تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 602 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به هم دوستان
    میخواستم یه هدفون بخرم برای ایفون و کامپیوترم سقف موجودی ام هم 150 نهایتا 200 اگه مجبور بشم و میخوام صدا و باس خوبی داشته باشه و روی گوش راحت باشه.
    چون نمیدونم چند وقته گوشم به ایرفون حساس شده میخوام برم برا هدفون
    بعد فرق بسته و باز درچیه؟ و برای مکان شلوغ کدوم بهتره؟
    خودم چند مورد مدنظرمه میشه در مورد هر کدام نظر بدید و بگید کدام برای موزیک و مخصوصا ایفون بهتره
    akg k99 ----- akg k518dj ------ px200 II ------ akg k450
    البته خودم ازpx200 II بیشتر خوشم امده ولی گرونته فکر کنم 199تومنه ایا ارزش هزینه بیشترو داره چون از شکلش خوشم اموده
    اگه چیز بهتری باشه هم تا این رنج معرفی کنید
    (اگه نوع موسیقی مهمه بیشتر راک پاپ و ترنس گوش میدم)
    خیلی خیلی ممنون
    Last edited by n5530xm; 09-08-2012 at 03:09.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستانمن یه مقدار کمی پول دستم اومده و هدفون قبلیم هم داغونه، به شدت به یه جایگزین نیاز دارم اما بودجه محدوده به 100 تومنبرای سبک های متال ( اگه بخوام دقیق تر بگم عمدتا دث متال و دووم ) و راک گاها ( پراگرسیو و پست-راک ) و یه سری دیگه که زیاد برای ذکر کردن مهم نیستن.میشه گفت نویز ایزولیشنش هم مهمه، اما در حدی که یه انتخاب سرتر رو حذف کنه.ایرفون باشه یا هدفون فول سایز مهم نیست ( اما اگه فول سایزه سبک باشه به درد استفاده ی طولانی بخوره ... عرق نکنه و لالهی گوش درد بگیره و اینکه خلاصه زهر مار کنه موزیکو )یه مورد دیگه، من استفاده م زیاده ازش. شاید بعضی روز ها به 8-9 ساعت هم برسه اما متوسط رو 6 در نظر می گیرم. بهم هشدار دادن که می تونه خیلی برای شنواییم خطر داشته باشه و با اسپیکرگوش کردن کم خطر تره. موافقین ؟ چون می دونم اگه یخوام اسپیکر بگیرم قاعدتا چیز بدرد بخوری نباید گیرم بیاد با این قیمتا .منتظر نظر ها و پیشنهادای دوستان هستم
    سلام.
    چون Noise Isolation برای شما مهم است بهتر است از In-Ear استفاده کنید.
    Klipsch S3 و Audio-Technica CKM55 پیشنهاد می شود.
    در ضمن استفاده طولانی مدت از هدفون عواقب جبران ناپذیری برای گوش خواهد داشت. به خصوص این که در In-Ear ها امکان برقراری جریان هوا در گوش وجود ندارد و این باعث آلودگی زیاد گوش و هدفون نیز می شود.
    در مورد این که گوش دادن موسیقی با هدفون کم خطر تر است یا اسپیکر نظری ندارم ولی با صد هزار تومان اسپیکر خوبی نمی توان تهیه نمود.
    موفق باشید.
    سلام به هم دوستان
    میخواستم یه هدفون بخرم برای ایفون و کامپیوترم سقف موجودی ام هم 150 نهایتا 200 اگه مجبور بشم و میخوام صدا و باس خوبی داشته باشه و روی گوش راحت باشه.
    چون نمیدونم چند وقته گوشم به ایرفون حساس شده میخوام برم برا هدفون
    بعد فرق بسته و باز درچیه؟ و برای مکان شلوغ کدوم بهتره؟
    خودم چند مورد مدنظرمه میشه در مورد هر کدام نظر بدید و بگید کدام برای موزیک و مخصوصا ایفون بهتره
    akg k99 ----- akg k518dj ------ px200 II ------ akg k450
    البته خودم ازpx200 II بیشتر خوشم امده ولی گرونته فکر کنم 199تومنه ایا ارزش هزینه بیشترو داره چون از شکلش خوشم اموده
    اگه چیز بهتری باشه هم تا این رنج معرفی کنید
    (اگه نوع موسیقی مهمه بیشتر راک پاپ و ترنس گوش میدم)
    خیلی خیلی ممنون
    سلام.
    فرق هدفون های Open و Close در باز بودن پشت هدفون ها است. در هدفون های Open به علت باز بودن پشت هدفون نشت صدای هدفون به بیرون وجود دارد و همچنین Noise Isolation هم ضعیف تر می شود بنابراین برای محیط بیرون Close بهتر است. اطلاعات بیشتر در این مورد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من به شما دو مدل Sennheiser PX200-II و AKG Q460 را پیشنهاد می کنم. مدل سنهایزر تفکیک صدای بیشتری دارد و روی سر راحت تر است (به دلیل سبکی و فشار کمتری که Cup ها به گوش وارد می کنند) و در مقابل مدل AKG به دلیل حساسیت بالاتر حجم صدای خروجی بیشتری با iPhone دارد (شخصا" تست کرده ام). همچنین مدل AKG میکروفون دارد و کابل آن هم قابل تعویض است.
    به نظر من مدل سنهایزر ارزش هزینه بیشتر را دارد. البته نامداران آن را 199 هزار تومان می فروشد و گروه بعثت آن را به قیمت حدود 100 هزار تومان می فروشد!
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 09-08-2012 at 12:07.

3. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام کاوه جان اگر بخواهم از بعثت خرید کنم کجا باید برم؟؟؟ من نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل رفتم PX200-II رو 200 تومن می داد اما نخریدم صبر کردم پلیر Z2 و این هدفون رو یکجا خرید کنم.راستی هم نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل هم شرکت بعثت جفتشون معتبره؟؟ ممنون دوست عزیز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام کاوه جان اگر بخواهم از بعثت خرید کنم کجا باید برم؟؟؟ من نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل رفتم PX200-II رو 200 تومن می داد اما نخریدم صبر کردم پلیر Z2 و این هدفون رو یکجا خرید کنم.راستی هم نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل هم شرکت بعثت جفتشون معتبره؟؟ ممنون دوست عزیز
    سلام.
    نمایندگی بعثت رو به روی مسجد امام سجاد پلاک 1168 در خیابان جمهوری واقع است. یک راهنمایی ساده: در خیابان ولیعصر از شمال به جنوب حرکت کنید و به خیابان جمهوری که رسیدید به سمت راست بپیچید.
    نامداران که معتبر است ولی من اخیرا" با ایمیل از ساپورت سنهایزر این مطلب را پرسیدم گروه بعثت را نمایندگی رسمی سنهایزر معرفی کرد.
    موفق باشید.

6. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Chita98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    فونت نوشته هاتون کوچیکه اگه امکان داره کمی بزرگتر بنویسید خب

داره خودمونی میشه Toni Kroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.
    در ریویو زیر یکی از کاربران ذکر کرده این مدل بیس قوی دارد و بیس آن ضعیف تر از Sennheiser HD518 است. در ضمن مهم ترین مشکل آن را Distoration بیشتر در ولوم بالا نسبت به HD518 ذکر کرده است.(این مورد برای آلترنیتیو کمی دردسر ساز است) همچنین ذکر کرده است که مید آن کمی ضعیف است.
    کاربر دیگری ذکر کرده که در های آن Roll-Off وجود دارد اما روی سر راحت است.
    قابل ذکر است بعضی از کاربران آن را با آمپ Fiio E6 استفاده می کنند.
    یکی از کاربران قیمت این مدل را بالا ذکر کرده است. این مدل قیمتش تقریبا" با ATH M50 برابر است. از HD518 هم 40 دلار گرانتر است.
    موفق باشید.
    با تشکر
    این مدل را با قیمت بسیار مفت ۱۵۰ تومن گرفتم ( ۱۵۰ دلار قیمتشه )
    بیس آن به هیچ وجه قوی نیست اما صدای خوبی دارد
    ضمن اینکه بسیار راحت است و سایزش هم نسبت به اور ایر ها بسیار کوچک و جمع و جور است
    ظاهر و دیزاین خوبی هم دارد
    در کل عالی هست و من با سنایزر اچدی ۲۵ ی که ۷۰۰ تومان قیمت دارد مقایسه کردم و خیلی راحت میتونم بگم از اون سرتر هست
    فقط یک بدی داره : نشت صدای زیادی داره و همه قشنگ میشنون چی داری گوش میدی

9. این کاربر از Toni Kroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    نمایندگی بعثت رو به روی مسجد امام سجاد پلاک 1168 در خیابان جمهوری واقع است. یک راهنمایی ساده: در خیابان ولیعصر از شمال به جنوب حرکت کنید و به خیابان جمهوری که رسیدید به سمت راست بپیچید.
    نامداران که معتبر است ولی من اخیرا" با ایمیل از ساپورت سنهایزر این مطلب را پرسیدم گروه بعثت را نمایندگی رسمی سنهایزر معرفی کرد.
    موفق باشید.
    با تشکر
    نامداران فقط نمایندگی هدفونهای سنهایزر هست و بعثت نمایندگی بقیه اقلام بجز هدفون.
    این طبق اخرین استعلام از شرکت سنهایزر انگلیس بوده که اقای musketeer انجام داده بودن که از ایشون هم تشکر میکنم.

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت spyker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام

بنده قصد تهیه یه inear یا هدفون خوب رو دارم

تاحالا به صورت خرده ریز خیلی هزینه کردم

از انواع هدست بگیر تا مدل های پشت گوشی و مدل های مارک دار مثل فیلیپس و این اواخر هم یه bh503 نوکیا که وایرلس هست و باهاش میشه مکالمه هم داشت

راستش تابحال خیلی واسم مهم نبوده چی داشته باشم و فقط یه چیز که موقع مسافرت و تو جمع صدا ازش بیرون نره و داخل نیاد (همون ایزولیشن خوب داشته باشه) و اینکه واسه استفاده کامپیوتر هم مدلی که طی چند ساعت فیلم دیدن یا بازی گوش رو اذیت نکنه و سبک باشه

اوایل از هدفون اریجینال w810 اریکسونم استفاده میکردم که واسه اون زمان خوب بسیار عالی بود

بعد هم یه مدتی هدفون ها داخل گوش معمولی مثل همین فیلیپس و اینا که یه مارکی داشته باشه و اونقدر ها هم بی اصل و نسب نباشه

تقریبا اکثر اوقات هدفون های گوشی های موبایلم رو استفاده میکردم و با موبایل هم گوشی میدادم

ولی این اواخر کیفیت واسم مهم شده و از این همه هزینه ی خرده ریز خسته شدم

اطلاعات زیادی راجب هدفون ندارم و تا این اواخر حتی نام برندهایی مثل بیتس آدیو و سنهایزر و تک آدیو و اینها به گوشیم نخورده بود.کاملا مبتدی مبتدی!

میخواستم دوستان راهنمهایی کنند بنده رو که بهتونم یه هدفون یا این مدل های داخل گوشی بگیرم

سوال اولی که داشتم اینه که کدوم رو توصیه میکنید؟

مدل های داخل گوشی بعد یه مدت گوش رو درد میاره و اذیت میکنه.اونهایی هم که زائد های پلاستیکی کروی شکل ندارند صدا کاملا بیرون میره و داخل میاد و آدم نمیتونه تمرکز کنه رو اینهمه صدای قاطی بیرون و داخل
    هد ست ها هم روی سر هستند و در حالت خوابیده استفادشون مشکله و همینطور حمل و نقل
    ضمن اینکه فشار میارن روی سر

واقعا موندم بینشون!

مورد بعدی اینکه کیفیت واسم خیلی مهمه و نمیخوام رپ یا آهنگ های الکترونیک و بیس دار گوش کنم

البته که کیفیت باس و زیر و بم صدا مهمه ولی نه به صورت اغراق

میخوام اگه یه اپرا میشنوم صدای بم جوری نباشه که اصلا نفهمی خواننده چی میگه یا اگه باس داری انگار آمپلی پشت ماشین تو گوشته یا صدای تیز آهنگ سنتی گوشتو کر کنه
    نمیدونم میتونم منظورمو کامل بسرونم یانه ولی یک صدای شفاف و با کیفیت و طبیعی باشه که انگار آدم اونجا حظور داره.صدای زنده

در ارتباط با بودجه هم نمیخوام زیاد هزینه کنم چون اولا خیلی کم به موسیقی گوش میدم.شاید هروقت سفر میرم در راه و یا هفته ای 1 ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر!
    و دوم هم دلم نمیاد خیلی پول هدفون و هدست بدم
    مثلا 100 مورد نظرمه

راجب برند ها بیتش رو شنیدم فقط باس الکی داره و پول تبلیغات و اسمش رو میگیره.تست نکردم!
    بقیه رو هم فقط شنیدم اسمشون رو

راست و دروغ و نمیدونم

و شنیدم که زیر 200/300 اصلا ارزش نداره و هیچ کیفیتی نمیدن. واقعا این درسته؟

بعضی ها میگن فلان هدفون حرفه ای نیست

این حرفه ای یعنی چه؟

یعنی به کار چه کسی میاد؟

چه شخصی استفاده ی حرفه ای میتونه داشته باشه و چی از هدفونش میخواد ؟

ضمنا قیمت مدل ها رو هم اگر دوستان ذکر کنند ممنون میشم

و اینکه این مدل bh503 رو اگر بخوام بفروشم چقدر ارزش داره و نوش چنده؟

میبخشید که سخن به درزا کشید
    چون من هیچ اطلاعاتی ندارم و مبتدی مبتدیم و دوستان با تجربه ای هم اینجا هستند,گفتم همه ی سوالاتمو بپرسم که تا حدودی آشنایی پیدا کنم

با تشکر

13. 3 کاربر از spyker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون مخصوصا اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط من الان بد جوری بین akg Q460 و px 200 ii گیر کردم بنظر خودتون کدوم واقعا برتر مخصوصا برای ایفون؟
    و کدوم استحکام بدنی بهتری داره؟
    ضمنا یه akg Q460 قیمت مناسب پیدا کردم و الان گیج شدم
    Last edited by n5530xm; 09-08-2012 at 20:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به اِوری بادی !!
    من تا حدود 250 میخوام هزینه کنم واسه هدفون. خب نیازی نیس که بگم کیفیت و بیس و اینا برام مهمه !!خودتون میدونید دیگه !!! اولش چشمم رو بیتس بود... خیلی زود فهمیدم ک اکثرا فیک هستن و با این بودجه ........کلا بیخیال !!!
    بعد چندتا مدل از سنهایزر دیدم.(تست نکردم) hd 448 رو گفتن خوبه که دیدم خیلی شل و وله !! من میخوام کیپ باشه.....صدای بیرونم اصصصصصصصصلا نیاد !
    مخم ترکید انقد نظرات متفاوت دیدم...کاش یکی بیاد .... (از اینا که معجزه میکنن) یه چیز مشتی بهم معرفی کنه که تا آخر عمر دعاگوی خودشو خونوادش باشم !!
    رپ گوش میدم....راک هم اِی !! بگی نگی !
    پس چی شد؟؟اگه گفتی؟؟؟ کیپ باشه....کیفیت خدا ! صدا نیاد تو !! یه تودهنی برای رفیقم باشه با اون بیتس فیکش !! (چشم و هم چشمی !! ) و مهمتر از همه قابل اعتماد به لحاظ گارانتی و هم چنین جنس متریال استفاده شده...چون زیاد آدم منظمی نیستم....باید دووم بیاره !
    دوستتون دارم.....یکاری کنید عاشقتون شم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •