فعلا كه از اين مسئولان بي بنيه ، بخاري بلند نميشه !
بلی
خیر
فعلا كه از اين مسئولان بي بنيه ، بخاري بلند نميشه !
يك هفته هست شكايت كردم
وضعيت : بررسي نشده !!!!!
واقعا بايد تبريك گفت
خوب شما از شرکتی می گرفتید که سرعت های متفاوتی به کاربرا میداد و پهنای باندش اونجا استفاده میشد اما توی مخابرات اصفهان همه کاربرای اینترنت سرعتشون یکسان سازی!! شده است یعنی اونوقت همه (بدون استثنا) سرعت 512 داشتند و الان همه 1 مگ یا 2 مگ دارند
پس از این به بعد 512 رو dialup صدا کنیم
امکان داره منبع رو ذکر کنی؟
Last edited by bineshan; 14-09-2011 at 09:17.
هم بهتر که نشد! خدا میدونه چی میخوان سرمون بیارن با این مسخره بازی 1 به 10!!!![]()
عزیز من این طرح اگه به نفع اینا بود خیلی وقت پیش انجامش داده بودن
این طرح یعنی راه دزدی از من شما رو بستن
حالا شما بگو سرعتمون میشه 2kb
مسئولین کدوم مسئولین؟مسئولی که مرد نیست رو حرفش وایسه که مسئول نیست مفت خوره.دوستان از این به بعد اسم این مسئولین را باید با پیشوند سرکار بگیم.مشکل کشور نبود مرد همین. البته به خانومها بر نخوره.منظور از مرد بودن یه چیزه دیگس که الان خانومای مسئول نشون دادن خیلی از آقایون مردترن.
خوب بشه.مگه هزار تا قانون رعایت میشه؟ الان این ضریب 1 به 10 در اصل باید بیشتر از اون چیزی که میدن سرعت داشته باشیم.(اون 10 نفر که یک جا وصل نمیشن) ولی نمیدن.در جواب هم میگن که درسته برامون تقسیم میکنن.غیر از اینه؟
تا وقتی 128 با این قیمت های فضایی بدن هیچی درست نمیشه.رقابت؟ رقابت کجا بوده؟ وهست؟
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
بحث رو نمیخوام سیاسی کنم.ولی ببخشید وقتی که رییس جمهور یک ملت مردم رو با حرفاش سرکار میذاره و روز به روز بدبخت تر میکنه با مردمی که اصلا حاضر نیستن بخاطر حقشون از خودشون مایه بذارن انتظاری میشه داشت؟
دقیقا.الان اخبار دیدم رفته اردبیل، به مردم گفت:مهمترین کار دولت تولید اشتغاله،بعد 8سال ریاست جمهوری هنوز نتوسته معضل بیکاری و فقر را بر طرف کنه هرسال همینو میگه اما اوضاع هیچ فرقی باقبل نکرده فقط تعداد بیکارا زیادتر میشه.والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)