یکی از بچه ها لطف کنه فایلهای steam_api.dll و steamclient.dll رو تو محل نصب بازی واسم اپلود کنه لازم دارم.
خیلی ضروریه
یکی از بچه ها لطف کنه فایلهای steam_api.dll و steamclient.dll رو تو محل نصب بازی واسم اپلود کنه لازم دارم.
خیلی ضروریه
سلام دوستان عزیز
من بازی رو تولپتاپ
م که win7 64 بیتی هست نصب کردم.بعد اجرا شدن،بازی همون اولاش که دکتر میاد بالا سر soap با یه ارور که میگه درایو فول هست و 5 مگ تو درایو جا باز کن،میاد.نمی دونم چشه درایو هم خالیه خالیه.از بازی هم که میای بیرون حتی تنظیمات گرافیکی رو که عوض کردم هم گی پره.
ممنون میشم کمکم کنین.
-------------------------------------------
دوستان دقیقا این پیغام رو میاره:
insufficient free disk space. please free at least 5mb of free space on game drive
Last edited by Behi09; 27-11-2011 at 03:33.
سلام تورو خدا یکی کمک کنه!
وقتی بازیو اجرا میکنم این error میده==> Disc read error.
چکارش کنم ؟؟؟؟؟ بیشتر کرکا هم امتحان کردم جواب نداد!![]()
چکار باید بکنم؟دوستان من این بازی رو روی PC تمومش کردم..............ولی برادرم رو لب تابش تو اون مرحله ای که باید دو تا تانک رو کاور بدی از بازی میاد تو main menu و این پیغام رو میده : Eror: Reliable Command buffer Overflow..........
مشکل چیه؟
ممنون! : )![]()
تو این مرحله باید از کنار ساختمونهای دست راست که دیوارش ریخته شده بری جلو وگرنه میاد تو منو و همون ارور رو میده
مطمئنی؟ ینی باگه؟ پس چرا برا من اینطوری نبود؟تو این مرحله باید از کنار ساختمونهای دست راست که دیوارش ریخته شده بری جلو وگرنه میاد تو منو و همون ارور رو میده
سلام روشی باری آنلاین بازی کردن این بازی اومده ؟
سلام یه درخوسات عجیب داشتم
من Cd key این بازی رو خریدم ولی از جایی که خریدمش بازی رو به صورت کرک شده نصب میکنه و....
اگه کسی میتونه فایل های Orginal (یعنی قبل از کرک کردن) برای من آپلود کنه یه دنبا ممنونش میشم
iw5sp و iw5mp
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. فایل رو باز میکنه ولی قبل از اینکه خود بازی اجرا بشه از اون خارج میشه و این پیغام رو میده.
از چی باید واسه کرکش استفاده کنیم؟![]()
از دوستان کسی راه حلی واسه این مشکل داره؟؟؟؟!!!!
insufficient free disk space. please free at least 5mb of free space on game drive
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)