وجود مشکل احتمالی در پاور و یا توان ناکافی آن (مخصوصاً زمانیکه قطعه پرمصرفی مثلاً کارت گرافیک ، روی سیستم نصب شده باشد) یکی از علتهای خرابی هارد دیسک و یا هر قطعه دیگری هست .
وجود مشکل احتمالی در پاور و یا توان ناکافی آن (مخصوصاً زمانیکه قطعه پرمصرفی مثلاً کارت گرافیک ، روی سیستم نصب شده باشد) یکی از علتهای خرابی هارد دیسک و یا هر قطعه دیگری هست .
سلام
ممنونم آقا عطا
من برای آرشیو میخوام این هاردو و رو یک سیستم نسبتا قوی
فقط جسارتا این جریان GPT رو لطف میکنید بیشتر توضیح بدید
بازم ممنونم از تمام زحمات بی دریغتون
سلام .
مدلهای مناسب با توجه به میزان بودجه ای که در نظر گرفتید و انتظارات شما از پرفورمنس ، پیشنهاد داده شد . بنظرم WD Green گزینه مناسبی برای شما هست ولی اگر انتظار سرعت بیشتری را دارید میتونید Seagate انتخاب کنید .
همانطوریکه گفته شد برای هارد دیسکهایی که حجم آن بیشتر از 2.19TB هست باید بصورت GPT آنرا Initialize کنید که بتوانید به تمام حجم آن دسترسی داشته باشید . اگر از Disk management ویندوز برای پارتیشن بندی استفاده میکنید طبق عکس زیر گزینه GPT را انتخاب کنید و اگر هم بخواهید روی هارد دیسکهایی که GPT هستند ویندوز نصب کنید مادربرد باید UEFI هم داشته باشد .فقط جسارتا این جریان GPT رو لطف میکنید بیشتر توضیح بدید
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نمونه خوب هارد اکسترنال
با سلام
درج کلمه recertified روی هارد وسترن بلک به چه معناست؟ یعنی هارد مرجوعی هست؟
ممنونم
سلام .
Recertified مشابه Refurbished هست ولی در حالت Recertified محصول معمولاً دارای گارانتی هست ولی در مورد Refurbished گارانتی ندارند و یا اینکه مدت آن خیلی کمتر هست . در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالتهای مختلف Refurbished را توضیح دادم .
ممنون متاسفانه بنده امروز این هارد وسترن بلک 1 ترابایت رو خریدم که این کلمه روش نوشته بود و بعد از باز کردن هارد و نصب ویندوز این رو فهمیدم البته با برنامه hdtune امتحان کردم هیچ گونه اروری نداره و بد سکتور هم نداره به نظرتون ممکنه بعد از مدتی مشکل پیدا کنه؟
با سلام ،
بهترین هارد دیسک اکسترنال موجود در بازار یک ترابایت
ترجیحا ضدضربه و usp3 چی هست .
ممنونم.
سلام .
البته هيچ وقت نميتوان گفت كه يك مدل خاص از هر لحاظ بهترين هست . با توجه به اينكه ضد ضربه ميخواهيد ميتونيد Silicon Power Armor A80 را انتخاب كنيد .
سلام سوالی داشتم یک هارد مای بوک 4 ترابایت وسترن خریده بودم که خراب در آمد دادم گارانتی سازگار و بعد از یکماه با یک هارد نو مای بوک برایم تعویض کردند اما در کمال تعجب میبینم کارت گارانتی نداره میپرسم چرا کارت گارانتی نداره میگه مهم نیست شماره سریال دستگاه را تو سیستم ثبت کردیم 2 سال گارانتی داره هر موقع مشکلی پیش بیاد جوابگو هستیم وهیچ فاکتوری هم بهم نداد الان هیچ مدرکی ندارم میخواستم بدونم این مورد طبیعی هست و واسه هر کس که تعویض میکنن کارت گارانتیشو بر میدارن یا فقط برای من اینطور بوده و علت اینکه کارت گارانتی رو از روش بر میدارن چیه اگه قراره گارانتیشو جوابگو باشن پس چرا کارتشو از روش بر میدارن
2- اگر من این هاردو بخوام ببرم بازار با یک هارد دیگه عوض کنم بدون کارت گارانتی که ازم بر نمیدارن ممنون میشم راهنمای کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)