده که خدایی ولاسکو رو فراموش کردیم! (البته به شدت قدر دان زحماتش هستیم)
    +
    درد این بچه ها بخوره تو جون اون نامردایی که کلی حرص دادن ما رو سر این دو بازی اخیر...!
    یعنی ما داشتیم صحنه آهسته میدیدم و وسطش هم یخورده بازی...
    به نظر اینا ملت ایران اینقدر وضعش خرابه که با دیدن 2 تا دختر بخواد یجوری بشه؟!
    +
    به امید قهرمانی (جو گیر شدم)
    با وجود انتقادهايي كه به كواچ داشتيم ولي ممكنه در نگرفتن وقت استراحت به موقع يك منطق براي خودش داشته باشه و اون هم اينه كه شايد تأثيري روي كار تيم حرفه اي مثل ايران نداشته باشه. چه بسا وقت هاي استراحتي كه رزنده براي برزيل گرفت و اين تاكتيكش كار نكرد.

صدا و سيما از رو نخواهد رفت عزيز جان. بهتره بي خودي اعصابمونو به هم نريزيم و خيلي شيك و مجلسي يه رسيور خوب جور كنيم و از شر اين رفتارهاي توهين آميز خلاص بشيم. لامذهب ها اينقدر سانسور ميكردن كه زدن سرويس را از دست ميدادن و ما بايد از لحظه دريافت توپ بازي را ميديديم. به نظرم هر چقدر لعن و نفرين بكنيم حقشونه. از بيت المال ميخورن بعد سليقه شخصي خودشونو اعمال ميكنن.

5. 8 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که همین غفور ضربه آخر رو نشوند تو زمین یه داد زدم.....از خونه پایینی صدای جیغ اومد....همسایه روبرویی مون هم از تو خونه یه چیزی کوبیده شد به در
    تبریک بابت برد شیرین و دلچسب مقابل برزیل......انشاالله آمریکا رو هم جررررر(به همین غلظت)میدیم......

7. 4 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

از خوشحالی مردم ایران خوشحالم.
    و برای صدا و سیما و بیماران سادیسمی در مسائل جنسی تقاضای شفای عاجل دارم.

9. 7 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

آقا روش صعود 6 تیم به مرحله ی بعدی لیگ جهانی چجوریه ؟ مثلا الان استرالیا چجوری اومد جزء 6 تا ؟ چرا تیم های اول گروه های دیگه بالا نیومدن ؟

ممنون .

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اميدوارم فقط آمريكا را دست كم نگيريم.
    نکته مهمیه ! که ایشالا اینگونه نخواهد بود.
    من همچنان منتظر خبر FIVB هستم.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اول تبریک میگم واقعا عالی کار کردیم
    این برنامه ریزی fivb هم عجیبه واقعا یکی در میون به ضرر تیم ها میشه حالا یه ز.ر استراحت ما برامون خوب شد ولی بازی فردا شرایط برای ما برعکس شد
    انشاالله فردا سنگ تموم بزارن بچه ها واقعا حیفه تا اینجا اومدیم نتونیم برسونیم به فینال

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

ايران در دسته اول ليگ جهاني واليبال ماند

اجلاس دپارتمان ليگ جهاني صبح جمعه به منظور بررسي برگزاري مسابقات ليگ جهاني در سال 2014 با حضور اعضا آغاز شد.

به گزارش روابط عمومي فدراسيون واليبال، در اين اجلاس که از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد، يکي از مهمترين و اصلي ترين موارد اين جلسه رسيدگي به عدم حضور تماشاگران زن ايراني در سالن مسابقات در تهران بود.

محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که به عنوان يکي از اعضاي اصلي اين دپارتمان در اين جلسه شرکت کرده بود، يک روز زودتر براي شرکت در اين اجلاس راهي فلورانس شد و در اين فاصله طي نشست هاي مختلف با دکتر گراسا؛ رئيس فدراسيون جهاني، الکساندار بوريچيچ؛ نايب رئيس فدراسيون جهاني موفق شد ديدگاه FIVB را نسبت به اين موضوع اصلاح و لطيف تر کرده و نظر مسئولين فدراسيون بين المللي را براي تعامل بيشتر براي حل مسئله به وجود آمده در راستاي اجراي قوانين جهاني واليبال در برگزاري مسابقات واليبال ليگ جهاني و همچنين همخواني با قوانين جمهوري اسلامي ايران جلب کند.

با رايزني هاي انجام شده سرانجام بحث وضعيت ايران از دستور اصلي جلسه ليگ جهاني خارج و حضور ايران در دسته اول (گروه دو) ليگ جهاني 2015 مشروط به همکاري دولت ايران و ارائه تعهد در خصوص موضوع مورد بحث شد. مقرر شد فدراسيون جهاني واليبال کتبا طي نامه اي به ايران ارسال کند و با توجه به درخواست هزاران زن ايراني از فدراسيون جهاني واليبال براي حضور در سالن مسابقات از دولت و فدراسيون واليبال ايران رسما درخواست حل اين موضوع را نمايد.

14. این کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

از خوشحالی مردم ایران خوشحالم.
    و برای صدا و سیما و بیماران سادیسمی در مسائل جنسی تقاضای شفای عاجل دارم.
    خوش به حال ما که داریم از شبکه اچ دی لهستان با بالانرین کیفیت مسابقه را می بینیم. فکر نکنم تو این زمونه دیگه کسی از تلویزیون ایران مسابقه ببینه.
    در ضمن تبریک میگم واقعا احساس غرور ملی کردیم و افتخار کردیم به بازیکنان و کشور عزیزمان

16. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •