شرمنده عزیز, آره باید دانلود کنید...
این پست رو بخون...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بهم بگو که شما این دو فایل en.sb و en.toc رو توی فولدر Data\Win32\Loc داری یا نه؟
شرمنده عزیز, آره باید دانلود کنید...
این پست رو بخون...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بهم بگو که شما این دو فایل en.sb و en.toc رو توی فولدر Data\Win32\Loc داری یا نه؟
لینک دانلود کرک لطفا
اره فایلارو دارم......
یکی جوابه مارو بده
اگه نمیشه برم یک کارت گرافیک بخرم.
اگرم میشه کدوم نسخه رو دانلود کنم که قابل اعتماد باشه>؟؟؟؟
تشکر.....
خوب با این حساب که 1.13 گیگ از دانلود شما کم شد ولی شما فایلهای آپدیت رو ندارید... که حجمش 380 مگ هستش...
درضمن شما این دوتا فایل رو initfs_Win32 و bom.fb2 رو توی فولدر \Data دارید؟
سلام
من میخوام دانلود کنم کدوم نسخه قابل اعتمادتره.؟؟
سلام
اینم دانلود کرک جدای بازی از چند اپلودر مختلف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته هنوز خودم بازی نکردم
عزیز بازم نشد.....
هیچ کس مشکله مارو نداشته؟قبل از اینکه بره به منو صفحه سیاه میمونه.توروخدا یکی کمک کنه تو کف موندم
درایور نسخه 11.10 amd رو دانلود کردم ریختم رفت تو منو ولی صداش انگار خراب بود.ریست کردم دوباره همون طوری شد.
(الان دارم 11.9 دانلود می کنم.اخه تو قسمت دانلود درایور اخرین نسخه همین 11.9 هست.)
Last edited by PersianLoverMRB; 26-10-2011 at 22:00.
اره دارمشون.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)