تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 144 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1438

نام تاپيک: پاکت پی سی (Pocket PC)

داره خودمونی میشه shahinSssS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام ميشه يه كم در مورد I-teq Xbond توضيح بديد. چون به نظرم گوشي جالب ميخام بخرم.مرسي

داره خودمونی میشه S_epehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازهم مثل همیشه مرسی مرسی مرسی

با این اوصاف گیر کردم بین 990 و s200

به نظرتون عمر باطری کدومشون واسه mp3 از طریق هدفون بیشتر حال میده و همچنین کیفیت خفن ؟
    چرا بین این دوتا موندین؟ اینا هیچ کدومشون بدرد نمیخوره
    S200 که باطری خوره ، یعنی اگه بخوای باهاش آهنگ گوش بدی باید از این شارژر هندلی ها با خودت ببری هی هندل بزنی تا باطریش تموم نشه تازه نمیتونه از کل امکانات ویندوز استفاده کنه چون تاکه دوتا برنامه روش نصب کنی هر سه ثانیه یک بار باید ریستش کنی چون هنگ میکنه و اعصابت خورد میشه... طوری که یهو دیدی زدی گوشی رو خورد و خمیر کردی رفت

P990 هم که سیستم عاملش انقدر چرت که خودت وقتی ببینیش هنگ میکنی و صداشم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مشکل اصاصی و غیر قابل حل شدن داره ولی حداقل مشکل P990 با یه هدست بلوتوث استریو تا حدی قابل حل شدنه

اگه آهنگ برات مهمه باید یه P990 و یه هدست بلوتوث مدل HBH-DS970 بخری

سلام

من یه P990 دارم که برادرم ازم میخوادش.من هم رفتم تو فکر یه Jam in .به نظرتون می ارزه که عوضش کنم.

اگه یه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.در ضمن اگه بهترین گوشی ویندوز موبایل رو بهم معرفی کنید(البته تا سقف 560 تومن)خیلی ممنون میشم

اگه معرفی کردید بگید که اصلش مال کجاست مثلا من نمیدونم که Imate رو چه کشوری میزنه.و اینکه Imate هم مثل P990 تقلبیش زیاد هست یا نه.

در ضمن یکی از دوستان میگفت که روی Imate اتوکد و فوتوشاپ نصب میشه ولی نه به حرفه ای بودن کامپیوتر.این صحت داره.

با این اوصاف چون توان مالی من تا 560 هزاره.می ارزه که P990 بفروشم و یه گوشی ویندوز دار بخرم؟
    هر کس یه نظر بده که در کل کدوم بهتره P990 یا Jam in خیلی ممنون میشم.(لطفا توضیح زیاد نباشه و در کل بگید)

راستی کیفیت صفحه نمایش برام خیلی مهم.به اندازه P990 هست؟ راستی برنامه های Imate گیر میاد؟
    شما اگه این دو سه صفحه رو که من نوشتم رو میخوندی این سوال رو نمی پرسیدی

P990 بهتر از Jamin هست به هیچ وجه این کا رو نکنید

S200: 4750000
    Eten G500: حدود 560
    که مورد دو خوبه ولی مورد اول دقیقاً جمین ولی با کیفیت بهتر
    دوست عزیز I-Mate فقط مارکه و محصولاتش رو HTC تولید میکنه که اگه دو سه صفحه پیش پستهای منو یه نگا بندازی همه چی دستگیرت میشه

و پاکت پی سی تغلبی اصلاً گیرت نمیاد و خریدنش از Smart Phone راحت تره (مخصوصاً P990)

بله نرم افزارهای این گونه برای WindowsMobile هست ولی جمین به دلیل CPU ضعیف نمیتونه خوب اجراشون کنه

با این پول پاکت پی سی خریدن یعنی از دست دادن P990

کلاً پاکت پی سی ها هیچ کدوم کیفیت صفحه P990 رو ندارن

برنامه های ویندوز موبایل فراوون ریخته تو اینترنت بچه های ایرانی هم زیاد کمک میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی

پس نتیجه میگیرم که P990 رو عوض نکنم

داره خودمونی میشه shahinSssS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميشه يكم منو در مورد I-teq Xbond كمك كنه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

مرسی

پس نتیجه میگیرم که P990 رو عوض نکنم
    منم میخواستم جمین بگیرم
    که بعدش پشیمون شدم میخوام p990 بگیرم .

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا بین این دوتا موندین؟ اینا هیچ کدومشون بدرد نمیخوره
    S200 که باطری خوره ، یعنی اگه بخوای باهاش آهنگ گوش بدی باید از این شارژر هندلی ها با خودت ببری هی هندل بزنی تا باطریش تموم نشه تازه نمیتونه از کل امکانات ویندوز استفاده کنه چون تاکه دوتا برنامه روش نصب کنی هر سه ثانیه یک بار باید ریستش کنی چون هنگ میکنه و اعصابت خورد میشه... طوری که یهو دیدی زدی گوشی رو خورد و خمیر کردی رفت

P990 هم که سیستم عاملش انقدر چرت که خودت وقتی ببینیش هنگ میکنی و صداشم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مشکل اصاصی و غیر قابل حل شدن داره ولی حداقل مشکل P990 با یه هدست بلوتوث استریو تا حدی قابل حل شدنه

اگه آهنگ برات مهمه باید یه P990 و یه هدست بلوتوث مدل HBH-DS970 بخری
    مرسی از جواب اما ....

از نظر من :

p990 مزایا: کیفیت ال سی دی خوب - باطری خوب - آنتن دهی خوب - خوش استیل - کیبورد کامل - دوربین با کیفیت - رادیو

معایب : تقلبیش زیاده و نمیشه تشخیص داد کدومش خوبه و اصلا نمیشه ریسک کرد

اما s200: کیفیت mp3 عالی با صدای بلندی داری ( هدفون ) - نرم افزار هم زیاد داره و کیفیت بهتری نسبت به جمین داره

در کل کیوتک اصلا با 990 قابل مقایسه نیست از لحاظ فنی - ولی همینکه نرم افزار زیاد میشه روش نصب کرد خوبه
    که شما میگی هنگ میکنه

چرا هنگ میکنه؟

وقتی چند تا برنامه باهم اجرا میشن هنگ میکنه یا اگه مثلا 50 تا نرم افزار نصب کنی و در هر زمان فقط یکی یا 2 تاشون رو اجرا کنی بازم هنگ میکنه چون روش نصبه؟

با این وجود شما چه پیشنهاد می کنی؟

اگه 990 پیشنهاد میکنی چطور میشه اصلش رو خرید و از کجا ؟ چه خصوصیتی باید داشته باشه؟

یه مساله دیگه : چون من گوشی بیشتر 2 ماه دستم نمیمونه همیشه فکر فروشش رو هم دارم

با توجه به اینکه چندتا گوشی جدید از سونی داره میاد تا 2 ماه دیگه 990 نمیشه 120 تومن ؟

ودر آخر اینکه نظرت راجع به o2 Atom چیه؟ با این تفاسیر با توجه به اینکه CPU خفن داره میشه واسه نصب نرم افزار هایی مثل mp3 player ها یا Dictionarry ها یا سایر نرم افزارهای اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟

مرسی
    Last edited by Silwestern; 17-06-2007 at 09:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی از جواب اما ....

از نظر من :

p990 مزایا: کیفیت ال سی دی خوب - باطری خوب - آنتن دهی خوب - خوش استیل - کیبورد کامل - دوربین با کیفیت - رادیو

معایب : تقلبیش زیاده و نمیشه تشخیص داد کدومش خوبه و اصلا نمیشه ریسک کرد

اما s200: کیفیت mp3 عالی با صدای بلندی داری ( هدفون ) - نرم افزار هم زیاد داره و کیفیت بهتری نسبت به جمین داره

در کل کیوتک اصلا با 990 قابل مقایسه نیست از لحاظ فنی - ولی همینکه نرم افزار زیاد میشه روش نصب کرد خوبه
    که شما میگی هنگ میکنه

چرا هنگ میکنه؟

وقتی چند تا برنامه باهم اجرا میشن هنگ میکنه یا اگه مثلا 50 تا نرم افزار نصب کنی و در هر زمان فقط یکی یا 2 تاشون رو اجرا کنی بازم هنگ میکنه چون روش نصبه؟

با این وجود شما چه پیشنهاد می کنی؟

اگه 990 پیشنهاد میکنی چطور میشه اصلش رو خرید و از کجا ؟ چه خصوصیتی باید داشته باشه؟

یه مساله دیگه : چون من گوشی بیشتر 2 ماه دستم نمیمونه همیشه فکر فروشش رو هم دارم

با توجه به اینکه چندتا گوشی جدید از سونی داره میاد تا 2 ماه دیگه 990 نمیشه 120 تومن ؟

ودر آخر اینکه نظرت راجع به o2 Atom چیه؟ با این تفاسیر با توجه به اینکه CPU خفن داره میشه واسه نصب نرم افزار هایی مثل mp3 player ها یا Dictionarry ها یا سایر نرم افزارهای اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟

مرسی
    P990 از نظر سخت افزار با (S200(Jamin برابره و هیچ کمبودی نداره ولی فقط سیستم عاملش یه ذره درپیته

ولی CPU 195 و RAM 64 جمین برای ویندوز موبایل و نرم افزارهای قوی کمه
    الان من ویندوز 6 ریختم با 6 تا نرم افزار مثل SPB و PocketPlayer الان باید فرت فرت ریستش کنم یعنی فقط با 1 نرم افزار ماشین حساب هنگ میکنه

در ضمن P990 CPU 208 هست

بهترین کا اینه که از سیتادل (نمایندگی اصلی سونی اریکسون) بخری، گرون تر میشه ولی عوضش تغلب تو کار نیست در ضن یه سری هم به اینجا بزنی بد نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اتم که خیلی صداش درسته و همینطور که گفتی به خاطر سی پی یو قوی کمتر پیش میاد کم بیاره و از هر جهت از جمین و اس200 بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض (I-teq Xbond (Gigabyte g-Smart i

LCD با کیفیت 262k (خیلی عالی)
    کیفیت صدای بالا
    بلوتوث با ورژن 1.2 (بد)
    دوربین 2.1 مگاپیکسل و فلاش با فکوس دستی (متوسط)
    باطری نسبتاً ضعیف
    CPU:Intel PXA272 - 416 MHz processor (متوسط به بالا)
    RAM:64 MB (خوب)
    ROM:64MB (بد)
    3gp (مکالمه تصویری) ندارد
    Infrared ندارد
    رادیو FM دارد
    گیرنده تلوزیون دارد

به طور کلی متوسط
    پیشنهاد نمیشود
    Last edited by S_epehr; 17-06-2007 at 13:05.

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

P990 از نظر سخت افزار با (S200(Jamin برابره و هیچ کمبودی نداره ولی فقط سیستم عاملش یه ذره درپیته

ولی CPU 195 و RAM 64 جمین برای ویندوز موبایل و نرم افزارهای قوی کمه
    الان من ویندوز 6 ریختم با 6 تا نرم افزار مثل SPB و PocketPlayer الان باید فرت فرت ریستش کنم یعنی فقط با 1 نرم افزار ماشین حساب هنگ میکنه

در ضمن P990 CPU 208 هست

بهترین کا اینه که از سیتادل (نمایندگی اصلی سونی اریکسون) بخری، گرون تر میشه ولی عوضش تغلب تو کار نیست در ضن یه سری هم به اینجا بزنی بد نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اتم که خیلی صداش درسته و همینطور که گفتی به خاطر سی پی یو قوی کمتر پیش میاد کم بیاره و از هر جهت از جمین و اس200 بهتره
    مرسی از راهنماییت

با توجه به قیمت ها و نسبت کارائی ها من 990 رو انتخاب کردم ... واسه من بیشتر از نون شب دیکشنری خیلی مهمه

واسه UIQ دیکشنری انگلیسی به فارسی یا انگلیسی به انگلیسی خفن وجود داره؟ مشکلی نداره روش نصب شه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

12 چند تا سوال درباره i-mate jam

سلام
    من بالاخره i-mate jam خریدم
    چند تا سوال داشتم اگه میشه جواب بدبد آخه خیلی لنگشم
    1 - چجوری windows mobile 5.0 را روش نصب کنم
    2 - چجوری فارسیش کنم آخه نتونستم
    3- اگه خدایی نکرده آسیب دید مثلا خورد زمین ال سی دی اون سوخت ببرم علاالدین ذتعمیرش میکنند
    لطفا کامل توضیح بدبد

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •