اگه میشه مشخصات سیستمتو بگو و مانیتورت چیه؟
2011 که الان بازی میکنی چه جوریه؟ مثل ps3. ( با عرض پوزش pes روی ps3 رو دیدی؟ )
اگه میشه مشخصات سیستمتو بگو و مانیتورت چیه؟
2011 که الان بازی میکنی چه جوریه؟ مثل ps3. ( با عرض پوزش pes روی ps3 رو دیدی؟ )
نه بابا چه پوزشی،اختیار داری.نه ندیدم.
Windows XP SP3
Intel Core2 Duo 2.2GHz
2GB RAM
DirectX 10
video card. 512MB
NVIDIA GeForce 8800
Manitor:LG T730BH
برا من که روون اجرا میشه...![]()
همیشه نسخه ی pc بازیها با گرافیکه بالاتری عرضه میشه...
و کلا ps3 در مقایسه با کارت گرافیک پی سی اصلا حرفی برا گفتن نداره...
اگه قصد خرید سیستم رو داری توی قسمت مشاوره برای خرید سیستم مطرح کن تا یه سیتم خوب معرفی بشه...
اگر کسی pes رو روی ps3 دیده و روی pc خودش داره مثل ps3 روون بازی میکنه لطفا بگه
من الان رو هوام. pes 2012 هم داره میاد
مرسی
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
من مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تو pes بیشتر رم و cpu مهمه و یه گرافیک معمولی
بهتره صبر کنی فردا پس فردا که بازی میاد کنارشم خبر رسمی سیستم رو میگن که چقدر باشه خوب اجرا میشه.![]()
اون واسم مهم نیست
من در عمل واسم مهمه
بد بختی دوست یا فامیل هم ندارم که pc خوب داشته باشه
گرافیک ps3 دیدم..من سیستمم amd مادربرد گیگا m55plus رم 2 گیگ گرافیک geforce 450 gts و مانیتورم 22 و full hd هستش با کابل hdmi از گرافیک ps3 هم رونترو بهتره..
برای بازی pes گرافیک و رم مهمه چون cpu من خیلی ضعیفه.برعکس فیفا نیاز به cpu بالا داره..
دوست عزیز شما رم و گرافیکتون بالا باشه کافیه برای اجرای خوب بازی
دمت گرم پس یعنی pes روی ps3 بازی کردی دیگه؟ اگر این طور باشه حرفت سنده دیگه. مرسی از دوستانی که کمک کردن چون من کلوپ ps3 محل که میرم بچه ها همه خودشون یا کنسول دارن یا pc ولی با این حال من جز شاخ ها به حساب میام. میخوام روونیه بازی تو خونه و کلوپ یه جور باشه که دو هوا نشم. پس من یه cpu i3 بندازم و گرافیک gtx 560 کافیه؟ یه سوال تو پرانتز. البته زیاد مهم نیست ( این سیستمی که گفتم واسه 2013 pes هم جواب خواهد داد؟ )
من pes رو رو خیلی از سیستما اجرا کردم و بهتر از همه رو سیستم amd بهتر جواب گرفتم.دقت کن گرافیک اصل بگیری نه ازین 100 تومانی که فقط اسم دارن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)