تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 1421 اولاول ... 2868747576777879808182881281785781078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان کس دیگه ای هم این مشکلو داره من 256 مخابرات دارم، از آمل، کلا از پنج شنبه صبح تا الان قطعه، یعنی چراغ adsl روشنه اما چراغ اینترنت خاموشه! خدایا منو ببخش که تو این کشور به دنیا اومدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
    Last edited by ea2021; 18-08-2012 at 17:11.

2. 2 کاربر از ea2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیزم جناب bomberman

مخابرات کلا غیر قابل پیش بینیه ، من 2 ماه بود که نتونستم بیشتر از گیگ دانلود کنم ، اما اوایل که از مخابرات سرویس گرفته بودم یعنی برج 2 سرعت خیلی خوب بود و شبی 5 گیگ دانلود داشتم.
    اما یکهو سرعت افت شدیدی پیدا کرد تا جاییکه حتی شده بود چند شب پشت هم سرعت دانلود از 10 بیشتر نمیشد و اون شبها 300 مگ سقف دانلودم بود.
    حتی شده بود که یه شب از ساعت 1 تا 2 فقط 8 مگ دانلود داشتم و قید دانلود رو میزدم.
    اما دیشب بعد گذشت 2 ماه سرعت خوب شده بود و 3.5 گیگ دانلود داشتم.
    اما اقلب شبها 1 تا 1.5 گیگ دانلود دارم و بعضی اوقات هم 700 مگ.
    اما باید صبر کنیم تا نغییراتی که قرار بود اعمال کنند ، اعمال بشه و ببینیم که سرعت سرویس ها نسبت به شرکت های خصوصی در چه حدی هست.و ببینیم که ارزش داره مخابرات بمونیم یا نه.
    شما یه چند روز صبر کن همه چیز مشخص میشه.

4. 2 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان.
    من مودم tenda d810 دارم
    چن روزی هست که خیلی زود داغ میکنه که این یه مشکله
    نمیدونم چرا ریست میشه خود به خود. چراغ adsl و lan یک دفه خاموش میشه بعد انگار تازه روشن کردم.
    خواهشا کمک کنین

6. این کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

عزیز دل برادر 4-5 صفحه اول رو خوندی یا 4-5 صفحه اخرو تولا که مخابرات ترافیک سرویسهاشو کرده 2 گیگ در ماه بعدشم قراره بعد عید فطر سیستم هاشون رو اپگرید کنن که احنمال کاهش سرعت هر سرویس وجود داره تازه اینم که می گی 7-8 گیگ فقط چند نفر هستیم که اینقدر دانلود می کنیم بقیه در حد 3-4 گیگ دانلود دارند این اواخر هم سرعت تو روز و شی کاهش پیدا کرده قعطی و افت سرعت در روز اتفاق می افته
    کلا همه چی تا عید فطر مشخص میشه پس همینطور که تو بستن قرارداد با پارس انلاین عجله کردی و با سر افتادی تو چاه اینبار دیگه عجله نکن و تو ایران هیچ وقت قرار داد بلند تر از یک ماه نبند که سرت کلاه میره
    اینا که گفتم بخشی از مشکلات مخابراته کلا تنها امتیاز مثبت مخابرات همون شبی چند گیگ دانلود شبانشه وگرنه بقیش همه بدبختی و اعصاب خورد شدنه
    شبی 3-4 گیگ رو کم میدونی؟!گفتم که من چند روز اول با پارس آنلاین شبی 3-4 گیگ دانلود میکردم سجده شکر به جا می آوردم و هنوز تو آرزوی همون شبا هستم،نه مثل الان که شبی یک گیگ هم نمیتونم بگیرم ، من به شبی 2 گیگ هم راضیم
    بند دوم رو گل گفتی،این دیگه واقعا برام تجربه شد که دیگه قرارداد بلند مدت نبندم و گول طرح های فریبنده اونا رو نخورم

سلام دوست عزیزم جناب bomberman

مخابرات کلا غیر قابل پیش بینیه ، من 2 ماه بود که نتونستم بیشتر از گیگ دانلود کنم ، اما اوایل که از مخابرات سرویس گرفته بودم یعنی برج 2 سرعت خیلی خوب بود و شبی 5 گیگ دانلود داشتم.
    اما یکهو سرعت افت شدیدی پیدا کرد تا جاییکه حتی شده بود چند شب پشت هم سرعت دانلود از 10 بیشتر نمیشد و اون شبها 300 مگ سقف دانلودم بود.
    حتی شده بود که یه شب از ساعت 1 تا 2 فقط 8 مگ دانلود داشتم و قید دانلود رو میزدم.
    اما دیشب بعد گذشت 2 ماه سرعت خوب شده بود و 3.5 گیگ دانلود داشتم.
    اما اقلب شبها 1 تا 1.5 گیگ دانلود دارم و بعضی اوقات هم 700 مگ.
    اما باید صبر کنیم تا نغییراتی که قرار بود اعمال کنند ، اعمال بشه و ببینیم که سرعت سرویس ها نسبت به شرکت های خصوصی در چه حدی هست.و ببینیم که ارزش داره مخابرات بمونیم یا نه.
    شما یه چند روز صبر کن همه چیز مشخص میشه.
    حرفات خیلی ناامید کننده بود،منو ترسوندی با این حرفات،واقعا اینطوریه یا فقط شما بدشانسی آوردین؟منم مثل شما منتظر میمونم ببینیم بعد عید چی میشه؟
    در ضمن دوتا سوال دارم:
    1:صفحه یا عکس یا آدرسی وجود نداره که لیست طرح ها و تعرفه های مخابرات توش باشه؟
    2:من همزمان که پارس آنلاین دارم میتونم از مخابرات هم سرویس بگیرم؟یا اینکه نه،حتما باید قطع رانژه کنم و کلا از پارس بیرون بیام؟

8. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب

شبی 3-4 گیگ رو کم میدونی؟!گفتم که من چند روز اول با پارس آنلاین شبی 3-4 گیگ دانلود میکردم سجده شکر به جا می آوردم و هنوز تو آرزوی همون شبا هستم،نه مثل الان که شبی یک گیگ هم نمیتونم بگیرم ، من به شبی 2 گیگ هم راضیم
    بند دوم رو گل گفتی،این دیگه واقعا برام تجربه شد که دیگه قرارداد بلند مدت نبندم و گول طرح های فریبنده اونا رو نخورم

حرفات خیلی ناامید کننده بود،منو ترسوندی با این حرفات،واقعا اینطوریه یا فقط شما بدشانسی آوردین؟منم مثل شما منتظر میمونم ببینیم بعد عید چی میشه؟
    در ضمن دوتا سوال دارم:
    2:من همزمان که پارس آنلاین دارم میتونم از مخابرات هم سرویس بگیرم؟یا اینکه نه،حتما باید قطع رانژه کنم و کلا از پارس بیرون بیام؟
    دوست عزيز بنده هم از آمل هستم، بدون تفکّر از پارس آنلاين بيا بيرون، امّا در مورد مخابرات بايد تفکّر و تحقيق کني، اگه فقط ميخواي شبها دانلود خوب داشته باشي و روزها در حدّه ديال آپ؛ تشريف بيار مخابرات، بنده از سرويس مخابرات فقط براي دانلود شبانه استفاده ميکنم، تو اين سه ماه بيش از 450 گيگ دانلود داشتم، يعني بطور متوسط هر شب 5 گيگ، و اين در صورتي محقّق خواهد شد، که مثل بنده بر حسب اتّفاق و شانس، سرويستون خوب از آب در بياد، تو منطقه خلوت يا همگروهيهايي که کمتر دانلود ميکنند و ... باشيد

و امّا مهمّترين مساله اينه که ما منتظريم تا چند روز ديگه اي دي اس ال مخابرات تغيرات اساسي پيدا کنه، حالا مشخّص نيست؛ قراره وضعيتمون بهتر بشه يا ريسمان گردنمون تنگترولي مطمئنم هرچي بشه، دانلود شبانش از پارس آنلاين آمل بدتر نميشه

دوستان کس دیگه ای هم این مشکلو داره من 256 مخابرات دارم، از آمل، کلا از پنج شنبه صبح تا الان قطعه، یعنی چراغ adsl روشنه اما چراغ اینترنت خاموشه! خدایا منو ببخش که تو این کشور به دنیا اومدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
    عرض شود که اين وضعيتِ خوبْ خوباشه، من يه بار به مدّت 12 ساعت چراغ دي اس ال و اينترنتم روشن بود ولي هيچ دريافت و ارسالي نداشتم، يعني هيچ وبي باز نميشد، از اين دست مسائل براي خنده و سرگرمي تو اي دي اس ال مخابرات زياد داريم، در مجموع تو ايران زياد داريم
    موفّق باشيد

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من نمیتونم توی این سایت لاگین کنم. برای شمام اینطوریه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگه کاربر مورد تایید نیست!

11. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    دوست عزيز؛ دارند، تغيرات اعمال ميکنند، طبق فرمايش دوستان در پستهاي قبلي، قراره از اين هفته، تغيرات اعمال بشه، خريد و سفارش اينترنتي، و سرويسهاي جديد و سرعتهاي جديد و ...

13. این کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم از چند روز پیش که اشتراکم به پایان رسید هنوز تمدید نکردم،منتظرم سرویسها اضافه بشه ببینم به چه صورت هستند.

15. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

فکر نمیکنم فقط من چنین افت سرعتی داشته باشم،برای اکثر بچه ها همین طور بوده.

در ضمن دوتا سوال دارم:
    بفرما دوست عزیز .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پورت شما باید تخلیه بشه تا بتونید از مخابرات یا هر شرکت دیگه ای سرویس بگیرید.
    مگر اینکه دو تا خط تلفن داشته باشی و برای اون خطی که ADSL نداری تقاضای ADSL بدی.

17. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

سرویس 1مگ نامحدود 1 ماهه 38000تومن ؟؟؟ شوخیه؟!
    الان چنین سرویسی میدن ؟
    کیفیتش چطوره؟
    این تعرفه ها واسه کل استانه یا شهرستانای خاص؟
    Last edited by endoftime; 19-08-2012 at 20:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •