تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 78 از 328 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سخت شدن ازدواج 90 درصد جنبه اجتماعی داره و دربعضی مواردازتصمیم گیری های غلط در سطح کلان نشات گرفته
    ب بسم الله دخترخانوم با خیال راحت میره دانشگاه پسر بیچاره به این فکره که اگه قبول نشه باید بره سربازی که اخرش بالاخره باید بره اگه بره که دوسال از زندگی عقب میفته این از این
    خانوم میبینی هنوز از روآ بالاتر سوار نشده برای جشنش باید ازرا براش گل بزنی خداتومن پول گل کاری ارایشگاه فیلم برداری سرویس طلا عکس کارت پستالی وهزار جور دنگ فنگ دیگه حالا اگه طرف یه بابای پولدار داشته باشه درکمال ارامش راهی خانه بخت میشه اگه نداشته باشه یاباید همه چیزرو تو خودش سرکوب کنه یا بیفته دنبال فساد
    الان دیگه اگه پراید گل بزنی یه چیزی در حدفاجعس برای مردم چرا ادم باید چهار پنج ملیون نمیدونم حدودا پول تالار شام بده به چندصد نفربخورن وهزارتا چرای دیگه....
    مشکل الان جامعه ما اینه که فقیر و پولدار میخان یجور رفتار کنن که اصلا قابل تشخیص نباشن تو این فیلمای قدیمی نشون میده طرف 10 تا بچه داره هرکدوم یه اتاق برداشتن دارن توش زندگی میکنن حالا حتما باید یه واحد دوخابه نوساز باکابینت ام دی اف داشته باشه (ایفون تصویری که از نون شب واجب تره)خیلی از برنامه های تلوزیونی هم خواسته یا ناخواسته تجمل گرایی رو ترویج میکنن مساله ازدواج الان تبدیل به یک معضل اجتماعی تبدیل شده که یکی دونفر هم نمیتونن حلش کنن نیازمند اول باید رسانه هااین فرهنگ روجابیندازن که هرکس به خودش نگاه کنه ببینه کجاس در همون حد از یه جوون بدبخت توقع داشته باشه ومردم نیز به ساده زیستی روی بیارن ولی اگر این روندی که توی جامعه راه افتاده تا چندسال دیگه بنیان خانواده از هم میپاچه که هیچ منفجر میشه خاکستر میشه اگرچه این اتفاق توشهرای بزرگی مثله تهران افتاده
    به نظر من فقط بحث فرهنگ و اجتماع نیستش .عوامل خیلی زیادی هستند که توی این معضل دخیل هستند و در اصل حل این معضل رو پیچیده میکند.

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نیاز نیست اینقدر موضوع رو پیچیده کنید
    ببینید تو کشور ما بخاطر رفع نشدن حداقل نیازهای اقتصادی مجبور هستیم در کنار تخصص خود، کار تجاری هم انجام بدیم...
    خیلی ها هستند خرج خانواده خود را میدند شخصا تا 8 نفر هم دیدم...خب این شخص مجبور هست چند شلغه شود تا نیازهای مالی ایشون مرتفع بشه...
    من خودم هنرجوی تدوین فیلم هستم، یک اپراتور تلویزیونی در فرانسه روزی 150 تا 200 یورو درآمد داره...
    امیدوارم تا اینجا پرونده اقتصادی رو فاکتور کرده باشیم
    حالا نیازهای بنیادی، که مهمترین علت آپارتاید جنسی است باعث میشه دچار روزمرگی بشیم
    90 درصد همکلاسی های خودم در دانشگاه دچار روزمرگی شدند، ترم اول آرزو دارند، ترم دوم افق های هنری رو به رشد هست، ترم سوم افق های هنری سقوط می کنند، ترم چهارم وقتی استاد فیلم میزاره بچه ها عقب کلاس یا خمیازه می کشند، یا لاس می زنند، یا با گوشی موبایل مشغول هستند
    چرا گفتم نیازهای بنیادی؟
    ببینید من روزای اول خواستم سلیقه بچه ها رو بدونم از خیلی ها پرسیدم بهترین فیلمی که دیدید...اکثر فیلم ها مربوط میشد به مسائل پایین تنه...امریکن پای 3، غریضه اصلی، آخرین تانگو در پاریس، س.ک.س و فلسفه، گرگ و میش...
    بعد وقتی من فیلم همشهری کین رو پخش کردم، خیلی ها اعتراض کردند...

خب شما چه توقعی دارید؟
    توقع دارید این افراد وارد جامعه هنری شوند...
    من خودم نیاز جنسی ام رو رفع میکنم، نیاز عاطفی ام رو رفع میکنم ولی یک ساعت... ولی بعدش تمام وقتم رو برای سینما میزارم

3. این کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه شماها مشکل کارو پلو ایناست ما مشکل اصلیمون اینکه اصلا کسیرو نداریم که به این مسائل فکرکنیم
    باشد که رستگار شویم
    -------------------------------
    کی از مهریه پرسید ؟
    ۹ تا چون بیشتر ندارم بدم

داره خودمونی میشه aryamtz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران.!!کاش نبودم اینجا

پيش فرض

پول پول پول.پول داشته باشی همه چیز حله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان یکی دو نفر میان میگن چیز های دیگه هم مهمه ولی اگه زرنگ باشی با پول چیزای دیگه هم به دست میاد

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اگه شماها مشکل کارو پلو ایناست ما مشکل اصلیمون اینکه اصلا کسیرو نداریم که به این مسائل فکرکنیم
    باشد که رستگار شویم
    -------------------------------
    کی از مهریه پرسید ؟
    ۹ تا چون بیشتر ندارم بدم
    آقا این جوری نگو جیگرمون کباب شد خوب از سایت های ازدواج و یا شبکه های اجتماعی استفاده کن که کم هم نیستش و کارت رو راه می اندازه

9 تا سکه

کسی که پول داشته باشه که ازدواج نمیکنه زندگی میکنه دوست عزیز

8. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

کز تجرد تا مرا ببریده اند

از شعورم بارها پرسیده اند

چند سال پیش استادان فن

در خلال گفتگوهایی به من

منعکس کردند این اخبار را

این خبرهای مسرت بار را

ازدواج از روزگاران الست

از فنون انتحاری بود وهست

جمعی از نام آوران عهد دور

کاین زمان هستند از اهل قبور

دل به کار ازدواج انداختند

پرچم این کار را افراختند

ازدواج از اول این جوری نبود

زن ذلیلی نیز مجبوری نبود

ازدواج این قدرها مشکل نبود

در جوانان این قدر دل دل نبود

بله های دختران هنگام عقد

مرتبط با خط ایرانسل نبود

مهریه این قدرها سنگین نبود

چهره ی دامادها غمگین نبود

قیمت کل جهاز دختران

بود تنها در حدود صد قران

بین زن یا مرد سالاری نبود

از کتک کاری، نه!آثاری نبود

هیچ کس پایش چنین لنگان نبود

زیر چشمش جای بادمجان نبود

مرد بودن هیچ رسوایی نداشت

کله ها ربطی به دمپایی نداشت

گفته اند این حرف ها را دیگران

در خصوص ویژگی های زنان

این که پر مهرند در کل فصول

سخت بیزارند از ماشین وپول

سخت محتاطند در رانندگی

عینهو ابرند در بارندگی

مرتبط هستند با کفش ولباس

دوست می دارن مرد با کلاس

مدتی در پخت وپز نام آورند

بعدها در کونگ فو جام آورند

مدتی شمشیرباز ماهرند

چند وقت بعد آرایشگرند

گرچه بیزارند از مرد ببو

سخت می ترسند از اسم هوو

اغلب آنان رفیق همسرند

عاشق چشمان مادرشوهرند

صد هنر می بارد از انگشتشان

جان مردان هست اندر مشتشان

کار نیکو کردن از پر کردن است

کار زن ها خوب غرغر کردن است

وقتی از بی پولی ات غر می زنند

گوییا بر فرقت آجر می زنند

((زن بلا با شد به هر کاشانه ای

بی بلا هرگز نگردد خانه ای

آن چه شیران را کند روبه مزاج

ازدواج است ازدواج است ازدواج))

طبل ما را زد چنین دستان زن

((گر تو بهتر می زنی بستان بزن ))

10. 7 کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بعد از مدتها یه سری به اینجای فروم زدم و میبینم که این تاپیک همچنان پرچمش بالاست شما هم که همچنان مشکلات ازدواجتون حل نشده؟
    دو تا مطلب بگم و باز بذارم برم برای یه مدتی. خوشبختانه اخیراً از وقتی سرم بیشتر خلوت شده فرومهای تخصصی مثل موبایلستان بیشتر سرم رو گرم کرده. مخصوصاً با note2 و Jelly Bean!

خواستم بگم یکی اینکه توقع نداشته باشید فقط از راه دانشگاه و مدرک گرفتن بجایی برسید. مگه اینکه نخبه باشید. حالا میخواید قبول کنید یا نه دهها اما و اگر تکراری بیارید. مختارید.
    من خودم توی دو سه تا رشته ی علمی چه از راه دانشگاه چه موسسات خصوصی درس خوندم ابداً نه برای مدرک. چون فراغتم زیاده فرصت باشه رشته های دیگه رو هم محض چیز یاد گرفتن نه مدرک میرم میخونم. از انجام هیچ کار مفیدی ابا ندارم. از بچگی معروف بودم کاری رو شروع کنم تا آخرش میرم. محاله وسط راه ولش کنم. رمز موفقیتم این بوده. پشتکار تا حد مرگ.
    بهرحال هر چی شدم از همت خودم بوده نه از مدرک و آشنا و پارتی و... چون هیچوقت دو دوزه باز نبودم و همیشه بیش از قراردادی که بهم دادند با بالاترین دقت ممکن کارم رو انجام دادم از روی همین همیشه دنبالم بودند و هستند نه اینکه من دنبال کار باشم.
    آیا اینجوری هستید که حالا دارید از نبود کار و شغل مینالید؟ نه نیستید. دروغ میگید. روزانه دهها آدم رو در ایران حتی در مشاغل علمی و حساس دیدم که ساعت رو نگاه میکنند که چه وقت پایان کار میشه که در رفتن از هم سبقت بگیرند. متأسفانه فقط خودم بودم که عاشقانه متفاوت بودم و زودتر از همه و آخرتر از همه در همه جا بودم و از این بابت عمیقاً برای همه ی ایرانیها متأسفم.

دوم.
    خیلی شرمنده ولی من اگه دختر داشتم به هیچکدوم از شماها نمیدادم. به هیچ قیمتی.
    صداقت.پشتکار در کار و زندگی.از خودگذشتگی و درک عمیق عواطف زن.عزت نفس بالا. خیلی خیلی شرمنده ولی اینها در کمتر پستی تا بحال دیده شده. اکثراً حرفهای پولکی دارم می بینم.همه میخوان از نظر مادی خودشون رو سازگار کنند با توقعات پدر عروس خانم. این یعنی تحقیر خود. یعنی نداشتن عزت نفس. این یعنی اولش عذاب و آخرش سرخوردگی.
    چی بگم... آدم کله شق میخوام تا حرفام رو بفهمه. توی زندگی مثل بولدوزور باید بوده باشه یعنی نه تنها خودش با قدرت بینظیر جلو میره بلکه راه رو برای بقیه هم باز میکنه. وگرنه درک نخواهد کرد چی میگم.

اخیراً فیلم pusher 2012 که نسخه ی بازسازی شده ی بریتانیایی نسخه های هالیوودیشه میدیدم. خب متأسفانه فیلمیه که گاهی متأسفانه +18 میشه.مؤلفه ی ثابت سینمای بریتانیا.روی همین اول نمیخواستم اسمش رو بیارم.
    حاشیه نرم.
    سکانس پایانی برام بینهایت آموزنده بود و شاید تنها نکته ی اخلاقی تأثیر گذارش: مردی مواد فروش و معتاد که شاید بنا به غرایز مردانه، همه رو تاف و خشن مثل خودش میدید، بعد از مدتها زندگی با نامزدش یک لحظه با دیدن قطره ای اشک روان روی صورت زیبای اون دختر موقع فرار فهیمد که نه..... تا حالا هیچ درکی از عواطف پاک زنانه ی اون نداشته.
    جای تعجب نداره. شما هم همینطورید. و ما هم.
    Last edited by Legacy's; 17-12-2012 at 19:57.

12. 6 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بعد از مدتها یه سری به اینجای فروم زدم و میبینم که این تاپیک همچنان پرچمش بالاست شما هم که همچنان مشکلات ازدواجتون حل نشده؟
    دو تا مطلب بگم و باز بذارم برم برای یه مدتی. خوشبختانه اخیراً از وقتی سرم بیشتر خلوت شده فرومهای تخصصی مثل موبایلستان بیشتر سرم رو گرم کرده. مخصوصاً با note2 و Jelly Bean!

خواستم بگم یکی اینکه توقع نداشته باشید فقط از راه دانشگاه و مدرک گرفتن بجایی برسید. مگه اینکه نخبه باشید. حالا میخواید قبول کنید یا نه دهها اما و اگر تکراری بیارید. مختارید.
    من خودم توی دو سه تا رشته ی علمی چه از راه دانشگاه چه موسسات خصوصی درس خوندم ابداً نه برای مدرک. چون فراغتم زیاده فرصت باشه رشته های دیگه رو هم محض چیز یاد گرفتن نه مدرک میرم میخونم. از انجام هیچ کار مفیدی ابا ندارم. از بچگی معروف بودم کاری رو شروع کنم تا آخرش میرم. محاله وسط راه ولش کنم. رمز موفقیتم این بوده. پشتکار تا حد مرگ.
    بهرحال هر چی شدم از همت خودم بوده نه از مدرک و آشنا و پارتی و... چون هیچوقت دو دوزه باز نبودم و همیشه بیش از قراردادی که بهم دادند با بالاترین دقت ممکن کارم رو انجام دادم از روی همین همیشه دنبالم بودند و هستند نه اینکه من دنبال کار باشم.
    آیا اینجوری هستید که حالا دارید از نبود کار و شغل مینالید؟ نه نیستید. دروغ میگید. روزانه دهها آدم رو در ایران حتی در مشاغل علمی و حساس دیدم که ساعت رو نگاه میکنند که چه وقت پایان کار میشه که در رفتن از هم سبقت بگیرند. متأسفانه فقط خودم بودم که عاشقانه متفاوت بودم و زودتر از همه و آخرتر از همه در همه جا بودم و از این بابت عمیقاً برای همه ی ایرانیها متأسفم.

دوم.
    صداقت.پشتکار در کار و زندگی.از خودگذشتگی و درک عمیق عواطف زن.عزت نفس بالا. خیلی خیلی شرمنده ولی اینها در کمتر پستی تا بحال دیده شده. اکثراً حرفهای پولکی دارم می بینم.همه میخوان از نظر مادی خودشون رو سازگار کنند با توقعات پدر عروس خانم. این یعنی تحقیر خود. یعنی نداشتن عزت نفس. این یعنی اولش عذاب و آخرش سرخوردگی.
    چی بگم... آدم کله شق میخوام تا حرفام رو بفهمه. توی زندگی مثل بولدوزور باید بوده باشه یعنی نه تنها خودش با قدرت بینظیر جلو میره بلکه راه رو برای بقیه هم باز میکنه. وگرنه درک نخواهد کرد چی میگم.

اخیراً فیلم pusher 2012 که نسخه ی بازسازی شده ی بریتانیایی نسخه های هالیوودیشه میدیدم. خب متأسفانه فیلمیه که گاهی متأسفانه +18 میشه.مؤلفه ی ثابت سینمای بریتانیا.روی همین اول نمیخواستم اسمش رو بیارم.
    حاشیه نرم.
    سکانس پایانی برام بینهایت آموزنده بود و شاید تنها نکته ی اخلاقی تأثیر گذارش: مردی مواد فروش و معتاد که شاید بنا به غرایز مردانه، همه رو تاف و خشن مثل خودش میدید، بعد از مدتها زندگی با نامزدش یک لحظه با دیدن قطره ای اشک روان روی صورت زیبای اون دختر موقع فرار فهیمد که نه..... تا حالا هیچ درکی از عواطف پاک زنانه ی اون نداشته.
    آخر پستت را نخوندم چون این فیلم را دارم و میخوام ببینم اسپویل نشه بهتره

اما مرسی از پستت
    از دو تا پست تو این بخش خیلی بیشتر خوشم اومد
    یکی اون شخصی که گفته بود 10 تا سکه بیشتر نمیدم یکی این پست شما
    از افرادی که زندگی را اینجوری میبینن خوشم می یاد .برخلاف جریان آب شنا میکنن و به خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو اعتنا نمیکنن
    یک جورایی فکر میکنن زندگی سیاه و سفیده و خاکستری نداره (کاش واقعا هم اینجوری بود)

14. 5 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوم.

حاشیه نرم.
    واقعا حرف های شما حرف دل من بود.
    میخواستم به اونهایی که میگن دختر بساز وجود نداره و همه دخترها به فکر پول هستند و... توصیه کنم یه سری به این فروم هایی که مشخصه برای خانم ها هست بزنید...البته منظورم به قسمت ارایشگری و اشپزی و.. نیست--
    به اون قسمت هایی توجه کنید که در مورد زندگی مرد و زن هست.واقعا دخترهایی رو میبینیم که با تمام سختی ها عاشق همسرشان هستند.یعنی اتفاقاتی که برای این خانم ها میوفته و اینها انقدر صبورند واقعا مرا متعجب کرده.خانواده هایی که خودشون به داماد پیشنهاد میکنند سرویس طلا نخر .برای چی توی قرض بیوفتی.یه بدلشو برای دخترمون بخر
    دخترهایی که به راحتی به علت پول نداشتن همسرشون با مادرشوهر زندگی میکنند
    دخترهایی که راحت میگن مراسم عروسی نمیخوایم.
    من خودم با اینکه یک زنم اصلا از سر زدن به این فروم ها خوشم نمی امد.فکر میکردم همش خاله زنک بازیه.ولی الان واقعا میبینم چه زنهای صبوری توی کشور ما هست.حالا اگر اتفاقی این زن مهریه اش 300 تا سکه باشه در حالی که حتی از همسرش برای بهترین روز زندگیش طلا نمیخواد چه اشکالی داره؟

16. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •