سلام خدمت اساتید محترم
میخاستم ببینم چطوری میشه فیلم هایه fullhd رو بصورت تمام صفحه از طریق درگاه usb پشته تلویزیون اجرا کرد، چون الان من هر کاری میکنم دو تا نوار سیاه بالا و پایین صفحه میفته.
مدل تلویزیونمLB 580 v هست
خیلی ممنون![]()
سلام خدمت اساتید محترم
میخاستم ببینم چطوری میشه فیلم هایه fullhd رو بصورت تمام صفحه از طریق درگاه usb پشته تلویزیون اجرا کرد، چون الان من هر کاری میکنم دو تا نوار سیاه بالا و پایین صفحه میفته.
مدل تلویزیونمLB 580 v هست
خیلی ممنون![]()
سلام ، چطور ميتونم نرم افزار تلويزيون رو به حالت قبل برگردونم ، و اگه ميشه لطف كنيد نرم افزار جديد اين تلويزيون رو برام قرار بديد ، تو وبسايت LG ايران يه فايل هستش كه براي 2012 هستش اينو خودم دانلود كردم ...
42LV 35000
دوست عزیز
برگرداندن نرم افزار سیستم تلویزیون پروسی مشگل و گاه نشدنی است.و برای دانلود ورژن 2013 مدل42LV 3500 که معادل ایرانی 42LV 35000 است از لینک امارات در زیر استفاده کنید
لینک سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 16-02-2015 at 12:06.
سلام
من 42LA62100 دارم
اگه اپدیتش کنم کدک x265 رو اجرا میکنه؟
رزولوشن فیلم شما باید دقیقا دارای ابعاد 1920 در 1080 باشه تا تمام صفحه بشه
سلام من آپدیت مدل 32ln5420b-tcرو می خواستم
تلوزیون ال جی led
سلام دوستان. لطف کنید لینک مدل 42LA66100 -TBرو هم بذارین.ورژن فعلیش 04.25.02 هست. یه مشکل هم داشتم با این مدل که تصاویر متحرک رو مات نشون میده . دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم...
Last edited by seraj-90; 23-02-2015 at 07:38.
سلام دوستان
LG FULL HD LED TV 42LB55
میخوام ببینم میشه این مدل رو منو فارسیش کرد یا آپدیتی داره که منو فارسی بشه ؟
با تشکر
میشه بگین چطور حلش کردین من هم چنین مشکل رو دارم می خوام بدونم میشه بدون اپگری حل کرد؟..
من یه الجی 67000 دارم با خود تلویزیون هم میتونم آپدیتش کنم ؟ مشکلی براش پیش نمیاد که ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)