سلام
حتما درایور رو درست نصب نکردی
البته حواست باشه که بلوتوث و وای فای همزمان روشن نباشن احتمال اینکه تو کار همدیگه اختلال ایجاد کنن هست.
سلام
حتما درایور رو درست نصب نکردی
البته حواست باشه که بلوتوث و وای فای همزمان روشن نباشن احتمال اینکه تو کار همدیگه اختلال ایجاد کنن هست.
آره مشکل از درایور ها بود. سایت hp برای 450g1 برای ویندور 8.1 چهار - پنج تا درایور بلوتوث گذاشته که معلوم نیست کدوماش لازمه.
ظاهرا 2 تاش لازمه! اما معلوم نیست کدوم دوتا!!![]()
چند بار با آزمون و خطا 2تا 2تا نصب کردم و پاک کردم تا آخر درست شد.
البته هنوز هم بلوتوث یه خط در میون کار میکنه. hp از سخت افزارش راضی ام اما امان از نرم افزارهاش!
آخرین ورژن درایور گرافیک رو از کجا می تونیم بگیریم؟ amd که فعلا تحریمیم.
سلام
از سایت سافت گذر
سلام
کسی ویندوز 10 نصب کرده؟ برای درایورهاش باید چیکار کنیم؟؟
خود سایت hp درایور های ویندوز 10 رو برای probook 450 منتشر کرده. از همونجا می تونید بگیرید.
دوستان من اخیرا یه PORBOOK 450 G2 گرفتم و ویندوز 10 روش نصب کردم ولی به هیچ عنوان علیرغم نصب تمام درایور و یه برنامه برنامه حسگر انگشت فعال نمیشه در ضمن توی سایت اچ پی هم برای وبندوز 10 SOFTWARE SECURITY قرار نداده ]چکار کنم کسی از دوستان با این مدل و با ای ویندوز تونسته فعال کنه؟
- - - Updated - - -
درسته هنوز برنامه های security رو نذاشتن اما چون مدل جدیدی هست احتمالا به تدریج میذارن. می تونید تو سایت hp بهشون پیام بدید مشکل رو بگید چون هنوز warranty لپتاپتون تموم نشده خوب رسیدگی می کنن.
البته من با ویندوز 8.1 همین مشکل رو داشتم که مشکل از hp client security بود. باید کامل نصب کرده باشید چون اگر فقط داریور finger print رو نصب کنید کار نمی کنه.
دوست عزیز، لپ تاپ hp خودم حسگر اثرانگشت نداره ولی توی لپ تاپ Lenovoیی که دارم دیدم ویندوز 10 خودش از حسگر اثر انگشت پشتیبانی میکنه، کافیه درایور مربوطه رو نصب کنین. از قسمت Settings گزینه Accounts رو بزنین. بعد Sign-in options رو انتخاب کنین. بعدش از قسمت Windows Hello گزینه Setup مربوط به Fingerprint رو کلیک کنین. ازتون میخواد اول یه کد PIN برای خودتون درست کنین بعد انگشتتون رو اسکن میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات تصویری بهتری داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)