تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 301 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

واااااااااااااااااای عاشق بازی کیانوش رحمتی ام
    نمیدونم چرا بعضی از دوستان استقلالی از کیانوش راضی نیستن و علاقه ای بهش ندارن
    ولی من که واقعا از سبک بازیش خوشم میاد مخصوصا در دفاع که حرف نداره
    امیدوارم هرچه سریعتر به فرم ایده آل برگرده و بتونه به تیم کمک کنه
    با برگشت رحمتی فکر کنم دیگه هیچ تیمی حریف خط هافبک استقلال نشه

منم همینطور آرش جان .

راستش تنها ایراد رحمتی اینه که پاس موثر کم میده . البته میبینیم که الان نکونام هم همینطوره ! روی پاسهاشون کار کنن جفتشون بازیکنای خوبین و جانشین همدیگه میتونن باشن که دیگه غصه ی هافبک دفاعی نخوریم .

================================================== ======

من درباره ی نکونام بعد از زیر نظر گرفتن چند تا بازیش به یه نکته ای رسیدم میخوام ببینم نظر شماها چیه .

من این چند هفته بازیه نکونام رو زیر نظر گرفتم توی آزادی و بیرون آزادی . نکونام بیرون آزادی خیلی بهتر بازی میکنه . یعنی ترسی از چیزی نداره استرس کمتر داره . بارها و بارها دیدم حتی روی کاغذ نوشتم تا به این یقیین رسیدم ...

نکونام توی بازیهای بیرون از خونه پاسهای توی عمق و رو به جلو خیلی میده . نمیگم خوب یا بد . بعضیاش خوبه بعضیاش بده اما بلاخره پاسش رو به جلوئه و هجومیه .شوت بیشتر میزنه سانترهای رو به جلو زیاد میکنه. پا به توپ تره و بیشتر روحیه داره . اما توی آزادی ...

پاسهاش همه روبه عقبه . سعی میکنه کوتاه ترین پاس رو بده تا کمترین درصد اشتباه رو داشته باشه . توپو زیاد حمل نمیکنه تا میاد زیر پاش میخواد بده بره ...

راستش من فکر میکنم تحت تاثیر هوادارا قرار گرفته این بازیکن لالیگایی ! یعنی توی آزادی نمیخواد توپ لو بده . نمیخواد صدای هوادار ها رو در بیاره و سعی میکنه طوری بازی کنه که بگن نکونام که نه توپی لو داد نه پاسی خراب کرد پس خوب بود . به همین دلیله پاسهای کوتاه و رو به عقب میده . به همین دلیله که توپو حمل نمیکنه و شوت کمتر میزنه و فقط میخواد توپو رد کنه بره ...

اما توی بیرون از خانه اینطور نیست . من این موضوع رو که بهش یقین دارم دوستانی هم که توجه نکرده بودن الان بدونن واقعا اینجوریه . اما دلیلش فقط حدسیاتمه . شاید بر دلیل اتفاقات و شانس باشه و اصلا ربطی به روحیه و هوادار و این حرفها نداشته باشه . شاید دلایل دیگه ای داشته باشه اما این قضیه رو به یقین من بررسی کردم که اینطور هست !

2. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب دوستان میخوام چند تا آمار و ارقام بذارم تا ارزش تیممون رو بیشتر بدونید

خوب همونطور که توی عکس توضیح داده شده بحث ما راجع به لیگ حرفه ای هست نه دوران هخامنشی !

طبق آمار ارقام بر اساس بردها و باخت ها و جام ها و قهرمانی ها و جام حذفی ها و کلا همه ی همه ی اینارو جمع کنیم استقلال با 599 امتیاز بهترین تیم تاریخ لیگ برتر حرفه ای فوتبال ایرانه . بعد از اون سپاهان و بعد از اون پرسپولیس در رده ی سوم قرار دارند . بقیه تیمها هم به ترتیب مشخص هستند :

اون آمار کلی بود و من بیشتر قبولش دارم چون تمام چیزا رو محسابه کردن و سرانجام به یه جمع بندی رسیدن و تیما بر اساس امتیازها رتبه بندی شدند . . حالا اگه بخوایم از لحاظ مقام و جام و قهرمانی و نایب قهرمانی حساب کنیم سپاهان اول بعد از اون استقلال در رده ی دوم و بعد از اون پرسپولیس قرار دارند :

و اما حالا میخوام وضعیت استقلال رو توی چند سال اخیر بررسی کنیم و به تیممون افتخار کنیم

لیگ 88 - 87 که قهرمان شدیم :

لیگ 89 - 88 که سوم شدیم . سپاهان با اقتدار قهرمان شد !

سال 90 - 89 که تنها با یک اختلاف نایب قهرمان شدیم ...

لیگ 91 - 90 که با اون همه مصدومیت فقط باز هم با یک امتیاز اختلاف سوم شدیم ! اونم بر حسب تفاضل گل !

پس بهتره تیمتون رو ستایش کنید که همه جوره بالای جدوله

حالا میخوام ببینم داش فرهاد مجیدی چند تا هوادار دارهههههه .

کیا دلشون واسه این حرکت فرهاد تنگ شده ؟ ( برای سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیا عاشق هفت مقدسن ؟ کیا واسه اومدنش ثانیه شماری میکردن؟کیا از ته قلب دوسش دارن؟پس بزن به افتخاررر فرهاد مجیدیییییییییییییییییی

منبع جداول لیگ و آمارها : ویکیپدیا
    Last edited by MohammadT15; 07-01-2013 at 00:32.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خداکنه با اومدن کیانوش ، نکونام نیمکت نشین بشه ..... نکونام یه مهره ی سوخته برام تیم در حال حاضر
    آقا شما همین نکونامی که مقابل ذوب آهن بازی کرد را میگی

5. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آقا شما همین نکونامی که مقابل ذوب آهن بازی کرد را میگی
    چند تا نکونام داریم تو استقلال ؟

بدرد استقلال نمیخوره . در حد و اندازه های استقلال نیست . نمیدونم چطوری اوساسونا اینو چند فصل تحمل کرد

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بدرد استقلال نمیخوره . در حد و اندازه های استقلال نیست . نمیدونم چطوری اوساسونا اینو چند فصل تحمل کرد

پسر شد یه دفه نق نزنی (شوخی)

انصافا نکوتام با جباری خیلی خوب وسط زمینو کنترل کردن، خیلی بهتر از کیانوشم داره کار میکنه! ولی انصافا اسمشم واسه تیم یه غرور میاره! ترکیب امسال تیم واقعا فوق‌العادست هیچوقت فکر نمیکردم منتظری جباری رحمتی نکونام مجیدی تو یه تیم اونم با مربیگری قلعه نویی جمع بشن

8. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

این نظر شماست و قابل احترام اما نکونام یک لیدر به معنای واقعی برای استقلاله و اگر نباشه میفهمید که به درد استقلال میخوره یا نه

کیانوش رحمتی که هیچی به نظر من از آندو تیموریان هم خیلی بهتره

10. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

پسر شد یه دفه نق نزنی (شوخی)

انصافا نکوتام با جباری خیلی خوب وسط زمینو کنترل کردن، خیلی بهتر از کیانوشم داره کار میکنه! ولی انصافا اسمشم واسه تیم یه غرور میاره! ترکیب امسال تیم واقعا فوق‌العادست هیچوقت فکر نمیکردم منتظری جباری رحمتی نکونام مجیدی تو یه تیم اونم با مربیگری قلعه نویی جمع بشن
    نق میزنم چون اینجا همه میان تمجدید الکی میکنن . من واقعیت ها رو میگم . حتی اگه به ضرر تیمم باشه ... یه روز یه جایی قرار بزاریم . فیلم 10تا بازی رو انتخاب کنید ... بشینیم تحلیل کنیم نکونام و رحمتی رو .... ببینیم حرف من درسته یا شماها ؟

این نظر شماست و قابل احترام اما نکونام یک لیدر به معنای واقعی برای استقلاله و اگر نباشه میفهمید که به درد استقلال میخوره یا نه

کیانوش رحمتی که هیچی به نظر من از آندو تیموریان هم خیلی بهتره
    نمیدونم چرا همه از پست هام بدشون میاد و نقل قول میگیرن و بعدا میان میگن نظر هر کی محترمه ....

نکونام بره من شاد میشم ....
    Last edited by Eblis 2011; 06-01-2013 at 23:11.

12. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اتفاقا به نظر من کسی که اینروزا افت زیادی کرده خسرو حیدری هست ، تو بازی با ذوب آهن چقدر سوتی داد و توپ خراب کرد ، چند تا موقعیت خوب گلزنی میتونست درست کنه اما همرو خراب کرد

14. 7 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ممنون محمد عزیز بابت جداول اماری لیگ و البته اون عکس فرهاد مجیدی ...

البته به شخصه برای من تاریخ یک باشگاه خیلی اهمیت داره و برای من حتی جامی رو که در مسابقات باشگاهای تهران گرفتیم هم مهم محسوب می شه ... زمانی که هنوز فوتبال در ایران اینقدر جامع نبود و عمده قدرتهای فوتبال ایران رو همین تهران با تیمهای استقلال (تاج) و عقاب و شاهین و دارایی و .. تشکیل می دادند . اینکه در لیگ برتر صدر هستیم خیلی خوبه ولی نمیشه از گذشته باشگاه ها غافل بشیم و فراز و نشیب های اون رو نادیده بگیریم .

در مورد نکونام ، بودن یا نبودن به نظرم ابلیس جان اگر از بعد غیر فنی هم نگاه کنیم اسم نکو و حضور فیزیکیش هم در زمین می تونه یک وزنه برای هر تیمی باشه ، حالا این وزنه می تونه مثبت باشه یا به عکس تعادل تیم رو به هم بزنه که این قطعا بر می گرده به کادر فنی تیم و مدیریت باشگاه .
    من فکر می کنم که نکونام در آسیا خیلی به کارمون بیاد .
    البته از نظر فنی قطعا آندو رو ترجیح می دادم .

کیانوش هم سال اخر قبل از مصدومیتش خوب بازی می کرد ولی یادمون نره قبل تر کیانوش به عنوان بردار بزرگتر هاشم خان شناخته می شد

16. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ببین دوست عزیز

درسته شما واقعیت ها رو میگین ، ولی همه ی واقعیت ها رو نمیگین .. شما فقط بخشی از واقعیت رو میگین که همش نکات منفی رو نمایان میکنه ...
    مثلا الان پژمان منتظری یکی از بهترین بازیکن های تیمه ... اینو قبول دارین ؟

واقعیت که همش بد بازی کردن مهدی رحمتی و نکونام و بد بازی کردن استقلال نیست که ..
    یه بخش از واقعیت یعنی الان استقلال سه امتیاز در صدر جدول از بقیه ی تیم ها فاصله داره..
    یه بخشی از واقعیت اینه که 5 تا کلین شیت پیاپی کرده تیم ..

اینا که دروغ نیست ، واقعیت ! ولی یه سری از بچه ها اینا رو میگن ، شما این واقعیت رو میگی که نکونام خیلی افت کرده !
    در کل کسی دروغ نمیگه تو این تاپیک .. یا حداقل من چیزی ندیدم ..
    چیزی که هست نوع متفاوت بیان واقعیت ..

18. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •