تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 146 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من آدم هایی رو میشناسم که دوربین تعمیر میکنن. اگه دوربینتون تو ایران زیاد باشه تعمیر میشه حتما.
    من یادم نیست شما گفتین دوربین برای چی میخواین؟ شکار و طبیعت یا نجوم؟
    اگه برای طبیعت میخواین مارک ویلیام اپتیکس بگیرین. یه آپو کروماتیکش .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته عجیب برام اینه که من مدل های بیشتری از ویلیام دیدم. نمیدونم چرا اینجا دو تاست.
    شهر های شمالی (مرطوب) عمر کوتینگ لنز ها ( و در تلسکوپ های بازتابی ، عمر اندود آیینه ها) کمتره. مدل های ضد آب نمیدونم در این مورد هم جواب میدن یا نه. تصور من از اپتیک ضد آب اینه که آب داخل ابزار نمیره.

مورد دوم من چیزی سراغ نداشتم ببخشید.

2. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedsheikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

9 تلسکوپ شکستی لوله بلند 120 میلیمتر روی پایه AZ3

با سلام
    می خواستم بدانم آیا تلسکوپ های اسکای واچر به صورت جدا از هم (لوله اپتیکی جدا و مقر و پایه جدا) فروخته می شوند یا تمام قسمت های تلسکوپ در یک کیت می باشد.؟

و سئوال دوم اینکه آیا می توان لوله اپتیکی تلسکوپ شکستی لوله بلند 120 میلیمتر اسکای واچر با فاصله کانونی 1000 میلیمتر را بر روی پایه AZ3 قرارداد یا خیر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از پاسخ گویی به سوالات(حتی تکراری ها)
    1- من برای شروع رصد از 90 میلیمتری شکستی اسفاده کنم یا 120 به بالا؟
    2- مشاهده ی سیارات بدون استفاده از موتور غیر ممکنه؟
    3- یه ستاره، مثلا بتلجیوس(Betelgeuse) بزرگ چطور دیده میشه؟
    4- از نظر شفافیت تصویر،راه اندازی،کارکرد و قیمت، دابسونی ها رو پیشنهاد میکنید؟ چند اینچی؟
    ممنون میشم
    Last edited by mehdi2961; 05-09-2010 at 03:46.

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام اقا بابک من همین الان از ناصر خسرو اومدم رفتم شکاری یک چشمی کوچک بخرم که توی کل اونا فقط یه مغازه یه شکاری کره ای داشت که خیلی زومش قوی و خییییییییییییلی کوچکه
    نطرت رو راجعش بگو راستی نوشته های رو دوربینم اینجا مینویسم ببین چجوریاست بهم بگو :
    20*8 mm
    fully coated optics
    282ft/100 yds
    96m/1000m
    این نوشته هاش بود میشه کامل توضیح بدی این عددها چی هستنو همچنین بگو این دوربین که قیمتش 20000 تومن خریدم خوب هست یا نه
    کوتینگ روش هم قرمزه
    حیف که من هنوز نمیتونم عکس ارسال کنم وگرنه میفرستادم عکساشام
    رتسی طول دوربین همش 3.5 سانت هست اما خیلی قوی هست
    منتظر جوابتم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام
    می خواستم بدانم آیا تلسکوپ های اسکای واچر به صورت جدا از هم (لوله اپتیکی جدا و مقر و پایه جدا) فروخته می شوند یا تمام قسمت های تلسکوپ در یک کیت می باشد.؟

و سئوال دوم اینکه آیا می توان لوله اپتیکی تلسکوپ شکستی لوله بلند 120 میلیمتر اسکای واچر با فاصله کانونی 1000 میلیمتر را بر روی پایه AZ3 قرارداد یا خیر؟

سلام بله در بعضی مدل ها میشه لوله و پایه رو جدا تهیه کرد.

120 رو میشه روی AZ3 گذاشت البته کمی وزن لوله برای این پایه زیاده . احتمالا زمانی که لوله رو بالا میبرید ( سمت راس رو رصد میکنید) چون تمام وزن لوله به یک سمت پایه متمایل میشه ، عملا لوله خودش به عقب حرکت میکنه. که راهش هم احتمالا رگلاژ و سفت تر کردن پیچ مقره.

با تشکر از پاسخ گویی به سوالات(حتی تکراری ها)
    1- من برای شروع رصد از 90 میلیمتری شکستی اسفاده کنم یا 120 به بالا؟
    2- مشاهده ی سیارات بدون استفاده از موتور غیر ممکنه؟
    3- یه ستاره، مثلا بتلجیوس(Betelgeuse) بزرگ چطور دیده میشه؟
    4- از نظر شفافیت تصویر،راه اندازی،کارکرد و قیمت، دابسونی ها رو پیشنهاد میکنید؟ چند اینچی؟
    ممنون میشم
    به نظرم وقتی وارد حیطه تلسکوپی میشید زیاد فرقی نمیکنه . احتمالا هر چه بزرگتر بهتر اینجا جواب بده جز اینکه شما خوشتون نیاد از رصد و تلسکوپتون هر چه بزرگتر باشه پول بیشتری ضرر گردید. همین.
    بدون موتور هم میشه راحت سیاره ها رو دید. فقط چون برای سیارات بزرگنمایی بالا لازمه، سیاره عر چند ثانیه یک بار از کارد بیرون میاد و باید دوباره تصویر رو تنظیم کنید . حالا موتور یا نه ، صرفا یک مقر استوایی میتونه کار رو راحت تر کنه.
    همه ستاره ها توی حتی بزرگترین تلسکوپ ها نقطه دیده میشن جز خورشید. توی تلسکوپ فقط تعداد ستاره ها بیشتر میشه.
    دابسونی حسنش اینه که در تناسب قطر شیئی ( مهمترین ویژگی تلسکوپ) با قیمت شما میتونید تلسکوپ بزرگتری بخرید. کیفیت تصویر بازتابی ها کلا در رصد سیاره ای 10 - 15 درصد کمتر از شکستی هاست اما به جاش بازتابی ها خطای رنگی شکستی ها رو ندارن. راه اندازی دابسونی ( بعد از نصب اولیه که باید توسط فروشسنده انجام بشه) از همه تلسکوپ ها راحت تره. کارکرد و قیمت عالی. اگه بتونید یه دابسونی 8 اینچ تهیه کنید و مشکلی با حمل و نقلش ندارید میشه گفت یه تلسکوپ عمری دارید که میشه باهاش کار های اساسی انجام داد. میتونید بعد ها یه پایه موتور دار هم براش بگیرید.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام اقا بابک من همین الان از ناصر خسرو اومدم رفتم شکاری یک چشمی کوچک بخرم که توی کل اونا فقط یه مغازه یه شکاری کره ای داشت که خیلی زومش قوی و خییییییییییییلی کوچکه
    نطرت رو راجعش بگو راستی نوشته های رو دوربینم اینجا مینویسم ببین چجوریاست بهم بگو :
    20*8 mm
    fully coated optics
    282ft/100 yds
    96m/1000m
    این نوشته هاش بود میشه کامل توضیح بدی این عددها چی هستنو همچنین بگو این دوربین که قیمتش 20000 تومن خریدم خوب هست یا نه
    کوتینگ روش هم قرمزه
    حیف که من هنوز نمیتونم عکس ارسال کنم وگرنه میفرستادم عکساشام
    رتسی طول دوربین همش 3.5 سانت هست اما خیلی قوی هست
    منتظر جوابتم
    سلام
    مشخصات اینه: بزرگنمایی 8 برابر و قطر شیئی 20 میلیمتر. تمام لایه های لنز ها اندود ضد بازتاب شده. سوژه 1000 متری رو برات میاره 96 متری.
    کوتینگ قرمز چندان خوب نیست. کوتینگ سبز سرمه ای آبی خوبه. اگه دوربین فوکوسرش خوب باشه و شما هم زمان دید باهاش مشکلی احساس نمیکنید با این حد قیمت مناسبه. با دوربین هیچ وقت خورشید رو نگاه نکنید. حتی یک لحظه.
    مبارک باشه.

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام

میخواستم ببینیم با 1.5 میلیون تومان چه تلسکوپی خرید؟ میخوام حمل و نقل اش آسون باشه(مثل دابسونی ها) و موتور ردیاب حتما در دو محور داشته باشه، راهنمای کامپیوتری هم حتما روش نصب شده باشه یا بشه براش خرید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با عرض سلام و قبولی طاعات
    باز هم سوالات آماتورینگ
    BK 120F1000 OTAW رو با چه پایه ای میشه برای عکاسی ایده آل کرد؟ یا اصلا BK1021 EQ3-2 102 میلیمتری رو بهتر میدونید به دلیل داشتن پایه؟
    سوال دیگه هم اینه : آپو کروماتیک ها چه مشخصه هایی دارند که قیمت بالایی دارند؟
    Last edited by mehdi2961; 05-09-2010 at 20:44. دليل: اضافه کردن به سوالات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام آقا بابك چند وقت پيش در مورد تلسكوپ 10 اينجي دابسوني با شما مشورت كردم، الان 1 ماه هست كه 10 اينجي رو خريدم و خيلي راضي هستم، مي خواستم ازتون براي راهنمايي ها تشكر كنم.

11. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان سلام

میخواستم ببینیم با 1.5 میلیون تومان چه تلسکوپی خرید؟ میخوام حمل و نقل اش آسون باشه(مثل دابسونی ها) و موتور ردیاب حتما در دو محور داشته باشه، راهنمای کامپیوتری هم حتما روش نصب شده باشه یا بشه براش خرید.
    سلام
    خب محدود نکردید پیشنهاد رو و راستش عموما میگن دابسونی ها حمل و نقلشون سخته . نتیجتا معیار شما برام گنگه اگه میشه کمی باز کنید خواسته هاتون رو.

ایا چطورن:

پیشنهاد اولم اگه پولتون برسه. پایه اش سریع ترین پایه گوتو در زمانه نصبه و لوله هم که کوچک.
    کد:
    کد:
    کد:

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

با عرض سلام و قبولی طاعات
    باز هم سوالات آماتورینگ
    BK 120F1000 OTAW رو با چه پایه ای میشه برای عکاسی ایده آل کرد؟ یا اصلا BK1021 EQ3-2 102 میلیمتری رو بهتر میدونید به دلیل داشتن پایه؟
    سوال دیگه هم اینه : آپو کروماتیک ها چه مشخصه هایی دارند که قیمت بالایی دارند؟
    برای عکاسی خوب بهترین پایه برای این تلسکوپ eq5 گوتو هست که قابلیت اتصال اتو گایدر داره.
    eq3 خیلی پایه خوبیه اما تک محوره است و حداقل عکاسیه . اما ایده آل نیست.

آپوکروماتیک ها کم (بی) خطا ترین تلسکوپ ها هستن. ایده آل عکاسی. جنس شیشه ها خاصه ( الان یادم نیست اسمشون چیه) که عملا نور رو در بالاترین درجه ممکن عبور میدن که باعث تشکیل تصویر فوق العاده واضح میشه. لنز هم به جای 2 عدسی از 3 عدسی ساخته شده که باعث از بین رفتن کامل خطای رنگی میشه.

13. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •