تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 171 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

گرچه انتخاب تی وی تا حد زیادی سلیقه ایه ولی خوب دیگه ادم خودشو هم نباید گول بزنه. میخام بدونم شما ۶۷۱۰۰ ت رو با مدلهای دیگه ی ال جی یا سامی بطور هم زمان مقایسه کردی یا نه!!!!!؟؟؟؟
    تصویر ۶۷۱۰۰ متاسفانه کاملا واش اوت هستش. من نمیدونم شما این سایت رو از کجا پیدا کردی ولی من بعنوان کسی که یه هفته این تی وی رو داشت بر خلاف نظر سایت اصلا از ویو انگل تی وی راضی نبودم !!!!ببخشیدا ولی یه جورایی نسبت به سری ۶ سامی که باهاش هم قیمت بودند کاملا عقب بود ینی گند زده بود حتی تصویر ۵۸۰۰ یا ۶۲۰۰ خود ال جی هم از این بهتر بودند. جالبتر اینکه وقتی یه ۷۶۱۰۰ رو که طبق ادعای سازنده فقط در فرکانس با این مدل فرق داره باهاش مقایه میکردم پنل ۷۶۱۰۰ از همه لحاظ بهتر از این بود!!!!
    من الان یه ۹۶۰۰۰ دارم که فول ال ایی دی هستش و تقریبا از اخرین تکنولوژی ال جی بهره میبره و ازش راضیم ولی راستش وختی تصویر یه سری ۸ سامی رو که با این تقریبا هم قیمته میبیم یکمی در انتخابم دو دل میشم !!!!!با این که فول نیست ولی یجورایی حتی بهتر از این ۹۶۰۰۰ هستش. البته برایند برتری ها بازم بسمت تی وی خودم سنگینی میکنه ولی بشخصه کیفیت پنل سری ۸ رو برتر از تی ویه خودم میبینم
    موفق باشید
    درسته انخاب شما و سلیقه ی شخصیتون برای خودتون مهمه چون بهش ایمان دارید ولی سعی کنید در قضاوت صادق باشید
    دوست عزیز من تا جای ممکن سعی کردم سلیقه خودم رو دخیل نکنم و برای من بیشتر از نام برند کیفیت مهم هست و تعصبی روی برند به خصوصی ندارم.
    در مورد سامسونگ که تجربه بسیار تلخ خودم از آنچه در ایران به عنوان سامسونگ به دست مشتری میدن باعث شد کلا سمت خریدش نرم.( 2 تا مانیتور سامی به شدت بی کیفیت و خراب و یک جاروبرقی سامسونگ که اون هم ....). در مورد 67100 هم من تی وی رو کالیبره کردم و تا حالا چه تصاویر فول اچ دی معمولی و چه تری دی رو که دیدم هرگز این مشکل به چشمم نخورد.
    من زمانی که رفتم تی وی رو بگیرم تصویرش رو با چند مدل از سونی و شارپ مقایسه کردم و این نظرم رو بیشتر جلب کرد.
    من چون قصد خرید یه یخچال و ماشین لباسشویی رو هم داشتم نمیخواستم بیش از 3500000 روی تی وی هزینه کنم و از طرفی با تقدهایی که درباره اختلاف جزئی کیفیت تصویر بین 96000 و سایر تی وی های این سری که فول ال ای دی نیستن، دیدم ارزش این مقدار هزینه بیشتر رو نداره.

در کل باید قبول کرد هر شخصی معیار قضاوت متفاوتی داره و الویت هاش در انتخاب فرق میکنه

2. 2 کاربر از omid1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آفرین

پیگیری تا حصول نتیجه از گلدیران
    سلام
    منم یک ماه پیش زنگ زدم گلدیران و کنترل جادویی و وای فای برای 42lm62000 خواستم و بعد از کلی بحث و پافشاری ، آخرش قبول کردن برام رایگان بفرستن اما تا حال خبری نشده. اگه کسی برای این مدل تی وی کنترل جادویی و وای فای رایگان براش ارسال شده بگه؟ضمناً بگه با چه شماره ای در گلدیران صحبت کرده.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز من تا جای ممکن سعی کردم سلیقه خودم رو دخیل نکنم و برای من بیشتر از نام برند کیفیت مهم هست و تعصبی روی برند به خصوصی ندارم.
    در مورد سامسونگ که تجربه بسیار تلخ خودم از آنچه در ایران به عنوان سامسونگ به دست مشتری میدن باعث شد کلا سمت خریدش نرم.( 2 تا مانیتور سامی به شدت بی کیفیت و خراب و یک جاروبرقی سامسونگ که اون هم ....). در مورد 67100 هم من تی وی رو کالیبره کردم و تا حالا چه تصاویر فول اچ دی معمولی و چه تری دی رو که دیدم هرگز این مشکل به چشمم نخورد.
    من زمانی که رفتم تی وی رو بگیرم تصویرش رو با چند مدل از سونی و شارپ مقایسه کردم و این نظرم رو بیشتر جلب کرد.
    من چون قصد خرید یه یخچال و ماشین لباسشویی رو هم داشتم نمیخواستم بیش از 3500000 روی تی وی هزینه کنم و از طرفی با تقدهایی که درباره اختلاف جزئی کیفیت تصویر بین 96000 و سایر تی وی های این سری که فول ال ای دی نیستن، دیدم ارزش این مقدار هزینه بیشتر رو نداره.

در کل باید قبول کرد هر شخصی معیار قضاوت متفاوتی داره و الویت هاش در انتخاب فرق میکنه
    با سلام
    باتوجه به اینکه نوشتی تلویزیون رو کالیبره کردی اگه میشه سری کامل تنظیمات رو بنویس که من از انها استفاده کنم . ممنون

5. این کاربر از HAMDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

OLED TV ال جی مشکل خورد تو ساختش، تا اوایل 2013 زودتر وارد بازار نمیشه.

7. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    باتوجه به اینکه نوشتی تلویزیون رو کالیبره کردی اگه میشه سری کامل تنظیمات رو بنویس که من از انها استفاده کنم . ممنون
    Picture menu:
    Energy Saving: Off
    Picture Mode: Expert [1 or 2]
    Backlight: 89
    Contrast: 81
    Brightness: 50
    H Sharpness: 0
    V Sharpness: 0
    Color: 50
    Tint: 0
    Aspect Ratio: Just Scan

--Expert control menu--
    Dynamic contrast: Off

Super Resolution: Off
    Black level: Low
    Real Cinema: On
    Color Gamut: BT709
    Edge Enhancer: Off
    Color Filter: Off
    Expert Pattern: Off [grayed out]
    Gamma: 2.2

--White Balance submenu--
    Color Temperature: Warm
    Method: 2-points [did not adjust 20-point IRE; see Notes above]
    Pattern: Outer
    Red: 24
    Green: 35
    Blue: 40
    Red: 0
    Green: 0
    Blue: 0

--Color management System submenu--
    Red: [Saturation 3. Tint 20, Luminance 0]
    Green: [Saturation -10. Tint 0, Luminance 13]
    Blue: [Saturation 1. Tint 0, Luminance 20]
    Cyan: [Saturation 0. Tint 0, Luminance 0]
    Magenta: [Saturation -5. Tint 0, Luminance 10]
    Red: [Saturation -10. Tint 0, Luminance 0]

--Picture Option menu--
    Noise reduction: Off
    MPEG Noise Reduction: Off
    Black Level: Off
    Real Cinema: On
    Eye Care: Off [grayed out]
    LED Local Dimming: High

VA

Post Calibration Settings: Gamut

Energy Saving OFF
    Picture Mode ISF Expert 1
    Backlight 41
    Contrast 86
    Brightness 57
    H Sharpness 25
    V Sharpness 25
    Color 58
    Tint G6
    Super Resolution OFF
    LED Local Dimming OFF
    Dynamic Contrast OFF
    Noise Reduction OFF
    MPEG Noise Reduction OFF
    Black Level LOW
    Color Gamut STANDARD
    Edge Enhancement OFF
    Color Filter OFF
    Color Temp WARM
    GAMMA 2.2
    Method 2 Point IRE
    Pattern OUTER
    Color Management System White Balance

Color Tint Luminance
    Red 1 5 2
    Green 3 6 0
    Blue -10 -8 2
    Yellow -2 -1 0
    Cyan 3 8 1
    Magenta -3 0 0

من خود م از اولی استفاده کردم و احساس میکنم بهتر جواب میده

9. 3 کاربر از omid1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام.
    نظرتون راجع به 47LM8600 چیه ؟؟ آیا از نظر کیفیت تاییدش می کنید ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

یه راهنمایی برای کسانی که میخان lm6610 و lm6710 بخرن
    این دو تی وی فقط ظاهر قشنگی دارن در واقع شما بیشتر پول ظاهر این تی وی رو میدین، بذارین یه توضیح مختصری در این مورد بدم
    همه شما درمورد گوشی های موبایل اینو میدونید که شرکتهای سازندشون عمدا در مدلهای مختلف یه یه عیب یا یه ضعفی قرار میدن تا شما رو به خرید مدلهای بالاتر تشویق کنن یا مدلهای پایینتر رو بی ارزش نکنن در مورد تلویزیون هم دقیقا همینطوره در هر مدلی یه عیب و نقصی هست، مدلهای 6610 و 6710 از نظر ظاهر با گرونترین مدلهای ال جی یکین اما فرق این دو مدل با 7610 و مدلهای بالااتر فقط تو فرکانس تصویر نیست بلکه عمق رنگ مشکی در این دو مدل خیلی پایینتره ، ولی برای مدلهای 6200 و5800 به عمد یه ظاهر ساده و قدیمی گذاشتن در عوض عمق رنگ مشکی در این دو تی وی خیلی از 6610 و6710 بالاتره حتی باور کنید روشنایی و عمق رنگ مشکی مدلlv3710 که غیر سه بعدیه از این دو تی وی بهتره اینارو خودم تو یه فروشگاه بغل هم مقایسه کردم ولی در عوض در عوض تو این تی وی هم یه عیب بزرگ گذاشتن فرکانس تصویرش 50 هرتزه و به شدت لرزش داره!!!!!!
    خلاصه اینکه اگه بیشتر ظاهر تی وی براتون مهمه 6610 و6710 بگیرید اما اگه ظاهر تی وی براتون مهم نیست و کیفیت تصویر خیلی براتون مهمتره 6200 و5800 بگیرید و اگه پولتون از پارو بالا میره و هم ظاهر تی وی و هم کیفیت تصویرش براتون مهمه 7610 و مدلهای بالاترش رو بگیرید و اگه پول و پله دستتون نیست همون lv3710 رو بگیرید که بهتون قول میدم تو روشنایی و عمق رنگ مشکی با 7610 برابری میکنه

12. 2 کاربر از saman999999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من به شخصه 67100 گرفتم وخیلی ازش راضیم

14. این کاربر از mohammad4481369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ظاهرا این سری تی وی ها خرابی توشون زیاد بوده و تو AVS و Amazon افراد زیادی مشکل Ghosting داشتن.
    آیا راهی هست که بشه در نیم ساعت این تی وی رو از نظر سلامت تست کنم ؟؟ یه 47LM8600 سفارش دادم که تا فرداشب میرسه به دستم و برای تستش نیاز به راهنمایی و تجربه ی دوستان دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا این سری تی وی ها خرابی توشون زیاد بوده و تو AVS و Amazon افراد زیادی مشکل Ghosting داشتن.
    آیا راهی هست که بشه در نیم ساعت این تی وی رو از نظر سلامت تست کنم ؟؟ یه 47LM8600 سفارش دادم که تا فرداشب میرسه به دستم و برای تستش نیاز به راهنمایی و تجربه ی دوستان دارم.
    مبارک باشه
    گارانتی دار سفارش دادی یا دارن از بانه برات می یارن؟؟؟
    قیمت چند؟؟
    در ضمن حتما به کارکرد ساعت آن توجه کن در قسمت تنظیمات در قسمت prodaut/service info ساعت کارکرد آن صفر باشد.
    کنترل هات کار کنند. و ظاهر تی وی مشکلی نداشته باشه.
    من 76100 دارم و ازش راضی هستم.
    حقیقتاش تی وی پیشرفته ای و تا باهاش کار نکنی زیاد نمی شه اینجا زیاد راهنماییت کرد.
    امیدوارم ازش لذت ببری.
    حقیقتش من زیاد با smart بودن تی وی ها حال نمی کنم
    یعنی اصلا برام جذاب نیست اینترنت رو در تی وی داشته باشم.من سرعتم 1 مگ هست اما با اینهمه سرعت برای دریافت فیلم و کلیپ سه بعدی پایین هست.
    اما خب آپشن هست دیگه.
    حقیقت امر من زیاد به تنظیماتش دست نزدم چون بنظرم خوب می یاد. و اون تنظیماتی که در اینترنت هست رو من و دوستان در این تاپیک آوردیم اما خیلی از این تنظیمات رو تی وی من نداره حالا نمی دونم یک منو دیگه هست یا چی نمی دونم.
    در هر صورت مبرکت باشه.
    انصافا برای فیلم حرف نداره . سعی کن کابل های hdmi خوب خریداری کنی و تمام تجهیزات رو با کابل hdmi بهش وصل کنی مخصوصا مهپاره رو چون بدون کابل hdmi کیفیت نداره.

17. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •