راستش من زیاد از 3G اطلاعات ندارم
ولی با توجه به اینکه پینگش با تهران طبق گفته ی دوست خوبمون 140 هست
بازم این پینگ بد نیست
پایداری و ثابت بودن پینگ هم مطرح هست
از اسمش مشخصه دیگه
سیم کارت دیتا
راستش من زیاد از 3G اطلاعات ندارم
ولی با توجه به اینکه پینگش با تهران طبق گفته ی دوست خوبمون 140 هست
بازم این پینگ بد نیست
پایداری و ثابت بودن پینگ هم مطرح هست
از اسمش مشخصه دیگه
سیم کارت دیتا
ارمین من تا پینگ 140 رو روی تکنولوژی های بیسیم تجربه کردم نمیشه گفت پینگ بالا تاثیری نداره اما پهنای باند حرف اول رو میزنه من گاهی پینگ وایمکسم تا 140 میرفت اما چون اوایل ارائه بود و کیفیت خوب بود سریع پیج باز میکرد و با زمانی که پینگم 70 بود تفاوت محسوسی نداشت.
ببین به صورت اینترنت برای موبایل خوبه
و میشه مثلا اگر ADSL قطع شد یا مشکل پیدا کرد یا در کل یک مشکلی ایجاد شد که به اینترنت اصلی دسترسی نداری
گزینه ی خوبیه
دوستان من از سایت خریدم سیم کارت رو چند روز طول میکشه برسه؟
ایا این وضع ثبات داره؟
الان تست کردم بالای 500 بود!
ولی به طور کلی به عنوان بک آپ خوبه، داشته باشین بد نیست. مخصوصا با این وضع فعلی ADSL که اصلا قابل اعتماد نیست.
به نظر منم برای بک آپ خوبه
2.نیاز به تجهیزات خاصی نداره میشه موبایلم وصل کرئ به پی سی
3.هر وقت که نیاز داشته باشیم می تونیم طرح اینترنت بزنیم
مثلا می خوایم ADSL رو جمع آوری و در یک شرکت دیگه برقرار کنیم
اگر این فرآیند کمی طول بکشه
میشه یک طرح زد و حداقل این چند روز بدون اینترنت وب گردی کرد
والا قبلا که حداقل ۱۰ روز میکشید ( یا شایدم ۲ هفته ) که برسه ، حالا الان رو نمیدونم چطور شده
والا امیر جان به نظر من که حجم شبانه دادن مثلا وقتی ۱ گیگ ۱ ماهه داری ، ۱ گیگ شبانه اصلا تاثیری نداره چون بیشتر دوستان شب که خونه هستن و رایتل هم از نظر من فقط بدرد بیرون و جایی که اینترنت نداشته باشی میخوره وگرنه برای خونه همون adsl باید باشه در نتیجه اون ۱ گیگ شبانه اصلا مصرف نمیشه ، حجم قابل توجهی هم نمیده که بگیم مثلا بشینیم دانلود کنیم باهاش !
میمونه اون خرید حجم اضافه که قیمتش به نظرم به صرفه نیست
در کل کسی که میخواد به عنوان اینترنت همراه و اینترنت دوم خودش از رایتل استفاده کنه همون اعتباریش رو بگیره بهتره ، باز یه شماره جدید هم داره دستش در مواقع ضرورت میتونه باهاش زنگ هم بزنه
رایتل چند ماه پیش که استفاده کردم خوب بود تقریبا مثل وایمکس بود (البته وایمکس با کیفیت) تنها اشکالش اینه که متقارن نیست .من به پهنای باند متقارن نیاز دارم و رایتل معمولا حداکثر تا 256 اپلود رو میبنده.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)