رفیق DirectX رو نصب کن حله...
ببخشید دوتا پست پشت سر هم زدم دوستان. میخواستم با هم قاطی نشه و کامل بخونید.(لطفا)
من رو سیستمم ویندوز سون نصبه و SP1 نیست. اگه آپدیت ویندوز رو بریزم که SP1 بشه مشکلی پیش نمیاد؟ تو بازیا افت فریم پیدا نمی کنم؟
اگه لطف کنید و زودتر جواب بدید ممنون میشم.
آقا نو رو خدا کمک کنید
این بازی هر دفعه یه بامبولی در میاره
بازی رو ریختم و اکانت سوشیال کلاب هم از کرک کپی کردم
اما اونجا که بعد از رفتن لوگوی راک استار میگه اینتر رو برن تا بری توی منوی بازی هر چی اینتر میزنم عمل نمیکنه
چنین مشکلی تا الان کسی نداشته...آقا نو رو خدا کمک کنید
این بازی هر دفعه یه بامبولی در میاره
بازی رو ریختم و اکانت سوشیال کلاب هم از کرک کپی کردم
اما اونجا که بعد از رفتن لوگوی راک استار میگه اینتر رو برن تا بری توی منوی بازی هر چی اینتر میزنم عمل نمیکنه
چون اگه برای اولین بار برید تو بازی اولش یه ویدیو از مکس پین نشون میده که اصلا skip نمیشه وباید ببینید بعدش تازه منو میاد..
واسه تو اون دمو اومد ؟ دکمه های دیگه کیبورد رو تست کن یا یکبار دیگه کرکش کن..اینجارم بخون ببین درست کارهای نصب رو انجام دادی یا نه...
forum.bazi center.com/thread62432
واسه منم همچین مشکلی بود ، دلیلشم این بود که نرم افزار سوشل کلاب رو نصب نکرده بودم!!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
آقا از اولی که اومدم اینجا هیچ کس جوابمو نداده.... نکنه ما مردیم!
جان ما.... جان ما یکی جواب مارو بده....
نه عزیز برای اجرای بازی اصلا sp1 ضروری نیست...فقط همینطور که توی پست قبلم گفتم فقط برای اجری بازی با کرک(فکر کنم rld و skidrow)باید sp1 داشته باشید ولی برای کرک tetha اصلا نیازی به sp1 نیست...
من الان آخرین چاپتر بازی هستم (بدون نصب sp1 روی ویندوزم)و با همین کرک theta به راحتی تا اینجا اومدم
افت فریم بازی هم علتهای زیادی داره که مهترینش ضعف سیستم و آپدیت نبودن DX و درایور گرافیک هست،البته با نصب آپدیتهای خود کرک هم تا حدی(نه خیلی زیاد)میشه این افت فریمها رو جبران کرد...
Last edited by mehdy.z; 25-07-2012 at 21:47.
مهدی جان ممنون برادر...
دانلودش کردم انشاا... فردا نصب میکنم.
اقا این ارور رو من چیکار کنم؟؟؟
وقتی میخوام اپدیت ها رو نصب کنم این ارور رو میده...
![]()
یا بازی رو نصب نکردی یا اینکه بازی توی ریجستری ثبت نشده!!
میگم اگه شما اون پوشه رو توی ریجستری پاک کردی باید بازی رو حتما از اول نصب کنی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)