سلام .
از قسمت insert video ميتونيد لينك ويدئوهايي كه در سايتهاي زير هست را در پستتان قرار دهيد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
از قسمت insert video ميتونيد لينك ويدئوهايي كه در سايتهاي زير هست را در پستتان قرار دهيد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود .
من اگر بخوام اولین پستی که توی فلان تاپیک دادم رو پیدا کنم , چــجوری باید سرچ کنم ؟
سلام .
طبق عکس زیر روی عدد مربوط به جوابها (مربوط به تاپيك مورد نظر) کلیک کنید تا صفحه "چه کسی نوشته؟" ظاهر شود . در صفحه مورد نظر دکمه Ctrl+F را بزنید تا کادری برای جستجو ظاهر شود . سپس یوزر مورد نظر را تایپ و روی عدد مربوط به آن يوزر کلیک کنید تا کلیه پستهای آن کاربر در تاپیک مورد نظر نشان داده شود . به اين روش ميتونيد اولين پست خودتان در همان تاپيك را پيدا كنيد .
![]()
از ایرانی ها نمیشه مثلاً آپارات![]()
دوستان دقیقا چقدر طول میکشه تا این دوره آزمایشی تموم بشه؟چند تا پست دادین تموم شد؟
تو دوره آزمایشی چه محدودیت هایی داری؟ پروفایل ها رو نمیتونی ببینی؟ فکر کنم دیگه تا الان باید تموم میشد!
چون من وقتی یه ستاره بودم دوره ام تموم شده بود.
پروفایل و نمیتونم ببینم - متن و نمی تونم ویرایش کنم - از همه مهمتر باید منتظر تایید پست هام باشم که تا بیاد تایید بشه کل مبحث گذشته - دق میده
من که دوره ی آزمایشیم تا اینجا طول نکشید اما فکر میکنم برای شما باید به 200 پست برسید تا حل بشه.
- سلام دوستان.من یه مشگل با مودم pelanet ADW_4401 دارم.مودمو تنظیم میکنم و با wifiلپ تاپم کانکت میشه وهیچ مشگلی نداره.ولی گوشی ودستگاههای دیگه کانکت نمیشن.گوشی مودمو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه.فکرکنم توتنظیمات مودم یه جاای روکه نمیدونم درست تنظیم نمیکنم.اگه کسی با این مودم کار کرده وبهش مسلط هست ممنون میشم راهنماایم کنه.بستر مودم رو هم رو pppتنظیم کردم
سلام
ضمن خوش آمد گویی در تاپیک زیر مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)