تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 281 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها کسی میدونه واسه رشته نفت دانشگاه دولتی رتبه چند به پایین میخواد؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    انجا

پيش فرض

پایین ترین رشته ی نفت مال تربیت معلم سبزوار باشه که چارک پایین رتبه ی کشوریش 28,837 هستش... بعد از این پیام نور ...
    Last edited by kamixray; 28-08-2012 at 00:26.

3. این کاربر از kamixray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم که امسال قبول شدن در علوم کامپیوتر سختتر از پارسال شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ک مقام مسئول سازمان سنجش از زمان دقیق اعلام نتایج کنکورهای دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته خبر داد.

به گزارش جهان به نقل از مهر، حسین توکلی درباره اعلام نتایج کنکور دکتری گفت: اسامی پذیرفته شدگان نهایی در کنکور دکتری سال جاری، ۲۰ شهریورماه اعلام خواهد شد.
    وی با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد نیز اعلام کرد که یکشنبه ۱۲ شهریورماه نتایج این آزمون نیز اعلام خواهد شد.
    به گفته سخنگوی سازمان سنجش، داوطلبانی که در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری شرکت کرده بودند باید در روزهای ۲۱ تا ۲۳ شهریورماه منتظر اعلام نتایج خود باشند.
    توکلی خاطرنشان کرد که نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته نیز پایان شهریورماه اعلام می شود.
    این مقام مسئول در سازمان سنجش گفت: نتایج تمام این آزمونها در سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام می شود.

6. 4 کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به گفته سخنگوی سازمان سنجش، داوطلبانی که در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری شرکت کرده بودند باید در روزهای ۲۱ تا ۲۳ شهریورماه منتظر اعلام نتایج خود باشند.
    چه وضعیه حتما به خاطر اینکه 5 روز تعطیل بودن گفتیم یه هفته مونده خلاص میشیم کار این مملکت حساب کتاب سرش نمی شه

8. این کاربر از mrtrevenge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SALVATION1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ک مقام مسئول سازمان سنجش از زمان دقیق اعلام نتایج کنکورهای دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته خبر داد.

به گزارش جهان به نقل از مهر، حسین توکلی درباره اعلام نتایج کنکور دکتری گفت: اسامی پذیرفته شدگان نهایی در کنکور دکتری سال جاری، ۲۰ شهریورماه اعلام خواهد شد.
    وی با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد نیز اعلام کرد که یکشنبه ۱۲ شهریورماه نتایج این آزمون نیز اعلام خواهد شد.
    توکلی خاطرنشان کرد که نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته نیز پایان شهریورماه اعلام می شود.
    این مقام مسئول در سازمان سنجش گفت: نتایج تمام این آزمونها در سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام می شود.
    چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا مردیم از استرس!!!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم،
    من غیرانتفاعی ICT میخونم،یه ترم دیگه دارم تا کاردانی بگیرم،میخوام واسه تکمیل ظرفیت انتخاب رشته کنم. حالا الان من باید چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت persian boy 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    لطفا این جا رو ببینید مهمه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

معاون سازمان سنجش آموزش کشور زمان دقيق ثبت نام از پذيرفته شدگان کنکورهاي سراسري و کارشناسي ارشد 91 در دانشگاهها را اعلام کرد.جلال طباطبايي در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: پس از اعلام نتايج کنکور کارشناسي ارشد در 12 شهريورماه، ثبت نام از پذيرفته شدگان 18 شهريورماه در دانشگاهها آغاز خواهد شد که ممکن است اين زمان در برخي دانشگاهها تغيير کند.وي درباره زمان قطعي نام نويسي از قبوليهاي آزمون سراسري اظهار داشت: نتايج اين کنکور بين روزهاي 21 تا 23 شهريورماه اعلام مي شود و دانشگاهها مي توانند از 26 شهريورماه نام نويسي از پذيرفته شدگان را آغاز کنند.به گفته معاون سازمان سنجش، تاکنون زمان ثبت نام پذيرفته شدگان در آزمون دکتري مشخص نشده است.

13. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان کسی مصاحبه فرهنگیان شرکت کرده در مرود چی میپرسن ؟؟؟ من فردا مصاحبه دارم هیچی ام از احکام و اینا بلد نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •