تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 163 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1623

نام تاپيک: openSUSE

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

خوب ؛ امروز من با مشکل جدیدی در اوپن سوزه مواجه شدم و اون این که برای انجام کاری رفتم بیرون و از گزینه ی Lock Session استفاده کردم .

وقتی برگشتم ؛ متوجه شدم که با زدن هر یک از کلیدهای کیبرد برای وارد کردن پسورد ؛ به جای یک کاراکتر ؛ دو کاراکتر ثبت می شود و پسورد چهار حرفی من هشت حرف دیده می شد . به همین دلیل نمی توانستم وارد شوم ( پیام : Unlock Failed ) .

تنها گزینه ی در دسترس دیگر ؛ ایجاد یک Session جدید بود . این کار را هم کردم ولی برای ورود به Session قبلی نتیجه ای به دست نیاوردم .

متاسفانه چون در حال دانلود بودم نمی خواستم سیستم را ریستارت کنم اما بالاخره بعد از نیم ساعت تلاش بی ثمر ناچار شدم همین کار را بکنم . جالب این که در Session جدیدی که ایجاد کرده بودم ؛ مشکلی برای ورود و دادن پسورد نداشتم اما با Session اصلی ..... !!

با توجه به این که این اتفاق دومین بار است که برای من می افتد ؛ از سروران عزیز خواهشمندم راهنمایی بفرمایند که برای جلوگیری از این حالت چه باید کرد ؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

به احتمال خیلی زیاد کیبورد شما روی فارسی بوده !!

همین الان امتحان کنید . کیبورد رو فارسی کنید و در یک پنجره ای که از شما پسورد می خواد حروف رو وارد کنید

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

خوب ؛ مثل این که من باید حرف قبلی خودم رو پس بگیرم .

ویکی پدیا در صفحه ی مربوط به SuSE linux در تشریح ریشه ی واژه ی SuSE نوشته است که این کلمه مخفف عبارت "Software- und System-Entwicklung" است که از زبان آلمانی وارد شده است . ( ترجمه ی انگلیسی اش میشه : "Software and system development" به معنای پیشرفت سیستم و نرم افزار ) .

بنابراین چون این اسم از زبان آلمانی وارد شده ؛ همانطور که در ویکی پدیا با علایم فونتیک توضیح داده شده است ؛ در آلمانی « زوزه » و در انگلیسی « سوزه » خوانده می شود .

SUSEsuːsə , German:ˈzuːzə

فکر می کنم چون کلمه SuSE مخفف یک عبارتی هست بنابراین قوانینی که برای خواندن کلمات عادی در زبان انگلیسی استفاده میشه در این مورد صادق نباشه. البته مطمئن نیستم !

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب ؛ امروز من با مشکل جدیدی در اوپن سوزه مواجه شدم و اون این که برای انجام کاری رفتم بیرون و از گزینه ی Lock Session استفاده کردم .

وقتی برگشتم ؛ متوجه شدم که با زدن هر یک از کلیدهای کیبرد برای وارد کردن پسورد ؛ به جای یک کاراکتر ؛ دو کاراکتر ثبت می شود و پسورد چهار حرفی من هشت حرف دیده می شد . به همین دلیل نمی توانستم وارد شوم ( پیام : Unlock Failed ) .

تنها گزینه ی در دسترس دیگر ؛ ایجاد یک Session جدید بود . این کار را هم کردم ولی برای ورود به Session قبلی نتیجه ای به دست نیاوردم .

متاسفانه چون در حال دانلود بودم نمی خواستم سیستم را ریستارت کنم اما بالاخره بعد از نیم ساعت تلاش بی ثمر ناچار شدم همین کار را بکنم . جالب این که در Session جدیدی که ایجاد کرده بودم ؛ مشکلی برای ورود و دادن پسورد نداشتم اما با Session اصلی ..... !!

با توجه به این که این اتفاق دومین بار است که برای من می افتد ؛ از سروران عزیز خواهشمندم راهنمایی بفرمایند که برای جلوگیری از این حالت چه باید کرد ؟
    سلام
    از چه میزکاری استفاده میکنید ( احتمالا Gnome) ؟
    من قبلا وقتی که از10.1 استفاده میکردم اومدم برای تست یه چند وقتی از گنوم استفاده کنم یکی از مشکلاتی برخوردم مثل مشکل شما بود من تنها کاری که از دستم برمی‌اومد این bug report کردم حتی این باگ ثبت هم شد ولی جای تعجب چرا هنوز این مشکل گنوم رفع نشده
    کاریکه شما میتونی انجام قبل از lock session کیبرد انگلیسی بشه
    ولی توی KDE اینطوری نیست موقع lock session شما میتونی ورودی کیبرد عوض کنید
    در مورد گزینه نبود pptp عکس ضمیمه رو نگاه کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درباره تلفظ
    open suse = open zuze

داره خودمونی میشه siolishe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در مورد گزینه نبود pptp عکس ضمیمه رو نگاه کنید
    عزیز این قسمتی که میگی من ندارم!!!
    ممکنه چون بصورت Fail safe بوت میکنم این مشکل باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

درباره تلفظ
    open suse = open zuze

از راهنماییتون ممنون

در باره ی تلفظ ؛ بالاتر براتون مدرک آوردم از ویکی پدیا با فونتیک :

آلمانی : زوزه

انگلیسی : سوزه ( یا سوسه )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما به هر حال ؛ میشه این توزیع رو زوزه خواند به این دلیل که این توزیع از زبان آلمانی وارد انگلیسی شده و اپلیکیشن های اون هم به شدت تحت تاثیر این زبان هست .

نمونه اش : Kommander که تلفظ آلمانی Commander هست !
    Last edited by Ceramic; 06-01-2008 at 08:02.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

اساتید عزیز

من با نصب برنامه روی این توزیع ( اوپن سوزه 10.3 ) مشکل دارم .

الان فایل های مختلفی با فرمت rpm دانلود کرده ام که نمیتونم با Yast اونا رو نصب کنم . از جمله همون برنامه ی Live که حسین آقا زحمتش رو کشیده بودن .

علاوه بر اون ؛ مثلاً مرورگرهای نت اسکیپ و Sea monkey رو برای لینوکس دانلود کرده ام که بعد از اکسترکت شدن ؛ موندم باهاشون چیکار کنم !!

آیا باید عملیات خاصی روی این فایل ها انجام بشه تا قابل نصب بشن ؟

آیا موضوع به Dependencies مربوط میشه ؟

لطفاً راهنمایی بفرمایین . خداوند یک در دنیا و صد در آخرت بهتون اجر بده !!

داره خودمونی میشه siolishe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    موقع نصب فايلهاي rpm ارور ميده يا Yast خود به خود بدون نصب برنامه بسته ميشه؟
    در مورد نصب فايلهاي ديگه اول بايد اونا رو extract كني بعد به بوسيله Terminal و با فرمان cd به دايركتوري برنامه مورد نظر بري بعد فرمان configure/. رو تايپ كن بعد از اينكه يه سري عمليات انجام شد واگر هيچ اروري نداد فرمان make و بعدش از make install استفاده كن به همين راحتي!!!
    اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم.
    Last edited by siolishe; 07-01-2008 at 20:07.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اساتید عزیز

من با نصب برنامه روی این توزیع ( اوپن سوزه 10.3 ) مشکل دارم .

الان فایل های مختلفی با فرمت rpm دانلود کرده ام که نمیتونم با Yast اونا رو نصب کنم . از جمله همون برنامه ی Live که حسین آقا زحمتش رو کشیده بودن .

علاوه بر اون ؛ مثلاً مرورگرهای نت اسکیپ و Sea monkey رو برای لینوکس دانلود کرده ام که بعد از اکسترکت شدن ؛ موندم باهاشون چیکار کنم !!

آیا باید عملیات خاصی روی این فایل ها انجام بشه تا قابل نصب بشن ؟

آیا موضوع به Dependencies مربوط میشه ؟

لطفاً راهنمایی بفرمایین . خداوند یک در دنیا و صد در آخرت بهتون اجر بده !!
    سلام
    دوست عزیز بعد از عرضه 10.3 شما با استفاده از one click install میتونید بدون اینکه شما متوجه بشید برنامه شما وابستگی Dependencies داره خودش اقدام به دانلود میکنه
    نکته بعدی
    با استفاده دوسایت زیر برنامه دلخواه رو سرچ کنید اگر در این دو سایت مخصوص برنامه‌های اپن زوزه رو پیدا نکردید یا از روی سورس باید کامپایل کنید یا اینکه قیدش رو بزنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن برنامه seamonkey در همون لینک اول هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •