داداشم تو که نمی دونی چه چیز هایی به منو جواد گفتن
داداشم تو که نمی دونی چه چیز هایی به منو جواد گفتن
بله همین مونده شما مشکلی داری ؟ در ضمن داداش بحوری نه بخوری
ببین من سرور هارو روی هردو مستر ایرانی و خارجی گذاشتم
بهترین راه اینه که الان توضیح میدم
اول از بازی خارج شید
برید توی پوشه زیر:
C:\Users\MJavad\AppData\Roaming\Teeworlds
محتویات فایل مقابل رو به این متن پایین تغییر بدید: masters.cfg
130.185.72.192 130.185.72.192:8300
master2.teeworlds.com 171.25.159.151:8300
master3.teeworlds.com 178.63.226.59:8300
فایل رو ذخیره کنید
بازی رو میتونید اجرا کنید
البته اگه فایل hosts رو تغییر دادید باید برید اونو پاک کنید
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
حالا وقتی وارد بازی میشید، توی قسمت سرچ سرور های ایرانی اول میان بعد سرور های خارجی میان میتونید بر اساس Ping بچینید تا سرور های ایرانی بیان بالا
همه کارارو انجام دادم ولی بازم هیچ سروری نمیاد فایل مستر رو هم تغییر داده بودم ...
نمیدونم مشکلت چیه
ببین سرور های favourite میان؟
فایل hosts رو به حالت اول برگردوندی و یا پاکش کردی؟
هـــــــــی روزگار.پاشین برین درستونو بخونین دیگه تابستون تموم شد میخوایم بیایم teeworld بازی کنیم![]()
hajoo راست میگه . من میگم اگه میشه الکی سوپر نزنین ، اگه میزنین دیگه به دوستاتون ندید که عقده هاشونو خالی کنن :( (البته سرور خودتونه هر کاری خواستید بکنید ولی شما که انقدر مرام دارید که برا بقیه پول میدید و سرور میزنید ، رعایت کنید. هر کی هم فحش داد بن کنید .(الان میان میگن منتظر حرف شما بودیم) اینم نگید plzzz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و یه سوال : آیا برای اینکه یه نفر تو fng لاش کرد مجاز هستیم بعد از 1بار تذکر کیکش کنیم ؟
و در آخر ببخشید اگه تند حرف زدم . ** خوردم ... از من دلخور نشید نوبم :|
Last edited by mrsh1376; 04-09-2012 at 18:16.
آقا شرمنده موضوع حل شد گویی
Last edited by kiterunner; 05-09-2012 at 13:29. دليل: حل شد
ما 1 ساله میایم تی ندیدیم ادمینی با سوپر بلوک کنه اگرم کرده سری کشیده چون رو یحث fun بوده .
اگرم بعضا سوپر میدن به بقیه تا حالام ندیدم بزارن کسیو بلوک کنه . حالا اگه این سوپر کردن بده اخه خلاف شرعه چرا تا یه ادمین میاد تو سرور همه مدام میگن 1 minسوپر بده فلان کنم 2 Min نمیدونم endlas بده و از این حرفا خوب چرا برا خودتون می خواین ولی دیگران نه ؟!! حالا منم نه ادینم نه شخص خاصی منم مثل همه میام بازیمو میکنم میرم .
این ایدی مم ماله خیلی وقت پیشه حال نداشتو جدید بسازم . برا اطلاع میگم که هادیم . (( HaDi )) جیگره همتونو فقط نظرمو گفتم ناراحت نشین .
اون قضیه bot زنی ها حل شد ... این سوپر چیه!؟ یه نوع باته!؟
Last edited by Iloveu-ALL; 05-09-2012 at 01:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)