تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 120 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها من یه هارد اکسترنال WD Element دارم 750 گیگ USB3 هستش.به پورت usb2 لپتاپ که میزنم پیام میده که "this device can perform faster"
    خب تا اینجا میگیم لپتاپ فهمیده هارد من USB3 هست و قادره با سرعت بالاتری تبادل اطلاعات کنه و بهمین خاطر پورت های USB3 رو پیشنهاد میده.
    ولی مشکل اینجاست که وقتی هارد رو به پورت های USB3 میزنم(اکثر اوقات) اصلاً هارد رو نمیشناسه و یا همون پیغام بالا رو میده و یا اصلاً واکنشی نشون نمیده:(
    گاهی با ریستارت لپتاپ مشکل رفع میشه و گاهی هم انقدر کابل رو در میارم دوباره جا میزنم بالاخره میشناسدش!
    ولی در کل حتی یکبار هم نشده که درست و درمون هارد رو از طریق USB3 بشناسونم!!!
    تا حالا 3 بار درایور USB3 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.ولی فرقی نکرده!(درایور رو از سایت لنوو گرفتم آخرین ورژنش هست). هارد یکی دیگه از دوستان رو هم که USB3 هست، چک کردم به همین منوال بود!!!میشه بگید چه باید بکنم؟
    .
    .
    .
    .
    ویرایش:گفتم شاید لازم باشه بگم سرعت کپی فایل ها وقتی تو پورت USB3 میشناسه هاردمو، از هارد به لپتاپ و بالعکس تو بهترین حالت چیزی حدود 60-70 مگ بر ثانیه ست(قبلاً یادمه 250-300 مگ رو هم زده بودم!!)
    منم دقیقا با یو اس بیاش مشکل دارم!!
    بعضی موقع ها کلا یو اس بیام قطع می شه باید ریست بزنم! این مشکل نشناختن بعضی هارد ها و فلشا رو منم دارم!متاسفانه اینا مشکلات نرم افزاری ایه که داره.اون مشکل خاموش شدن num lock هم که هست! چین هر چه قدرم تو سخت افزار پیشرفت کنه آخرش نرم افزار چینی واقعا آشغاله!

250-300 که غیر ممکنه! شما باید رو اکسترنالت کپی بزنی تا سرعت هاردت معلوم بشه! فک کنم شما از روش فایل کپی می کردی رو ssd ت! اون سرعت ssd ته!
    نهایت سرعت usb3 در عمل 80-90 تاست و usb 2 نهایتش دیگه 30-35 تا.

2. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز من اصلاً SSD ندارم!مطمئنم که سرعت کپی فایل اون اوایل که سیستم رو گرفته بودم 250 مگ بر ثانیه بود که باعث شد یکی از دوستامم ترغیب شه بره یه Y580 بگیره
    همین دیشبم سرعت 120 رو هم داشتم ولی نوسان داشت میومد پایین.مشکل من در حال حاضر نشناختن هارده که باعث میشه هی کابلو جدا کنم و جا بزنم که میترسم خراب کنه پورته USB رو!!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه عزیز من اصلاً SSD ندارم!مطمئنم که سرعت کپی فایل اون اوایل که سیستم رو گرفته بودم 250 مگ بر ثانیه بود که باعث شد یکی از دوستامم ترغیب شه بره یه Y580 بگیره
    همین دیشبم سرعت 120 رو هم داشتم ولی نوسان داشت میومد پایین.مشکل من در حال حاضر نشناختن هارده که باعث میشه هی کابلو جدا کنم و جا بزنم که میترسم خراب کنه پورته USB رو!!
    ببين دوست عزيز من از شما خواهش دارم يه ويندوز ديگه رو سيستمت وصل کني... و باياس رو هم اپديت کن. اخه اين مشکلها با اپديت باياس حل ميشه.
    من خودمم ترغيب شدم برا خريدن اين لپتاپ ولي اين مشکلهايي که شما عنوان کردي باعث شد اول صبر کنم ببينم نرم افزاري هست يا سخت افزاري.

من خودم نزديک 1 سال از اپديت اجتناب ميکردم و واقعا سيستم گرم ميشد و يجورايي صداي فنش اذيتم ميکرد به محض اينکه اپديت کردم باياس رو ميشه گفت که صداي فن کم شد و دما هم ثابت ماند... ممکنه بگي چه ربطي داشت.. ولي منظورم اين بود که باياس تاثير مستقيم روي عملکرد سخت افزار داره. مطمعنم مشکلش حل ميشه با اپديت باياس

راستي صفحه نمايشش رو با چه مدلي ميشه مقايسه کرد؟ اذيت ميکنه؟

راستي اين هاردهاي روي لپتاپ نهايت 70 80 سرعتشون هست... لاگه شما دنبال سرعت بالاتري بايد هارد با دور بالا 7200 بندازي روش... بنظر من اگه بودجشو داشته باشي برا همچين لپتاپي بايد ssd گذاشت.... فکر کنم اون کانفيگي که 64 گيگ ssd داره بهترين کانفيگ باشه براش

اون 250 مگ هم برا اين بوده که هارد خام بوده و وقتي شما فايلي رو ميريختي روش فقط روي هارد مينوشته... ولي وقتي روي هارد 1 يا چند بار فايل ميريزي و پاک ميکني ... دفعات بعد وقتي ميخواي فايلي بريزي روش هارد مياد فايل رو روي فايل قبلي مينويسه.... که باعث ميشه سرعت هاردتون نسبت به اولش کم بشه... ,وقتي هارد رو low level فرمت ميکنن دوباره ميشه مثل روز اول! که البته بازم سرعتش کم ميشه!
    Last edited by hasanoooooooo; 03-12-2012 at 13:04.

5. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه albertoperanc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects

پيش فرض

قیمت با ssd

32,000,000 تومان.

رفقا دکمه ی پاورم وقتی میزنم "تیک" صدا نمیده..اعصابمو خورد کرده..

وقتی لپ تاپ خاموشه دکمه ی کنار پاور رو بزنید..ییبنید چی میشه!

Last edited by albertoperanc; 03-12-2012 at 13:18.

7. این کاربر از albertoperanc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا آخه غیر ممکنه همچین چیزی !!!
    سرعت هارد ساتا همون طور که دوستمون گفت دور و بر 80 ه!
    شما نرم افزار HD Tune رو دانلود کن(1مگ بیشتر نیست) سرعت هاردتو تست می کنه!
    اصلا و ابدا تا الان هیچ ساتایی نیومده که سرعتش 250 باشه!!! این سرعت مال ssd ه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببين دوست عزيز من از شما خواهش دارم يه ويندوز ديگه رو سيستمت وصل کني... و باياس رو هم اپديت کن. اخه اين مشکلها با اپديت باياس حل ميشه.
    من خودمم ترغيب شدم برا خريدن اين لپتاپ ولي اين مشکلهايي که شما عنوان کردي باعث شد اول صبر کنم ببينم نرم افزاري هست يا سخت افزاري.

من خودم نزديک 1 سال از اپديت اجتناب ميکردم و واقعا سيستم گرم ميشد و يجورايي صداي فنش اذيتم ميکرد به محض اينکه اپديت کردم باياس رو ميشه گفت که صداي فن کم شد و دما هم ثابت ماند... ممکنه بگي چه ربطي داشت.. ولي منظورم اين بود که باياس تاثير مستقيم روي عملکرد سخت افزار داره. مطمعنم مشکلش حل ميشه با اپديت باياس

راستي صفحه نمايشش رو با چه مدلي ميشه مقايسه کرد؟ اذيت ميکنه؟

راستي اين هاردهاي روي لپتاپ نهايت 70 80 سرعتشون هست... لاگه شما دنبال سرعت بالاتري بايد هارد با دور بالا 7200 بندازي روش... بنظر من اگه بودجشو داشته باشي برا همچين لپتاپي بايد ssd گذاشت.... فکر کنم اون کانفيگي که 64 گيگ ssd داره بهترين کانفيگ باشه براش

اون 250 مگ هم برا اين بوده که هارد خام بوده و وقتي شما فايلي رو ميريختي روش فقط روي هارد مينوشته... ولي وقتي روي هارد 1 يا چند بار فايل ميريزي و پاک ميکني ... دفعات بعد وقتي ميخواي فايلي بريزي روش هارد مياد فايل رو روي فايل قبلي مينويسه.... که باعث ميشه سرعت هاردتون نسبت به اولش کم بشه... ,وقتي هارد رو low level فرمت ميکنن دوباره ميشه مثل روز اول! که البته بازم سرعتش کم ميشه!
    دوست عزیز لنوو تا الان واسه بایوس آپدیت نداده.اصلا حتی خود فایل بایوسشم جایی منتشر نکرده که اگه یه موقع مشکلی پیش اومد آدم نصب کنه!!!
    وگرنه ما که بدمون نمیاد! من همین الانشم win 8 دارم تا خرخره آپدیت ، همه ی درایورامم همیشه آخرین ورژنه(با درایور جنیوس چک می کنم).ولی خوب بایوسی وجود نداره که ما آپدیت کنیم.

در مورد lcd هم واسه کار معمولی مشکلی نداری ولی وقتی باش بازی می کنی واقعا ضعفشو نشون می ده! مثلا من یه بازیو تا ته گرافیکشو می برم بالا می شینم کنار دوستم اونم همون بازیو میاره با تنظیمات گرافیکی پایین، بعد جفتش دقیقا یه شکله!! در حالی که اگه لپ تاپو وصل کنی به مانیتور خیلی عالی می شه!
    من خودم که تو خونه همیشه به مانیتورم وصله(یه 23 اینچ دارم).راحتم دیگه باش مشکلی ندارم.
    بازم می گم واسه کار معمولی اصلا ضعف ال سی دیش به چشم نمیاد
    Last edited by hrh_fourtyseven; 03-12-2012 at 14:48.

10. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

قیمت امروز اصفهان با اس اس دی 3350.ولی میخواست هرجور شده بهم بندازه که دست اخر گفتم بابا من 2 تومن بیشتر ندارم فقط اومدم همینجوری قیمت کرده باشم یارو ضایع شد حسابی.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

3350 هزار تومن؟ معذرت ميخوام ولي مگه ادم مغز خر خرده که بره همچين پولي بده برا يک لپتاپ!‌
    يعني درسته که لپتاپ شاخي هست!‌ولي خب هر رقم حساب کني بالاي 2.700 اصلا ارزش خريد نداره. اينطور که دوستان هم گفتن ظاهرا بايد تا اپديت باياس براي حل مشکل usb صبر کرد. خدا رو چه ديدي شايد ارزش دلار کم شد!‌

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز داشتم دنبال بایوس می گشتم تو یه فروم خارجی به این برخوردم:

Y580 USB 3.0 Fixes

If you're USB 3.0 hard drives keep getting disconnected or is not running USB 3.0 do this:

1. When you install the Lenovo Power Management, open it and turn off the hard disk drive power saver option.

2. After that select the USB 3.0 hard drive, right click and select properties -> Hardware -> Select the USB 3.0 drive -> Properties -> a pop up will open then select Change Settings -> Select the Policies Tab and then set Removal Policy to Better Performance then ok. Shut down Windows 8, remove your portable USB 3.0 drive and boot up then plug the USB 3.0 drive again.

After doing all of this, I was able to use my portable usb 3.0 drive properly in full speeds.

ضمنا تو یه فروم چینی بایوس ورژن 2.06 رو هم پیدا کردم.(مال من 2.03 ه ) ولی نمی دونم آپدیت کنم یا نه.آخه ظاهرا به طور رسمی منتشر نشده!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب؟! اين کار رو انجام داديد؟ جواب داد؟ بنظرم تا خود سايت لنوو نذاشته اپديت رو بهتره دست نگه داري.

راستي شما ويندوز رو هم سعي کرديد عوض کنيد؟
    Last edited by hasanoooooooo; 04-12-2012 at 02:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •