عزیزمن این تنظیمات بازی فیفا 12 هست. بالای پنجره سمت چپ رو نگاه کن زده 12.
اونی که دانلود کردی یا خریدی فیفا 13 نیست 12 هست.
عزیزمن این تنظیمات بازی فیفا 12 هست. بالای پنجره سمت چپ رو نگاه کن زده 12.
اونی که دانلود کردی یا خریدی فیفا 13 نیست 12 هست.
دوستان اگه کسی اینجا ارجینال میخره یا قراره بخره من رو تو origin اد کنه:
Vampyre313
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست.من فکر کردم این روش برای فیفا12 هم بکار میاد
بازی تو مهر ارائه میشه؟
25 سپتامبر برای آمریکا و 28 سپتامبر سراسر دنیا و واسه ما کپی بازا شاید لینک های بازی مخصوصا 360 چند روزی زودتر لیک شوند...![]()
دوستان من چیکار کنم موقع ضربه کرنر نندازه بیرون روی 60 فریم هم گذاشتم جواب نداده دارم دیوونه میشم به خدا یه دست کامل نتونستم بازی کنم..
بعد چرا هر موقع که صفحه کلید رو تنظیم میکنم خارج میشم دوباره باید تنظیم کنم ؟
دوستان چجوری میشه زمان بازیرو افزایش داد یه برنامه هست که فایلش نصبیه اونو نصب کردم قبل اینکه بازیرو اجرا کنماون برنامرو باز میکنم و زمانشو تعیین میکنم ولی وقتی میرم تو بازی زمانش همون 3 دقیقست.ولی بقیه چیزای اون برنامه کار میکنه مثلا وقتی تو برنامه حالت بازیو برفی اتخاب میکنم وقتی میرم تو بازی برفیه.توروخدا اگه میدونید کمکم کنید تا این زمانشو افزایش بدم
به پست دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین تا مشکلتون حل بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من وقتی توی بازی kick off میزنم از بازی خارج میشه .چجوری میتونم درستش کنم؟
هر برنامه ای هم که توی فایل Installer بازی بوده نصب کردم.گرافیکم هم ابدیته.مشکل از کجاست ؟: |
ممنون میشم اگه جواب بدید![]()
من قبلا گفتم مشکل دارم موقع لودینگ که بعد انتخاب زبان میاد بیرون بدون هیچ پیغامی من نسخه بدون کرک میرم از خود اورجین گرفتم و تو خود لست اورجین اجرا میکنم ؟!! مشکل چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)