شما نیاز به پلاگین دارین و بایوس . بایوس رو در لینک پایینم دان کن و یک چیزه دیگه به سایت pcsx2 .net برو در قسمت دانلود pcsx2 9.5 playgrund رو دان کن تا بقیشو بگم
شما نیاز به پلاگین دارین و بایوس . بایوس رو در لینک پایینم دان کن و یک چیزه دیگه به سایت pcsx2 .net برو در قسمت دانلود pcsx2 9.5 playgrund رو دان کن تا بقیشو بگم
شما gow1 رو میتونی بازی کنی به سایت pcsx2 .net قسمت دانلودها pcsx2 9.5 playgrund رو دان کن تا ادامشو بگم
سیستمت خوبه ولی اگه بتونی cpu زو دو هسته ای کنی خوبه چون بهتر فریم میده و این برنامه از پارسال تا الان زمین تا اسمان تغییر کرده
سلام.دوست عزیز کلنگ عدالت2001 .لینک 4shared شما فک کنم پاک یا خراب شده.من قبلا کلی پلاگینو... دان کردم از اون لینک الان یالا نمی یادش.
علی جان متمعنی چون الان من داخل شدم و داهت کار میکنه این لینکو برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هردوتاشون رو رفتم (4 shared) اما هيچكدوم نميرن. يعني پسورد ميخوان!
كلنگ جان من هر دو تا لينك 4 shared رو زدم هيچكدوم نميرن داخل. يعني پسورد ميخوان
نه!نمیره.من کامپیوترمو عوض کردم دوباره همه اون پلاگین ها و.. رو لازم دارم.با سیستم جدید من می شهgow1,2 را بازی کرد؟نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادم رفت اینو میگه: Your session has either timed out or has not been correctly established.Please login again.
Last edited by Leon-117; 08-01-2009 at 14:45.
نمیدونم چرا ایمجوری شده از اینجا هر چی میخواید دان کنید جدیدترین پلاگینها![]()
http://www.mediafire.com/re4rainbow
پلاگین چیه؟!!!من patchوبایوس می خوام.نگفتی میشه با سیستمم gow1,2 را بازی کرد یا نه؟نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)