تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 78 از 218 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با این دروازه بان میخوایم بریم جلوی آرژانتین و نیجریه بازی کنیم؟!!!
    تماشگرا هم دارن رحتمی رو صدا میزنن!

2. 7 کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقای کیروش تحویل بگیر ! این لجبازی ها آخر و عاقبت نداره !

4. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این دروازه بان میخوایم بریم جلوی آرژانتین و نیجریه بازی کنیم؟!!!
    تماشگرا هم دارن رحتمی رو صدا میزنن!
    غلام چوپان رو میزاشتن دروازده شرف داشت . حداقل از گل اول رو نمیخوردیم

6. 3 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برنامه 90 این هفته خیلی جالب بود یک بخشش اونم معرفی گینه حریف تدارکاتی تیم ملی ایران که از نظر سیاسی و اقتصادی ,ورزشی توضیحات جالبی داد و من پی بردم که واقعا حریف در شان و شایسته ای رو در نظر گرفتیم که همه نظر با شرایط فوتبال و غیر فوتبال ما سته!

اما بریم سروقت دوستان

bring it on

ختم کلام چه مخالف چه موافق دیگه الان وقت غر زدن نیست و فقط باید حمایت کرد و بس ..
    دوست عزیز در مورد حمایت کردن بیشتر توضیح میدی یعنی چه کارهایی میشه حمایت کردن؟کسی اگه ایراد یک فرد یا مجموعه رو بیان کرد این میشه غر زدن؟تخریب ؟سیاهنمایی؟ دژمن؟ حمایت یعنی چشمها رو ببندی هیچی نگی؟!

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Edmund Burke

من برخلاف اونها معتقدم سرمربي تيم ملي بايد در همه اركان اين فوتبال رخنه كنه.

35 سال بعد از انقلاب مهمترين مقام آسيايي مون سوم شدن و در جام جهاني هم فقط برتري مقابل آمريكا بوده.

.
    دوست گرامی شما یک فضای بسته و خفه رو تصور که بوی بسیار زننده پوسیدگی و فساد داره خب شما با یک پاف اسپری خوش بو کننده میتونی اینجا رو معطر و پاک کنی؟! کاملا واضحه که برای لحظاتی شاید اما این فساد سیستم هست که غالبه و اون جز رو در خودش حل میکنه و تا وقتی که عامل یا عوامل فساد و پوسیدگی هستند اون بو هم سر جاشه! واقعا امکانش هست که 1 نفر برای کل فوتبال ما برنامه ریزی کنه؟!کیروش هرچقدر هم اصول رو بدونه هرچقدر هم پایه ریز و تئوریسین فوتبال باشه بالاخره شما باید روی چمن مطلوب فوتبال بازی کنی تو شرایط مناسب استعداد یابی کنی با فساد و بی اخلاقی ها مبارزه کنی!وقتی مواد غذایی و قاشق و چنگال نداری بهترین سرآشپز دنیا هم نمیتونه کاری برات بکنه! ضمن اینکه برنامه های فکر جمعی رو هم دیدیم حالا لیگ خودمون رو تعطیل کردیم که بریم اردوی افریقای جنوبی و ... لیگ اروپا و کشورهای عربی رو چه اونم دستور بدیم لغو کنن؟یا درخواست کنیم بازیکنی که تیم باشگاه هزینه کرده برای استفاده رو تو ایام غیر FIFA day تقدیم تیم ملی کنه!؟

یادمه یک بزرگواری اعصابش خورد شده بود بهم گفت اگه به من باشه در این لیگ رو یه چند سال گل میگیرم و کلا لیگ رو تعطیل میکنم .
    بعدش میام لیگ جدیدی از اول میزارم که هر تیمی که بخواد توش شرکت کنه باید یک تیم اکادمیک باشه و دارای اکادمی قوی باشه و همچنین نظارت قوی بشه روی این اکادمی ها . میگفت به من باشه لیگ رو کاملا جوون میکنم .
    اون بزرگوار من نیستم که ها؟ با این شدتی که اون بزرگوار گفته کل مملکت باید تعطیل بشه که اونم شدنی نیست پس با همین شرایط پیش میریم به قدرت خدا همه چیز خودش درست میشه

هیچی
    کلا منظور اون بزرگوار این بود که باید هر تیمی که توی لیگ هست اکادمیک باشه و بازیکنهای پیر رو کلا بریزن بیرون و همه تیم ها دوباره با تاسیس اکادمی و با نظارت صحیح بر اونها بازیکنهای جوون و با استعداد تربیت کنن .
    میگفت که باید لیگ چند سالی تعطیل بشه تا این سمی که تو فوتبال هست خارج بشه و پس از چند سال با یک مدیریت درست حسابی خون تازه بهش تزریق بشه .
    هر چند کلا به شوخی میگفت اما این قضیه اکادمیک کردن تیمهامون واقعا باید اجرا بشه و اولین شرط واسه برنامه ریزی چندساله برای تیم ملیه .
    الان هم که فکر کنم میخوان قانون بزارن که لیگ دسته یک بازیکن بالای 23 سال نداشته باشه . درسته که ممکنه کمی به جوون شدن لیگ کمک کنه اما واقعا الان هدف اینا از این کار چیه ؟ تیم های لیگ یکیمون که سرمایه درست حسابی ندارن بشن مثلا کارخانه بازیکنسازی ؟
    اینا به جای اینکه جلوی فساد توی لیگ برتر رو بگیرن و نظارت روی اون تیمها داشته باشن اومدن دست گذاشتن روی لیگ دسته یک بیچاره . با این قانون عملا بازیکنها متوسطی که پا به سن میزارن دیگه نمیتونن تو لیگ دسته یک یا لیگ برتر بازی کنن .

به نظر من این کی روش نیست که فدراسیون رو تحت اختیار داره . بلکه تیمها هستن که از طریق سازمان لیگ دارن پاشون رو از گلیمشون بلندتر میکنن .
    واقعا هم تنها راهش همینه و نیاز هست کلا فوتبال مملکت یه چند سالی تعطیل بشه . واسه همین میگم تقریبا غیرممکنه همچین کاری .
    مگه اینکه خود باشگاه ها تمایل به ایجاد و تاسیس اکادمی قوی بکنن و برن به سمت جوون گرایی تا اصلا احتیاج به این نظارت ها و اقا بالای سری ها نباشه .

واقعا قانون بدیه که لیگ دسته یک نتونه بازیکن بالای 23 سال داشته باشه . اینطوری لیگ برتر میشه فقط تجمع بازیکنهای پا به سن گذاشته .
    چون از یه طرف نمیتونن تو لیگ دسته یک بازی کنن و از طرف دیگه به خاطر قضایای مالی و غرور نمیرن تو دسته های پایین تر . پس حاضرن حتی با حقوق اندکی هم تو لیگ برتر بمونن .
    این قضیه فقط سواستفاده باشگاه ها رو بیشتر میکنه که بازیکنهای پا به سن گذاشته رو با حقوق کمتر بخره . که نتیجه اش چی میشه ؟ پیر گرایی

قرار نیست همه تیمها بازیکنسازی کنن و دید حرفه ای نباشه Ajax که معروفه به بازیکن سازی به جاش هزینه هم میپردازه برای خرید بازیکن سطح بالا Arsenal نمونه دیگه که دیگه زبانزد عام و خاص شده!
    باید چرخه فوتبال شکل بگیره در باشگاه داری نه تیم داری باید سخت افزار باشه یعنی ورزشگاه محل تمرین آکادمی استعداد یابی و تیمهای پایه و و و باید قدرت درآمدزایی باشه نه آویزون دولت که اون دولت خودش باز درآمدش همه از فروش نفتیه که دژمن جلوش رو گرفته فعلا ... بالاخره چند باشگاه بزرگ ما مثلا استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور و ... نباید تیمهای پایه قوی داشته باشن!؟نباید ورزشگاه اختصاصی با استاندارد و کیفیت بالا داشته باشن؟همه جای دنیا بازیکن های مسن و البته موثر هم وجود دارن ولی نه به این معنی که کسی نیست جاشون رو پر کنه!با قراردادهای 1 ساله مربی ها و بازیکنهای ما از این تیم به اون تیم !!!خروجی مربی و بازیکن و اخیرا داور =0

حالا به جای رعایت این اصول بیایم بگیم منع ورود دروازه بان خارجی برای پر کردن خلا پرورش دروازه بان!یا اخراج بازیکنان بالای 23 سال از لیگ 1 و....
    در نهایت این بحث های تکراری بی فایدست مدیریت فوتبال ما جدای از مدیریت صدا و سیما و سینما و دانشگاه و .... ما نیست این رویا پردازی ها فوتبال حرفه ای مثل تورم 1 رقمی رشد مثبت اقتصادی آزادی بیان و اشتغال و ... هست و این خروجی ها کاملا شایسته ملت شریف ماست

پس بهتره خیلی خودمون رو درگیر این مسائل نکنیم مهم اینه که کامبیز به بیژن چی گفت ترکیب فلان تیم امروز چیه تو جام جهانی چند امتیاز بگیریم صعود میکنیم یا اگه باختیم تقصیر کی بود سرمربی کی باشه و شما طرفدار کدام بازیکن هستید انقدر هم در ایـــــــــــــــــــــــ ــن مقطع حســـــــــــــــــــــــ ــــاس غر نزنین به قول دوستمون بالاخره کم و زیاد خوب و بد با شانس و اشتباه داوری یا اقتدار و نمایش فوق العاده مهم این بود که ما صعود کردیم به جام جهانی!

8. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای کیروش ،دانیل دانیلت این بود ؟؟؟

10. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسی ، سرخیو اگرو ، دیماریا......
    برای یه مرثیه سرایی همین سه کلمه کافیه....

12. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مسی از الان داره خودشو واسه آقای گلی جام جهانی آماده میکنه !!!

14. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این فلسفه بازی دادن به پولادی چیه دقیقا!یاد نداره یه سانتر درست حسابی بکنه بعد9-10ماه مصدومیت هنوز تو تیم باشگاهیش بازی نکرده فیکس،بعد میاد تو تیم ملی بازی میکنه!!!!

16. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

من یه نکته عرض(ارز- ارض- ارظ...!) کنم برم:

این یارو با بلندگو چی میگه؟ یاد امام و شهدا میخوند؟!
    "ایران حمله کن گینه سولاخه!" مهدکودکه لامصب.

آدم یاد بازی با تیم های عربی میفته یکی بگیردش!

18. 8 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من یه نکته عرض(ارز- ارض- ارظ...!) کنم برم:

این یارو با بلندگو چی میگه؟ یاد امام و شهدا میخوند؟!
    "ایران حمله کن گینه سولاخه!" مهدکودکه لامصب.

آدم یاد بازی با تیم های عربی میفته یکی بگیردش!
    منم یه لحظه داشتم به همین فکر میکردم !!

یه لحظه فکر کنم داشت نوحه میخوند !!

20. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •