خب اینجوری که حتما رو PS3 اینطوریه ...آخه من رو PC اصن باگ ندیدم ...حالا بچه هارو نمیدونمبازی که تا دلتون بخواد باگی هست !
وسط بازی یه دفعه هیچی لود نمیشه ! یا رفتی وسط مرحله تمام هاد و بارها و ... میره دکمه استارت هم کار نمیکنه و بعد اگر ترمز کنی و ماشنی کلن وایسه دیگه اصلن راه هم نمیره !
پ.ن : بازی من اوریج Ps3 هستش .
دوست عزیز سیستمم خوشبختانه برای اجرای این بازی کافیه ! ( چند صفحه قبل مشخصات سیستم رو نوشتم ) به طور میانگین با نرم افزار fraps که چک کردم 45 فریم دارم...پس از لحاظ سخت افزار مشکلی نیست ... درست ....بحث سر ایرادات بیشمار بازیه..دوست عزیز و محترم من نزدیک به 19 سال هست که دارم بازی میکنم پس دارم اون چیزایی رو که میبینم رو میگم ...این بازی چی داره که دارید ازش انقدر جانبداری میکنید؟...اون زمان که آندرگراند 2 رو بازی میکردم بعضی وقتا شده بود از سر کار مرخصی میگرفتم که بیام خونه ادامشو برم! وجدانا در سال 2012 با این امکانات استفاده از این موتور بازی و این همه ایراد وافت فریمهای وحشتناک افتضاح نیست ؟ چرا هست بدجوری هم هست .بیایید واقع بین باشیم. این بحث رو قبلا هم با یکی از فن های این بازی تو این فروم کردم......حرف آخرم اینه از بازی جانبداری کنید که یا خودتون ساخته باشید و یا اینکه ارزش جانبداری رو داشته باشه ! به عنوان یه بی طرف کامل نسبت به بازیهای کامپیوتری میگم : این بازی رو نصب کردم و مثل بقیه هم بازی کردم.... ولی پسر 6 سالم بازی رو ادامه داد تا دو سه روز پیش ودیگه بازی نکرد .می دونی چرا؟ چون دیرت شودان رو گرفتم و وقتی بازیو دید گفت فقط میخام اینو بازی کنم .حالا شما هم مثل اون دوستی که گفت برم تو تاپیک فورزا بحث کنم که نمیخوای بگی برو تو تاپیک شودان ؟ میخوابی بگی.....>؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببیینید من بی احترامی نکردم فقط گفتم رعایت کنید ، الان شما ک 45 میگیری چرا میگی بازی افت فریم داره آقا لگ و اینا ؟!....30 بگیری حله !دوست عزیز سیستمم خوشبختانه برای اجرای این بازی کافیه ! ( چند صفحه قبل مشخصات سیستم رو نوشتم ) به طور میانگین با نرم افزار fraps که چک کردم 45 فریم دارم...پس از لحاظ سخت افزار مشکلی نیست ... درست ....بحث سر ایرادات بیشمار بازیه..دوست عزیز و محترم من نزدیک به 19 سال هست که دارم بازی میکنم پس دارم اون چیزایی رو که میبینم رو میگم ...این بازی چی داره که دارید ازش انقدر جانبداری میکنید؟...اون زمان که آندرگراند 2 رو بازی میکردم بعضی وقتا شده بود از سر کار مرخصی میگرفتم که بیام خونه ادامشو برم! وجدانا در سال 2012 با این امکانات استفاده از این موتور بازی و این همه ایراد وافت فریمهای وحشتناک افتضاح نیست ؟ چرا هست بدجوری هم هست .بیایید واقع بین باشیم. این بحث رو قبلا هم با یکی از فن های این بازی تو این فروم کردم......حرف آخرم اینه از بازی جانبداری کنید که یا خودتون ساخته باشید و یا اینکه ارزش جانبداری رو داشته باشه ! به عنوان یه بی طرف کامل نسبت به بازیهای کامپیوتری میگم : این بازی رو نصب کردم و مثل بقیه هم بازی کردم.... ولی پسر 6 سالم بازی رو ادامه داد تا دو سه روز پیش ودیگه بازی نکرد .می دونی چرا؟ چون دیرت شودان رو گرفتم و وقتی بازیو دید گفت فقط میخام اینو بازی کنم .حالا شما هم مثل اون دوستی که گفت برم تو تاپیک فورزا بحث کنم که نمیخوای بگی برو تو تاپیک شودان ؟ میخوابی بگی.....>؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم که افتضاح هس عالی هس برمیگرده به سلیقه و هزارتاچیز دیگه ، شما هم نظر شخصیته ولی دلیل نمیشه بیایی با لحن تند صحبت کنی ! میگم عالیه علاوه به نظر شخصیم شما برو یه نگا به نمرات بنداز ، نمیدونم یعنی شما اصن
Review نمیخونید نمراتو چک نمیکنید ؟ بعد میایید هی از بازی بد میگی ! آقا خوشت نیومده برو یه چیز دیگه بازی کن ، اگه هم گله مندی نقد بنویس نقد ! دلایلتو بگو تو قالب نقد نه توهین به بازی !
منم بیشتر از 10 ساله گیم میزنم از اولن NFS تا الان همرو زدم ، Underground شاهکار بود آره ، ولی خب الانم دست کمی از گذشته نداره ! هر چند درحد و اندازه ی Underground نیس ولی بازم خوبه !
توصیه اکید من به شما : Review و چک کردن نمرات !
دوست جون اتفاقا من بعنوان تعریف از آونتادور این رو گفتم.منم گاهی برای فرار از پلیسها با اونها شاخ به شاخ میشم.با آونتادور ،شاسی بلندهارو راحت پرت میکنم.لند روور که خودشم suv هست.من منظورم ماشینهای swat بود که فقط توی لول 6 میان و از جاشون تکون نمی خورن.یه بار هم وسط خیابون شاخ به شاخ شدم باهاش بعد مثل توپ فوتبال منو قل میداد(آونتادور).یعنی منظورت اینه که با لند روور میشه اونها رو فرستاد هوا؟؟
البته این خوبه و دوست داشتم روی لولهای پایینتر سختتر بشه...
هر بازی هم طرفدار داره هم مخالف.هر کدوم هم نظریه خودشون رو دارند.اینکه شما بگی افت فریم هست میشه باهاش کنار اومد.مشکلات فریم متاسفانه اکثرا بوده هر چند اگه با چشم محسوس نباشه نباید این مورد باشه ولی شما اول پستتون گفتید ایرادات بیشمار...خب چه ایراده دیگری از این بازی دیدی؟
توی سایتهای دیگه نگاهی بیندازید میبینید که هم نمرات منتقدان و هم گیمرها بهش خوب بوده و نشون میده که اکثرا راضی هستند.
نمونش خودم که از هیجان و گرافیک بازی لذت میبرم.اینکه مراحل روی ماشینهای مختلف پخش شده و جدای اون،مراحل مشترک هم هست که باید به اتمام برسونی(مثل بیلبوردها) خودش این انگیزه رو میده که تا مدتها پاش بشینی.
این هم اصلا ربطی به سن و سال نداره و به نحوه ارتباط برقرار کردن با بازی برمیگرده.یکی زود زده میشه،یکی زود علاقه مند میشه یکی هم کم کم علاقه مند میشه و بیش از پیش برای بازی وقت میذاره(که فکر کنم این مورد آخر برای این نسخه بیشتر بوده)
چند بار گفتم بازم میگم این بازی برای بالای 12 سال هست
گیم پلیش هم بچه بازی نیست ، به یه کمی قدرت مچ که رو صفحه کلید فشار بیاره و یه قدرت که بتونه جویستیک رو هدایت کنه که حس رانندگی به پلیر بازی منتقل بشه و ماشین رو کنترل کنه نیاز هست
از همه اینا بگذریم ارادت شما به فورزا و ... برای اینکه بازی های سری nfs رو هر ساله زیر سوال ببرید کافیه کار یه بار دوبار هم نیست هر سال با ارائه سری nfs یه عده خودجوش میان به این سری حمله میکنن
صحبت از افت فریم و... هم بهانه ای بیش نیست،
من خودم اون فیلمی که از بازی گذاشتم با کمترین تنظیمات گرافیکی و با 30 فریم بوده که تا 29 هم گهگاهی کاهش داشت و مجبور شدم رزولیشن رو تا 1600*900 پایین بیارم
مشکل افت فریم که برای کارت گرافیک های رینج متوسط به پایین پیش اومده با ارئه پچ حل میشه
run رو با 30 فریم بیرون دادن که بعدا با ارائه پچ به 100 هم رسید
اینو با 60 بیرون دادن که پچش حتما افت فریم رو برای کارت های رینج متوسط به پایین برطرف میکنه نه کارتهایی که 45 فریم میگیرن و مشکلی ندارن و یه عده برای بهانه تراشی میگن 45 تا کمه
Last edited by manreza71; 13-11-2012 at 12:33.
آقا دمت گرم هزار تا![]()
نگران نباشید میبینید !
این فهرست باگهای شناخته شده بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی که من دارم رو هم نوشته و نوشته فقط توی ۳۶۰ و Ps3 اینطوریه .
Dirt 2:
محصول سال ۲۰۰۹
شما که ماست وانتد اولین بازی ایه که داری بازی میکنی اونو تموم کردی اگه سیستمت میکشه اینم بازی کن....باشه پسرم..
کاربران و دوستان shayan3785 و manreza71 در ادبیات حرف هاتون دقت کنید از بچه و بچه بازیو سن و سال استفاده نکنید.
نمی خوام بگم بحث نکنید ولی می کنید همراه با احترام باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)