مشکل اینجاست که تو صدای خیلی بلندم چیزی حس نمیشه. نه بوم بومبی نه چیزی. اگر واقعا خیلی صداش تاثیر گذاره و مهمه تا برم گارانتی اگر مهم نیس صداش تا نرم اصلا. حوصله دنگ و فنگ گارانتی ندارم
مشکل اینجاست که تو صدای خیلی بلندم چیزی حس نمیشه. نه بوم بومبی نه چیزی. اگر واقعا خیلی صداش تاثیر گذاره و مهمه تا برم گارانتی اگر مهم نیس صداش تا نرم اصلا. حوصله دنگ و فنگ گارانتی ندارم
موقعی که اهنگی رو پخش میکنید وقتی فیشش رو میزنید هیچ تغییر صدایی حس نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
این ساب ووفرش خیلی صدا رو قشنگتر میکنه
نه متاسفانه. هیچ تغییر صدایی ایجاد نمیشه
الان گرفتم درایور گرافیک اینتل دوباره نصب کردم مشکلم حل شد. نور صفحه نمایش هم بیشتر شده!!!!!!!
تا الان خوب بوده اگر دوباره دیدم همونجوری شد میام میگم.
از همون دی وی دی همراه لپ تاب بگیرید دوباره درایور صداشو نصب کنید. ایشالله نتیجه میده.
آره درست شد. این مغازه که ازش خریدم درایورا رو همینجوری ریخته بود روش. حله حله. مشکل نصب درایورم نداشتم من. همه چیز اوکی بود. کل درایور های سایت ایسوس واسه این مدل رو دانلود کردم. بنظرم از سایت بگیرین بهتر از خود dvd همراهش باشه.یه دو تا سوال فقط داشتم من
1. بهترین وین 8.1 چیه و مال کدوم شرکت؟
2. بایوس من 201 هست این آخرینش نیست چون 204 و 203 هم تو سایت هست فقط هرچی میزنم طبق سایت خودش آپدیت نمیشه. مشکل از کجاست؟
در نهایت هم بگم صداش بی نظیره بی نظیر
از شرکت پرند یا زیتون بگیر
خب خدارو شکر
والا منم دنبال 8.1 هستم طرف روش امده 8 نصب کرده
بایوس هم من سر در نمیارم
راستی چجوری میشه رفت تو قسمت بوتش؟؟؟؟؟
من تنظیمات صدارو اینجوری گذاشتم . . .
![]()
Last edited by AliSub; 25-08-2014 at 10:48.
دوستان من هنوز مشکل کم نور پرنور شدن مانیتور دارم
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی زمینه های تیره کم نور میشه
توی زمینه های روشن پرنور میشه
ممنون عزیز. والا من هنوز این برنامه رو یا نصب نکردم یا هنوز بازش نکردم. چون اصلا وقت نکردم دیگه بهش سر بزنم فقط ساب ووفر رو چک کردم. واسه رفتن به بوت هم باید موقعی که میخواد لپ تاپ روشن بشه کلید f2 بزنی. مشکل مانیتورتون رو هم چون هنوز من باهاش سر و کله نزدم نمیدونم. امیدوارم که مشکل شما هم رفع بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)