تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 624 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من زنگ زدم گفتن قيمت همون 110 تومنه .الان هم ندارن
    سلام.
    دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما مراجعه کنند تا در خدمتتون باشیم.
    ایران تکنیکال تعداد تقریبا 20 نماینده فروش داره در تهران و برخی شهرستانها.پ
    جهت خرید میتونین با نماینده تماس بگیرید تا دستگاه برای شما ارسال بشه.
    ایران تکنیکال دات کام

---------- Post added at 08:13 AM ---------- Previous post was at 08:11 AM ----------

آقا بين دو مارك پروويژن و ايكس ويژن بالاخره كدوم مناسبتره؟ قيمتش مهم نيست كدوم گرونترو كدوم ارزونتره؟ چون قصد خريد دارم مي خوام بدونم كدومشون ايرادات كمتري داره و امكاناتش بيشتره.

سلام
    به نظر من بهتره اول مشخصات فنی رو ملاحظه فرمایید. بعد متوجه خواهید شد کدوم مناسب تره

---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------

سلام دوستان
    وقتی با این ستاپ باکس ها فیلم ذخیره میکنید 3 تا فایل به فرمت های idx و ifo و trp میده
    من فایلی که با فرمت trp بود رو تو کامپیوتر اجرا میکنم تصویر میاد ولی صدا نداره!!
    به نظرتون چکار کنم صداش در بیاد؟! آیا کانورتوری داره؟
    البته با خود دستگاه و تلویزیون مشکل ندارم و صدا هم داره.

یاعلی

سلام
    من یک کانورتور خوب روی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم به همراه کدک
    مبتونید نصب و استفاده کنید.
    ایران تکنیکال دات کام فروش مستقیم ستاپ باکس

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دستگاه من پروويژن هست وفقط با صداي سمت راست شبكه پنج مشكل دارم كه انگار از ته چاه مياد بيرون!والسلام
    احتمال90%از دستگاهته !!!!
    تازه چي ميني سيتي كه اينقدر نزديكه فرستنده هست, نبايد مشكلي از نظر كيفيت سيگنال داشته باشه پس شك نكن از دستگاهته!!!!!!!!!!!
    محل سكونت من مشيريه هست ولي ميزان كيفيت سيگنال من 85%بعضي وقتا تا94%هم ميگيرم اونم چي با يه آنتن معمولي كه فقط روي پشت بام هست؟!!!!شما كه ديگه بايد 100% بگيري!

سلام
    نزدیکی و دوری به مرکز جماران مهم نیست.
    وارد بحث فنی نمیشم اما موردی رو داشتم که در داراباد بود یعنی درست پایین کوه اما امکان دریافت سیگنال نبود ولی با یک انتن رومیزی تونستیم دریافت سیگنال کنیم و با کیفیت بالا صدا و تصویر بگیریم.
    اصطلاحا شما در منطقه اکو هستید و باید از آنتن پشت بام خوب و قوی استفاده کنید

3. این کاربر از provision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پروویژن فیلمهای 720 P رو بدون مشکل پخش میکنه ؟؟

سلام
    بله این امکان وجود داره

---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

یکی از دوستان از مرکز کامپیوتر ایران رفته یه پروویژن گرفته ، زنگ زده میگه که بعضی وقتا که رکورد میکنه ، دستگاه نمیتونه همون رکورد رو پخش کنه ! گفتم بیار ببینم منم یه تست کنم ، 2 تا فایل بود که یکیش پخش میشه و دیگری تحت هیچ عنوان و باهیچ نرم افزاری پخش نمیشه ! دوستان دراین مورد اطلاع دارند داستان چیه ؟ خود دستگاه (STB) هم میگه Unsuported File ...

جالبه که فایلی هست که خودش ضبط کرده ! خودش هم نمیتونه پخش کنه !
    سلام
    اگر از سالم بودن و ویروسی نبودن کول دیسک مطمئن هستید میتوانید خیلی راحت به مرکز خدمات پس از فروش ما مراجعه کنید.

وظیفه شرکته که دستگاه خوب ارائه کنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب تا وقتي افرادي مثل شما دراين فروم ها نظر بدن بدون اينكه مطالعه كرده باشن همين ميشه
    اين دستگاه قيمتش 350 تومنه با اينكه كره ايه
    در صورتي كه دستگاه xvision قيمتش 79 تومنه و اونم كره ايه (اسمبل ماديران)
    USB ميخوره و قابليت ضبط برنامه داره.
    ميتوني 7 تا برنامه بدي بههش كه مثلا فلان ساعتتها روشن شه و برنامه ضبط كنه
    توپرانتز: فول اچ دي نيست و چون فقط كانال هاي ايرانه احتياج نداره به فول اچ دي بودن. كانال هاي ايران به زور دارن ديجيتال ميدن چه برسه به HD
    در آخر شما بايد درك كني كه: هر كسي بودجه اي داره. كسي كه ميخواد 400 تومن بده دستگاهي كه شما معرفي كرديو بخره بايد يكم اسخل باشه چون الان رسيور فول اچ دي اومده 600 تومن كه خودش به نت وصل ميشه، كانال ها رو باز ميكنه و خودش كانال هاي جديد رو اضافه ميكنه. كلا همه چيش 20 و از DVBT ماديران 100% بهتره. ولي قيمتش 600 تومنه . شما اونو بخر و موقع مقايسه يكم دقت بيشتري كن

كلا كيفيتشم خوبه. اگر نمايندگيش اجازه بده كييفيتشو ببينيد خيلي حال ميكنيد. اين شماره ماديرانه:
    88781500
    عزت زياد

بزودی کلیه فرستنده های سازمان صدا و سیما HD خواهد شد.
    از خرید دستگاه SD خودداری کنید.

---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------

آره عززيز- SD هستن.
    نه بابا - نگران نباش. سيستم ايران تا 100 سال آينده هم HD نميشه- HD هزينه بالايي داره و در كشور هاي اروپايي هم كانال هاشون HD نيست. نگران نباش
    بازم هر جور راحتي. ولي پول بيشتر از 70 - 80 نده واسه اين دسنگاه
    همون جوری که سیستم پخش سیگنال دیجیتالی شد همون طور هم HD میشه و بعضی ها میمونند و حوضشون.

---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------

دوست عزیز این پروویژن فیلم فول اچدی هم پخش میکنه 1080P رو زیرنویس فارسی هم میاره /؟
    این x-vision گویا HDفیلم پخش نمیکنه
    سلام
    دستگاه ما (پروویژن) امکان پخش 1080I رو داره ودوستان در حال کار روی زیر نویس هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا این SettopBox و T-7 از رو فلش چه پسوند هایی رو پخش میکنند؟

سلام
    لطفا به سایت ما مراجعه فرمایید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد HDشدن پخش برنامه های صدا و سیما من چیزی نمیدونم اما دوباری که خبر نگارهارو تو خیابون دیدم وقتی روی دوربینهای دست فیلمبردارهارو نگاه کردم یکیش که شبکه 5 بود و اون یکی هم فکر کنم شبکه خبر بود روی دروربینها نوشته بود FULL HD یعنی دوربین دست خبر نگارها حداقل HD رو ضبط میکنه و احتمالا صدا وسیما هم باید دستگاه هایی داشته باشه که این تصاویر رو به SD تبدیل کنه پس به احتمال زیاد براش پخش HD مشکلی نداشته باشه و شاید تا بحال هم رعایت مردم رو میکرده و احتمالا وقتی سیستم دیجیتال فراگیر بشه این کار رو انجام بده

بازم میگم که من چیزی نمیدونم و بر اساس دیده هام تو خیابون این رو نوشتم شاید هم تا 100 سال دیگه صدا و سیما این کار رو انجام نده و شاید هم بعد از عید این کار رو بکنه

شاید هم کلا دوتا دوربین وارد کردن پزش و بدن

8. این کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عمرا تلوزيون ايران HD نميشه . مگه اينكه پولي بشه و هر كانال 200،000 تومان بابتش بپردازي. در ضمن اگر هم قرار باشه بشه 100% تكتا خودش رو با اون برندي كه تاييد ميكنه وفق ميده. شما كه در مورد تكتا اينجوري ميگي به نظرم بهتره شماره تكتا رو بذاري اينجا تا همه زنگ بزنن و سئوال كنن. من ازش پرسيدم كه يعني چي اين دستگاه هاي xvision تاييد شدس؟ اوونا هم گفتم: 200 نفر زنگ زدن و از پروويژن شكايت كردن. ما ميگيم فقط اين xvision سازگاره با نحوه ارسال و دريافت سيگنال هاي ديجيتال
    اينم لينك و شمارش. بچه ها حواستون باشه
    شماره تماس: 88055080
    لينك سايت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان دوهفته هست که xvision خریدم از تصویرش هم بسیار راضی هستم اما از دست صداش پدرم در اومد من پنجشنبه دوهفته پیش همون روز تعطیل این دستگاه رو خریدم از اون روز تا 2شنبه هفته بعد صدای کانالهای پرس چهار آموزش قرآن و بعدا هم که الکوثر اضافه شد این شبکه پرش داشت (هی قطع و وصل میشد) من حتی دستگاه رو بردم مادیران و اونها با تاکید فراوان اعلام کردند که مشکل از صدا و سیماست (عجب هماهنگی جالبی) در صورتی که دستگاه های دیگر این مشکل را نداشتند تا روز دوشنبه که همه کانالها به جز شبکه قرآن درست شد دیروز زنگ زدم مادیران میگم بابا این شبکه قرآن باز صداش مشکل داره میگه مشکل از دستگاه نیست باید با صدا و سیما هماهنگ کنیم این چه تاییدی هست که هر روز مادیران باید با صدا و سیما هماهنگ کنه که درست بشه

حالا بازم خوبه حداقل پیگیری میکنن ولی حرف من اینه چرا دستگاهی که تاییدیه تکتا رو داره باید هر روز هماهنگ کنن تا صداش درست بشه

12. این کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها زنگ بزنيد صدا و سيما : شمارش 162 هست. بعد به اپراتور وصل بشيد (كليد 4)
    خودش ميگه فقط و فقط Xvision كه مورد تاييد تكتاست. زنگ بزنيد و به دروغ پروويژن گوش نكنيد بچه ها.

آقاي Saeedraz:
    اين اشكالات چون اول كار سيگنال ديجيتاله ممكنه پيش بياد. البته من هر كي رو ديدم راضيه از اين دستگاه ولي مطمئنم شما هم دروغ نميگيد. از آنتنون مطمئنيد؟ اگر ايراد از آنتن نباشه 100% از صدا و سيماست و رفع ميشه. خدا رو شكر كنيد كه پروويژن نگرفتيد. چون اون موقع بعد از گذشت 4 ماه بايد دستگاه رو مينداختيد دورر.

14. این کاربر از erfan_abedi_CB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاي Saeedraz:
    اين اشكالات چون اول كار سيگنال ديجيتاله ممكنه پيش بياد. البته من هر كي رو ديدم راضيه از اين دستگاه ولي مطمئنم شما هم دروغ نميگيد. از آنتنون مطمئنيد؟ اگر ايراد از آنتن نباشه 100% از صدا و سيماست و رفع ميشه. خدا رو شكر كنيد كه پروويژن نگرفتيد. چون اون موقع بعد از گذشت 4 ماه بايد دستگاه رو مينداختيد دورر.
    منم نگفتم دستگاه بدی هست اتفاقا گفتم که ازش هم راضی هستم فقط همین صداش روی اعصاب هست مادیرانهم راست میگه مشکل از صدا و سیما هست روز اول که گفتن من باورم نشد اما بعدش که خود به خود بقیه کانالها درست شد مطمئن شدم که مشکل از صدا و سیما هست از آنتن هم مطمئن هستم من یک دستگاه مانیتور تلویزیون ال جی M2794DP ساخت خود مادیران رو هم دارم که اون صداش هیچ مشکلی نداره و با آنتنی هم که به اون دستگاه وصل هست امتحان کردم ولی بازهم صداش همین مشکل رو داشت الان که شبکه قرآن بخوام گوش بدم از آنالوگ گوش میدم .

در بالا هم من کمی عصبانی شدم وگرنه اخلاقم اینجوری نیست که از چیزی بد بگم

در ضمن کسایی که از دستگاه ایکس ویژن مادیران استفاده میکنن اگر از پورت component استفاده کنند تصویر بسیار راضی کننده میشه روی LCD که من خیلی راضی بودم اما فیش AV یک سیاهی بخصوصی داره (روی LCD) اما روی تلوزیونهای لامپی فیش AV خیلی خوب جواب میده
    Last edited by saeedraz; 14-03-2010 at 14:09.

16. این کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •