گرچه انتخاب تی وی تا حد زیادی سلیقه ایه ولی خوب دیگه ادم خودشو هم نباید گول بزنه. میخام بدونم شما ۶۷۱۰۰ ت رو با مدلهای دیگه ی ال جی یا سامی بطور هم زمان مقایسه کردی یا نه!!!!!؟؟؟؟
تصویر ۶۷۱۰۰ متاسفانه کاملا واش اوت هستش. من نمیدونم شما این سایت رو از کجا پیدا کردی ولی من بعنوان کسی که یه هفته این تی وی رو داشت بر خلاف نظر سایت اصلا از ویو انگل تی وی راضی نبودم !!!!ببخشیدا ولی یه جورایی نسبت به سری ۶ سامی که باهاش هم قیمت بودند کاملا عقب بود ینی گند زده بود حتی تصویر ۵۸۰۰ یا ۶۲۰۰ خود ال جی هم از این بهتر بودند. جالبتر اینکه وقتی یه ۷۶۱۰۰ رو که طبق ادعای سازنده فقط در فرکانس با این مدل فرق داره باهاش مقایه میکردم پنل ۷۶۱۰۰ از همه لحاظ بهتر از این بود!!!!
من الان یه ۹۶۰۰۰ دارم که فول ال ایی دی هستش و تقریبا از اخرین تکنولوژی ال جی بهره میبره و ازش راضیم ولی راستش وختی تصویر یه سری ۸ سامی رو که با این تقریبا هم قیمته میبیم یکمی در انتخابم دو دل میشم !!!!!با این که فول نیست ولی یجورایی حتی بهتر از این ۹۶۰۰۰ هستش. البته برایند برتری ها بازم بسمت تی وی خودم سنگینی میکنه ولی بشخصه کیفیت پنل سری ۸ رو برتر از تی ویه خودم میبینم
موفق باشید
درسته انخاب شما و سلیقه ی شخصیتون برای خودتون مهمه چون بهش ایمان دارید ولی سعی کنید در قضاوت صادق باشید