این چیزایی که گفتی رو فقط اسمی و مفهومی می دونم! اما دقیقا نمی دونم از کجا و مرحله به مرحله برم
این چیزایی که گفتی رو فقط اسمی و مفهومی می دونم! اما دقیقا نمی دونم از کجا و مرحله به مرحله برم
تبلتت چیه؟ Wifiیا 3G? مدل 2012 هست یا 2013؟
آنلاک کردی؟ (موقع روشن شدن زیر اسم گوگل عکس یه قفل میاد یا نه؟)
32 وای فای مدل ۲۰۱۲ هست. راستش نمی دونم چه گندی زدم! من این برنامه نصب کردم. آخرین فریمور رو هم گرفتم با راهنمایی خود همین برنامه ولی باز هم گیر می کنه این بار تو صفحه ای که لوگو گوگل میاد بدتر اینکه یه چیز عجیب هم هست توی همون صفحه اول اولش میشه منوهای ریکاوری رو انتخاب کرد یعنی انگار لودینگ با ریکاوری قاطی شده. به نظرم انگار باید همه چیزو از اول برم در ضمن آنلاک هم هست. تو رو خدا یه کمکی بکن
یک بار کامل این روش رو به ترتیب و دقیق انچام بده و نتیجه رو بگو.
اگه تو ریکاوری میره احتمال خیلی زیاد درست شدنی هست.
1- آخرین ورژن Firmware رو دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نیاز به ... شکن داره)
2- نرم افزار Nexus Root Toolkit رو دانلود و نصب کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (احتمالا ... شکن نیاز داره)
3- نرم افزار Nexus Root Toolkit رو اجرا کنید و مدل و Build Number حال حاظر تبلتتون رو دقیق انتخاب کنید.
4- اجازه بدید که نرم افزار های مورد نیاز خودش رو دانلود کنه. (احتمالا ... شکن نیاز داره)
5- از سمت راست گزینه Soft-Bricked/Bootloop رو انتخاب کنید و Flash Stock + Unroot رو بزنید.
6- از قسمت بالا آخرین ورژن یعنی KTU84P رو انتخاب کنید و از قسمت پایین گزینه I did this alread.. رو بزنید و OK کنید.
7- آدرس فایل Firmware دانلود شده رو بهش بدید و قسمتی که ازتون MD5 می خواد عبارت زیر را وارد کنید. (اگر ارور داد فایل Firmware ناقص دانلود شده باید دوباره دانلود کنید.)
7e453b0601e1aff4823464e8d80e0ec6
8- مطابق راهنمایی های برنامه پیش برید تا تبلت آپدیت بشه (حدود 3 تا 5 دقیقه طول میکشه و دفعه اول بوت شدن زمان زیادی می بره. شکیبا باشید!)
Last edited by IceLord; 31-10-2014 at 03:20.
واقعا ممنون یکی رفتم و حل شد! دسنگاه از یه پاره آجر زنده شد
خوشحالم که کار کرد. یکی از خوبی های سری نکسوز اینه که به راحتی زنده میشن. در واقع اگر بشه تو ریکاوری رفت یعنی میشه تبلت رو زنده کرد.
موفق باشی
پ.ن: 3 روز تا اندروید 5 مونده...
دقیقا همین چند روز پیش آیفون ۵ یکی از دوستانم خود به خود گیر کرد و دیگه هیچ کاریش نتونستن بکنن! این که میگم خود به خود واقعا خود به خود یعنی یه روز عصر سر کار هنگ کرد و دیگه شد یه آجر ۵ به جای آیفون ۵
این نکسوس 9 لامصب خیلی توپه...
خیلی دلم می خواد یکی بخرم...![]()
لامصب فوق العاده است. قیمتش هم عالیه...
جالبه که قدرت پردازشیش به اندازه مک بوک پرو سال 2012 هست
من منتظر این بودم که Nexus 6 بگیرم ولی قیمتش بالاست. سایزش هم برای یک گوشی همیشه همراه یه مقدار بزرگه.
به همین خاطر به نظرم ترکیب یک Nexus 5 به همراه Nexus 9 بهتر از یه Nexus 6 باشه. چون قیمتشون تقریبا یکی در میاد.
گوشی برای کارهای روزمره و استفاده به عنوان تلفن و تبلت هم برای کار های وبگردی و مطالعه و تولید محتوا.
البته من بین نکسوس ۹ و اچ تی سی ام ۹ موندم.
با توجه به اینکه الان هم ام ۷ دارم واقعا انتخاب برام سخت شده .....
Sent from my HTC One using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)