تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 103 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان کسی انیمه های فصلی رو دنبال میکنه؟
    من فعلا خودمو بزور به دنباله دار ها رسوندم (Psycho pass 2,log horizon 2,fate stay night ubw و ....)
    از بین جدید ها هم Shingeki no Bahamut Genesis و Kiseijuu Sei no Kakuritsu و amagi brilliant park رو شروع کردم.از بقیه انیمه های فصلی کدومشون خوبن دنبال کنیم؟!
    F/SN خیلی خوب شروع شد و 2 قسمت اولی که اومدن واقعا خوب بودن،فقط تنها نکته منفیش اون ملعون saber هست و شیرو (انقدر بدم میاد از این) :| امیدوارم به طرز فجیعی کشته بشن :| (که نمیشن متاسفانه)
    log horizon 2 مثل فصل اول خوب بود
    pyscho pass 2 رو نمیشه در موردش نظر داد،فصل اول خیلی بهتر شروع شد و کاراکتر های بهتری داشت.به نظرم به کیفیت فصل نمیرسه ولی بازم فصل خوبی میشه
    Kiseijuu هم خیلی خوب بود داستان نسبتا خوبی داره و این شخصیت دست راست :| هم خیلی جالبه!از نظر طراحی کاراکترها،صداگزاری و... هم خوبه.
    Shingeki no Bahamut و amagi brilliant park رو وقت نکردم ببینم،ولی همه از shingeki تعریف میکنن و میگن ممکنه بهترین این فصل بشه :|
    Last edited by Leon-117; 14-10-2014 at 23:41.

2. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام میشه یه نفر یه سایت دانلود انیمه معرفی کنه من بیچاره شدم انقدر برای هر انیمه گوگلیدم
    در ضمن رایگان باشه
    بیچاره شدم تا بالاخره death note رو دانلود کردم ولی خییلی باحال بود ارزششو داشت

4. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود
    سلام میشه یه نفر یه سایت دانلود انیمه معرفی کنه من بیچاره شدم انقدر برای هر انیمه گوگلیدم
    در ضمن رایگان باشه
    بیچاره شدم تا بالاخره death note رو دانلود کردم ولی خییلی باحال بود ارزششو داشت
    خیلی ها این سوال رو دارن پس یه کمکـ اساسی بهشون میکنم
    سایت برای دانلود انیمه خیلی زیاد هست ...
    به نظر خودم بهترینهاشون اونایی هستن که لینک تورنت میدن ... اگه با تورنت بلدی کار کنی خیلی راحت میتونی انیمه‌هایی رو که میخوای دانلود کنی ، فقط ممکنه برای بعضی انیمه‌های قدیمی دچار مشکل بشی و لینکهای تورنتش Seeder کافی نداشته باشه ... بغیر از این مشکل بهترین راه همین تورنته . اگر اکانت لیچری داشته باشی که تمومه .
    یکی از معروف‌ترین سایتها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است .
    این سایت تمام انیمه‌هایی که پخش میشن رو لینک تورنتش رو به روز میزاره و هر روز 20-30 تا لینک جدید بهش اضافه میشه ... بهترین مرجع برای دانلود انیمه بصورت تورنت هست .
    تمام فن‌سابهایی که انیمه زیرنویس میکنن هم لینک تورنتشون رو تو این سایت میزارن .
    نیاز به عضویت هم نداره و هر چی بخوای میتونی مفت و مجانی دانلود کنی ... فقط اینکه سایت شیلتره و باید از قندشکن استفاده کنی تا بتونی بازش کنی .

سایت Nyaa یکمقدرا شلوغه و ممکنه که اولش گیج بشی ... برای همین یکسری سایت هست که لینکهای سایت Nyaa رو به ترتیب و دسته بندی شده میزارن تو سایتشون برای دانلود .
    مثل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شیلتره)
    یا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو تا سایت هم بنظرم بهترین و راحتترین سایتها برای دانلود انیمه‌های جدید و در حال پخش هستن .... واردشون که بشی تمام انیمه‌های جدید که داره پخش میشه رو لیست کردن و رو هر کدوم کلیک کنی یه لینک تورنت دارن که به سایت Nyaa وصل میشه و میتونی با تورنت دانلودش کنی ...
    خودشون هر قسمت از انیمه‌ها رو تو یکسری از این سایتهای File Sharing مثل HotFile و RapidShare و ... هم آپلود میکنن و میزارن که مجانی دانلود کنی .
    البته بغیر از این دو تا سایت سایتهای دیگه‌ای هم اینکارو میکنن ، ولی این دوتا بهترین و راحت ترین هستن ... نیاز به عضویت هم ندارن .
    نکته مهم اینه که تمام این لینکهای تورنت رو میتونی از خود Nyaa هم دانلود کنی ولی تو این دو تا سایت خیلی راحتتر میتونی انیمه مورد نظرت رو پیدا کنی و دردسری نداری .

یه سایت دیگه که خیلی بدرد بخوره سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
    تو این سایت باید عضو بشی که مجانیه ... بعد از عضویت میتونی انیمه‌هایی که میخوای رو تو قسمت Search اسمشون رو وارد کنی تا لینک تورنتش رو برات بیاره .
    یکی از بهترین مزیتهای این سایت اینه که انیمه‌های بعضاً خیلی قدیمی رو هم با تعداد Seed معقول داره و راحت میتونی با تورنت دانلودش کنی .
    کلاً سایت خیلی خوبی هست و خیلی کار آدمو راه میندازه .
    برای دانلود OST (موسیقی متن) انیمه‌ها و مانگا و فیلمهای واقعی (LiveAction) که از روی انیمه ساخته شده هم میتونی از این سایت استفاده کنی .

بغیر از اینا صدها سایت دیگه هم برای دانلود انیمه هستن ... اینا چند تا از بهترینها بودن که همشون هم مجانی هستن و لازم نیست پولی پرداخت کنی .
    حالا خودت یکقدار وارد وادی دانلود انیمه بشی کم کم سایتهای بیشتری رو میشناسی متوجه میشی که با کدومشون بیشتر حال میکنی و برات راحتتر هستن .

چندتا مرجع دیگه هم هست که خودم ازشون استفاده نمیکنم ...

و من الله توفیق /

6. 6 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اخرین انیمیشنی که دیدم :

گرافیک اهنگ طراحی صحنه بیست
    داستان خیلی ساده و متاسفانه زیاد دلچسب نیست

انیمیشن خیلی خوبی بود و داستانش هم جالب بود ، من فکر میکنم شما یا تا آخر ندیدید یا متوجه قضایا نشدید

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

انیمیشن خیلی خوبی بود و داستانش هم جالب بود ، من فکر میکنم شما یا تا آخر ندیدید یا متوجه قضایا نشدید
    جان من یکم توضیح بده
    پسره عاشق دختری که از قضا معلم همون مدرسس میشه
    اخرش براش کفش درس میکنه دختره میزاره میره سفر پسره هم منتظره همچنان همین
    مگه ادامه داره ....

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

مشکلم با تورنت فقط تنظیم دانلود شبانه هستش

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکلم با تورنت فقط تنظیم دانلود شبانه هستش
    باسه این مورد فکر کنم اینجا بتونن بهت کمک کنن

11. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

من این garden of words رو 10 بار دیدم داستانش نگم بی خود ولی مالی نبود شما از چیش خوشت اومد اخه

ینی ته عشقشون این بود دختره رفت ولایت تدریس پسرم گفت حالا بعدا میرم دنبالش

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض Makoto Shinkai

من این garden of words رو 10 بار دیدم داستانش نگم بی خود ولی مالی نبود شما از چیش خوشت اومد اخه

ینی ته عشقشون این بود دختره رفت ولایت تدریس پسرم گفت حالا بعدا میرم دنبالش
    نگفتی از سایر آثار این کارگردان هم فیلم دیگه‌ای دیدی یا نه

اما اگه انیمه ۵ سانتیمتر بر ثانیه (2007) که اثر ممتازش هست رو دیده باشی (چون از نظر داستانی قابل مقایسه اند)

در هر دو بین کاراکترهای اصلی فاصله‌ای وجود داره که اونها رو از هم جدا می‌کنه، در یکی فاصله‌ی مکانی و دیگری فاصله‌ی سنی

خب به عنوان جدیدترین اثر این کارگردان به نظرم داستان ساده بود اما با جزئیات و ریزه‌کاری‌هایی همراه شده بود که برام لذت‌بخش بود

باغ کلمات (2013) یه عاشقانه‌ی لطیف و شاعرانه است که این بار از یک پایان درام فاصله گرفته (پایان‌بندی 5cm per sec)

پ.ن: این کارگردان دو تا فیلم انیمه دیگه هم داره که از فاز شاعرانه کمتر بهره بردن و تخیل بیشتری داخلشون به کار رفته:

The Place Promised in Our Early Days (2004) i تگ‌: رفاقت، نوستالژی، قول، پرواز

Children Who Chase Lost Voices (2011) i خیال‌پردازی و فضای این اثرش تا حدودی شبیه به آثار میازاکی شده اما روح و طراوت فانتزی اون رو نداره

احتمالاً با زمینه‌ی این دو تا اثر بهش میازاکی جدید گفتن اما هنوزم بار میازاکی زیادی سنگینه!

14. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

نگفتی از سایر آثار این کارگردان هم فیلم دیگه‌ای دیدی یا نه

اما اگه انیمه ۵ سانتیمتر بر ثانیه (2007) که اثر ممتازش هست رو دیده باشی (چون از نظر داستانی قابل مقایسه اند)

در هر دو بین کاراکترهای اصلی فاصله‌ای وجود داره که اونها رو از هم جدا می‌کنه، در یکی فاصله‌ی مکانی و دیگری فاصله‌ی سنی

خب به عنوان جدیدترین اثر این کارگردان به نظرم داستان ساده بود اما با جزئیات و ریزه‌کاری‌هایی همراه شده بود که برام لذت‌بخش بود

باغ کلمات (2013) یه عاشقانه‌ی لطیف و شاعرانه است که این بار از یک پایان درام فاصله گرفته (پایان‌بندی 5cm per sec)

پ.ن: این کارگردان دو تا فیلم انیمه دیگه هم داره که از فاز شاعرانه کمتر بهره بردن و تخیل بیشتری داخلشون به کار رفته:

The Place Promised in Our Early Days (2004) i تگ‌: رفاقت، نوستالژی، قول، پرواز

Children Who Chase Lost Voices (2011) i خیال‌پردازی و فضای این اثرش تا حدودی شبیه به آثار میازاکی شده اما روح و طراوت فانتزی اون رو نداره

احتمالاً با زمینه‌ی این دو تا اثر بهش میازاکی جدید گفتن اما هنوزم بار میازاکی زیادی سنگینه!
    نه هنوز ندیدم
    تو لیست idm من هستش ولی ایشالله دیدم نظرمیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •