vodka اگه منظورت اون کابل aux که اون فقط صوتیه . تصویری فک نکنم باشه .
کدوم فیش رو میگی که کسی تا حالا ندیده ؟؟
من وصلش کردم به ضبط صدای وحشتناکی داشت . خیلی با کیفیت ....
vodka اگه منظورت اون کابل aux که اون فقط صوتیه . تصویری فک نکنم باشه .
کدوم فیش رو میگی که کسی تا حالا ندیده ؟؟
من وصلش کردم به ضبط صدای وحشتناکی داشت . خیلی با کیفیت ....
من فريمور گوشي را به R4ea031 توي يكي از مغازه ها آپگريد كردم البته از ورژن R4ce012 نسبت به قبلي راضي كننده تره ضمن اينكه سرعت اون بالاتر رفته و بعضي باگها را هم درست كرده اند.
سلام دوستان
من تازه عضو این کلوپ شدم
خیلی دنبال دو تا برنامه گشتم ولی پیدا نکردم. لطفا یه راهنمای کوچولو به من بدین.
آیا برای گوشی های جاوا مثل همین گوشی خودمون برنامه منشی تلفنی وجود داره؟
دوم اینکه یه برنامه میخوام که توی تم های این گوشی یه دستکاری کوچیک کنم نه اینکه یه تم رو از اول بسازم
با تشکر از همه شما
یه سوال
آیا به w810i باند استریو نصب میشه ؟
هر کس از لوازم جانبی w810i چیزی میدونه بگه ممنون میشم
عزیز تا به حال برای حاوا منشی تلفنی نیومده !نوشته شده توسط Anahita60
با همون Theme Creator میشه روش تغییرات ایجاد کرد !!!
بله ! تو یه قسمت : Menu / Internet Services / Accessories میتونی نمونشو ببینی !یه سوال
آیا به w810i باند استریو نصب میشه ؟
هر کس از لوازم جانبی w810i چیزی میدونه بگه ممنون میشم
فکر نکنم هنوز نوع خوبش تو ایران اومده باشه !
ولی شنیدم که تو تهران هست . 12 تومان ...
عزیز فروشنده یا مغازه دار که از تو هوا پیدا نمیکنه ! اونم از تو اینترنت میاره !نوشته شده توسط vodka
پس باید صبر کنیم بیاد تو اینترنت . شما هم عجله بیخود نکن . صبر کن انشالا درست میشه .
سلام. من يه گوشي w810 دارم كه از رو ميز افتاد پايين و ديگه صفحه اش نيومد بعد كلي بالا پايين و تعمير كردن بهم گفتن 4 تا از آي سي فلشاش سوخته و اگه تعويض كنن احتمال داره درست بشه . مي خواستم ببينم كسي مي دونه اينايي كه گفتم يعني دقيقا چي شده؟ و گوشيم درست مي شه؟ ممنونم
گوشي رو اگه با seus اپ دیت کنیم، ورژن نرم افزاری (frimware) فقط بالا ميره ولي فلش نميشه بلكه فلش خالي ميكنه يا تو بعضي موارد ميسوزونهنوشته شده توسط barton2500
كار اين نرم افزار پروگرام كردن آي سي فلش اين گوشي است كه از اين طريق وقتي ميبيني گوشي رجيستره غيره قانوني شده ميزنه فلش رو ميپرونه
نرم افزار رو تست كردم ولي هنوز جواب نگرفتمنوشته شده توسط aarash
نوشته شده توسط smh
چرت گفتن
آي سي فلش يه دونست نه 4 تا .... ببر يه جاي مطمئن باكس قوي احتياج داره
البته شما اگه باكس داشته باشي خدمات باكس ارائه آخرين فريمور تو سايت مخصوصه خودش هم شامل ميشهنوشته شده توسط aarash
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)