شما توی کدوم شهر زندگی میکنین.تا حالا با چه شرکتهای کار کردین.و اطلاعاتتون در مورد پیکج و تعمیراتش چقدره.چون هر پکیجی که بخوای میتونی بفروشی ولی باید شرکت خوبی داشته باشه تا تو مشکلات راهنماییت کنه.
شما توی کدوم شهر زندگی میکنین.تا حالا با چه شرکتهای کار کردین.و اطلاعاتتون در مورد پیکج و تعمیراتش چقدره.چون هر پکیجی که بخوای میتونی بفروشی ولی باید شرکت خوبی داشته باشه تا تو مشکلات راهنماییت کنه.
سلام به دوستان کارشناس، خصوصا جناب تعمیرکار.
دو تا پکیج خریدم برای دو واحد. یکی بوتان optima 24KIS و یکی LG پایونیر.
از این دو تا، کدامیک بهتر است که برای واحد خودم نصب کنم؟
برچسب انرژی LG A و لوازمش که رایگانه، نظر منو جلب کرده.
نیاز به پاسخ فوری دارم. ممنون.
سوال 1 را نمیدونم.
2- چون ایساتیس تو شهر شما هست به نظر انتخابتون خوب بوده.و فکر نمیکنم لازم بشه تعویضش کنید.
3- همه پکیج ها وقتی از آب گرم به مدت طولانی استفاده میکنید شوفاژهاش سرد میشه.
4- گرم شدن خونه بستگی به تعداد پره ها و موقعیت واحد داره.(روی پارکینگ یا طبقه آخر بودن واحد خیلی مهمه).
والور عزیز به خوبی جواب سوال شما را دادن.شما نمیتونید گرمایش از کف و سیستم لوله کشی رادیاتوری را با هم و برای یک پکیج اجرا کنید.ولی میتونید برای هر کدوم از سیستم ها از یک پکیج مجزا استفاده کنید.ولی تو این اوضاع فکر نمیکنم مقرون به صرفه باشه.چون هم هزینه اولیه خیلی بالای داره و هم قبض گاز ماهیانه زیادی هم رو دستت میزاره.
سلام به همه، خصوصا جناب تعمیرکار.
دو تا پکیج گرفتم. بوتان optima 24KIS و LG مدل pioneer
این اختیار را دارم که از این دو تا، یکی را برای واحد خودم نصب کنم.
به نظر شما، کدامیک از این دوتا بهتره؟
بوتان optima 24KIS را پیشنهاد میکنم.
ممنون از اینکه سریع جواب دادید. اما این LG پمپ دانمارکی و مصرف انرژی A و لوازم نصب رایگان داره. با این اوصاف بازم شما optima رو پیشنهاد میکنین؟ اگه حوصله شو دارید قانعم کنید تعمیرکار گرامی.![]()
یعنی از پمپ دانمارکی و مصرف انرژی A و لوازم نصب رایگان LG چشم پوشی کنم و بوتان نصب کنم؟ در حد دو-سه جمله قانعم کنید اگه حوصله دارید. ممنون.
سلام به هم من میخوام پکیج بخرم بی صدا و کم خرج که گرمایش خوب داشته باشه ایران رادیاتور یا بوتان کدوم خوبتره تو نوع24 وفن دار 2 مبدله هم باشه![]()
هر کسی نظری داره خیلی ها میگن ایرانی زود خراب میشه صداشون خیلی زیاده ولی میگن روما خط تولید ایتالیاست بوتان خریده ایا واقعیت داره کسی استفاده کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)