سلام ميشه يه كم در مورد I-teq Xbond توضيح بديد. چون به نظرم گوشي جالب ميخام بخرم.مرسي
سلام ميشه يه كم در مورد I-teq Xbond توضيح بديد. چون به نظرم گوشي جالب ميخام بخرم.مرسي
چرا بین این دوتا موندین؟اینا هیچ کدومشون بدرد نمیخوره
![]()
S200 که باطری خوره ، یعنی اگه بخوای باهاش آهنگ گوش بدی باید از این شارژر هندلی ها با خودت ببری هی هندل بزنی تا باطریش تموم نشهتازه نمیتونه از کل امکانات ویندوز استفاده کنه چون تاکه دوتا برنامه روش نصب کنی هر سه ثانیه یک بار باید ریستش کنی چون هنگ میکنه و اعصابت خورد میشه...
طوری که یهو دیدی زدی گوشی رو خورد و خمیر کردی رفت
![]()
P990 هم که سیستم عاملش انقدر چرت که خودت وقتی ببینیش هنگ میکنی و صداشم از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مشکل اصاصی و غیر قابل حل شدن دارهولی حداقل مشکل P990 با یه هدست بلوتوث استریو تا حدی قابل حل شدنه
![]()
اگه آهنگ برات مهمه باید یه P990 و یه هدست بلوتوث مدل HBH-DS970 بخری
شما اگه این دو سه صفحه رو که من نوشتم رو میخوندی این سوال رو نمی پرسیدی![]()
P990 بهتر از Jamin هست به هیچ وجه این کا رو نکنید![]()
S200: 4750000
Eten G500: حدود 560
که مورد دو خوبه ولی مورد اول دقیقاً جمین ولی با کیفیت بهتر![]()
دوست عزیز I-Mate فقط مارکه و محصولاتش رو HTC تولید میکنه که اگه دو سه صفحه پیش پستهای منو یه نگا بندازی همه چی دستگیرت میشه
و پاکت پی سی تغلبی اصلاً گیرت نمیاد و خریدنش از Smart Phone راحت تره (مخصوصاً P990)
بله نرم افزارهای این گونه برای WindowsMobile هست ولی جمین به دلیل CPU ضعیف نمیتونه خوب اجراشون کنه![]()
با این پول پاکت پی سی خریدن یعنی از دست دادن P990![]()
کلاً پاکت پی سی ها هیچ کدوم کیفیت صفحه P990 رو ندارن![]()
برنامه های ویندوز موبایل فراوون ریخته تو اینترنت بچه های ایرانی هم زیاد کمک میکنن![]()
منم میخواستم جمین بگیرم
که بعدش پشیمون شدم میخوام p990 بگیرم .
مرسی از جواب اما ....
از نظر من :
p990 مزایا: کیفیت ال سی دی خوب - باطری خوب - آنتن دهی خوب - خوش استیل - کیبورد کامل - دوربین با کیفیت - رادیو
معایب : تقلبیش زیاده و نمیشه تشخیص داد کدومش خوبه و اصلا نمیشه ریسک کرد
اما s200: کیفیت mp3 عالی با صدای بلندی داری ( هدفون ) - نرم افزار هم زیاد داره و کیفیت بهتری نسبت به جمین داره
در کل کیوتک اصلا با 990 قابل مقایسه نیست از لحاظ فنی - ولی همینکه نرم افزار زیاد میشه روش نصب کرد خوبه
که شما میگی هنگ میکنه
چرا هنگ میکنه؟
وقتی چند تا برنامه باهم اجرا میشن هنگ میکنه یا اگه مثلا 50 تا نرم افزار نصب کنی و در هر زمان فقط یکی یا 2 تاشون رو اجرا کنی بازم هنگ میکنه چون روش نصبه؟
با این وجود شما چه پیشنهاد می کنی؟
اگه 990 پیشنهاد میکنی چطور میشه اصلش رو خرید و از کجا ؟ چه خصوصیتی باید داشته باشه؟
یه مساله دیگه : چون من گوشی بیشتر 2 ماه دستم نمیمونه همیشه فکر فروشش رو هم دارم
با توجه به اینکه چندتا گوشی جدید از سونی داره میاد تا 2 ماه دیگه 990 نمیشه 120 تومن ؟
ودر آخر اینکه نظرت راجع به o2 Atom چیه؟ با این تفاسیر با توجه به اینکه CPU خفن داره میشه واسه نصب نرم افزار هایی مثل mp3 player ها یا Dictionarry ها یا سایر نرم افزارهای اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی
Last edited by Silwestern; 17-06-2007 at 09:31.
P990 از نظر سخت افزار با (S200(Jamin برابره و هیچ کمبودی نداره ولی فقط سیستم عاملش یه ذره درپیته![]()
![]()
ولی CPU 195 و RAM 64 جمین برای ویندوز موبایل و نرم افزارهای قوی کمه![]()
الان من ویندوز 6 ریختم با 6 تا نرم افزار مثل SPB و PocketPlayer الان باید فرت فرت ریستش کنمیعنی فقط با 1 نرم افزار ماشین حساب هنگ میکنه
در ضمن P990 CPU 208 هست
بهترین کا اینه که از سیتادل (نمایندگی اصلی سونی اریکسون) بخری، گرون تر میشه ولی عوضش تغلب تو کار نیستدر ضن یه سری هم به اینجا بزنی بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اتم که خیلی صداش درسته و همینطور که گفتی به خاطر سی پی یو قوی کمتر پیش میاد کم بیاره و از هر جهت از جمین و اس200 بهتره![]()
LCD با کیفیت 262k (خیلی عالی)
کیفیت صدای بالا
بلوتوث با ورژن 1.2 (بد)
دوربین 2.1 مگاپیکسل و فلاش با فکوس دستی (متوسط)
باطری نسبتاً ضعیف
CPU:Intel PXA272 - 416 MHz processor (متوسط به بالا)
RAM:64 MB (خوب)
ROM:64MB (بد)
3gp (مکالمه تصویری) ندارد
Infrared ندارد
رادیو FM دارد
گیرنده تلوزیون دارد
به طور کلی متوسط
پیشنهاد نمیشود
Last edited by S_epehr; 17-06-2007 at 13:05.
مرسی از راهنماییت
با توجه به قیمت ها و نسبت کارائی ها من 990 رو انتخاب کردم ... واسه من بیشتر از نون شب دیکشنری خیلی مهمه
واسه UIQ دیکشنری انگلیسی به فارسی یا انگلیسی به انگلیسی خفن وجود داره؟ مشکلی نداره روش نصب شه؟
سلام
من بالاخره i-mate jam خریدم
چند تا سوال داشتم اگه میشه جواب بدبد آخه خیلی لنگشم
1 - چجوری windows mobile 5.0 را روش نصب کنم
2 - چجوری فارسیش کنم آخه نتونستم
3- اگه خدایی نکرده آسیب دید مثلا خورد زمین ال سی دی اون سوخت ببرم علاالدین ذتعمیرش میکنند
لطفا کامل توضیح بدبد
ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)