تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 1849 اولاول ... 2868747576777879808182881281785781078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دیشب چه خبر بود! من به مدت یک ساعت فقط سایتهای ir می تونستم باز کنم!
    حتی با 4.2.2.4 و google پینگم نمی تونستم بگیرم!! فقط با ir ها پینگ می داد, ترسم از
    اینترنت ملی پلیه!!
    اینترنت ملی که از 2 مهرماه امده الان اسیا تک هم داره مفروشه جالب اینکه سرعت پایین و گرون هست

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستانی که دیشب قطعی داشتند چراغ لینکشون هم قطع میشد ؟! یا فقط چراغ data خاموش میشد ؟
    پوریا جان ، من هیچ قطعی ای در لینک یا اینترنت نداشتم ، فقط سایت هایی که سروری غیر از ایران داشتند، باز نمیشدند ( همین !!! )

4. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پوریا جان ، من هیچ قطعی ای در لینک یا اینترنت نداشتم ، فقط سایت هایی که سروری غیر از ایران داشتند، باز نمیشدند ( همین !!! )
    همچین مسائلی برای خیلی ها پیش اومده ُخیلی طول نمیکشن که درست میشه ُ حداکثر نیم ساعت البته اکثرا

6. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همچین مسائلی برای خیلی ها پیش اومده ُخیلی طول نمیکشن که درست میشه ُ حداکثر نیم ساعت البته اکثرا
    آره ، مثلا عصر هم شد که البته چند دقیقه ای درستش کردند

ولی توی این چند ماه، من آرزو به دل موندم وقتایی که مشکل از سمت خودشون هست؛ زنگ بزنم پشتیبانی و جواب بدند!

8. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینو الان داخل تاپیک speedtest گذاشتم، گفتم اینجا هم بذارم بد نیست :

10. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kambiz_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

من همدان هستم
    از مخابرات سرویس دارم و کلا پدرمو درآورده تصمیم دارم از نوین نت سرویس بگیرم
    ممنون میشم یه کمک به برادر رنج کشیده تون بدین
    من تصمیم دارم سرویس 256 نامحدود یک به پنج بگیرم بیشترم فیلم دانلود میکنم
    سوالم اینه این شرکت هم مثل شاتل و پارس آنلاین سیاست استفاده عادلانه رو داره؟
    سرعت دانلودش در سرویس 256 و 512 به چه صورته؟
    سرعت شبانه اش چطور ؟
    پشتیبانیش چطوره؟
    واقعا ممنون میشم کمک کنید مرسی

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون فرشاد جان . من به این دلیل گفتم که من روز ها با اینترنت مشکلی ندارم ولی شب که میشه ساعت های 10 به بعد مدام قعی لینک و افت سرعت دارم !!! بعد همه چیز رو چک کردم چندین روز هم به پشتیبانی زنگ زدم اخرش معلوم شد مشکل از مودم !! مودم دوستم رو آوردم گذاشتم هیچ مشکلی در طول 24 ساعت نداشتم !! مودم خودم tp-link !! جالبه بگم دقیقا 2-3 نفر مشکل من رو دارن و مودمشون هم tp-link !!!!!!!! البته باز هم مودم خودم روانیم کرده . الان درسته مسخرمون کرده ! البته اکثرا آخر شب ها اینطوری میشه و صبح تا ساعت 7-8 ! اگر امشب اینطوری شد فردا میرم یه مودم میگیرم !

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون فرشاد جان . من به این دلیل گفتم که من روز ها با اینترنت مشکلی ندارم ولی شب که میشه ساعت های 10 به بعد مدام قعی لینک و افت سرعت دارم !!! بعد همه چیز رو چک کردم چندین روز هم به پشتیبانی زنگ زدم اخرش معلوم شد مشکل از مودم !! مودم دوستم رو آوردم گذاشتم هیچ مشکلی در طول 24 ساعت نداشتم !! مودم خودم tp-link !! جالبه بگم دقیقا 2-3 نفر مشکل من رو دارن و مودمشون هم tp-link !!!!!!!! البته باز هم مودم خودم روانیم کرده . الان درسته مسخرمون کرده ! البته اکثرا آخر شب ها اینطوری میشه و صبح تا ساعت 7-8 ! اگر امشب اینطوری شد فردا میرم یه مودم میگیرم !

والا این نوین نت که خب یه گاهی همچین قطعی میده که بیشتر هم واسه ی DNS هست اما خب منم توی همین فروم چند جا دیدم که خیلی ها با tp-link همین مشکل شما رو داشتند ؛ به نظرم تنها راه چاره ات هم همین هست که خودت گفتی، یه مودم خریداری کنی.

من روزی که میخواستم بخرم، این TP و D لینک ها هم بودند ؛ اما بیشتر پول دادم و CNet گرفتم ؛ الان کاملا راضی بودم توی این یکسال. هنوزم 6 سال دیگه از گارانتیش مونده

14. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والا این نوین نت که خب یه گاهی همچین قطعی میده که بیشتر هم واسه ی DNS هست اما خب منم توی همین فروم چند جا دیدم که خیلی ها با tp-link همین مشکل شما رو داشتند ؛ به نظرم تنها راه چاره ات هم همین هست که خودت گفتی، یه مودم خریداری کنی.

من روزی که میخواستم بخرم، این TP و D لینک ها هم بودند ؛ اما بیشتر پول دادم و CNet گرفتم ؛ الان کاملا راضی بودم توی این یکسال. هنوزم 6 سال دیگه از گارانتیش مونده
    بله فرشاد جان . نوین نت قطعی داره ولی خیلی کم . ولی این قطعی های من کاملا مشخص چیز دیگه ای ! ولی الان که دارم این پست میزنم تا این لحظه مشکلی ندارم . خدا کنه خود به خود درست شده باشه حالا خوبه شبا درست شده باشه این دفعه روزا مشکل پیدا کنه اخه ظهر قطع و وصل میشد شدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •