خانه از پايه ويران است
اون اصول رو بالا صفحه بخونين ، خيلي زيباستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(ارواح ....)
خانه از پايه ويران است
اون اصول رو بالا صفحه بخونين ، خيلي زيباستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(ارواح ....)
میگم اینکه بیایم شکایت کنیم که به ضررمون هست....خب آخه سرعتهای محدود هست و اینها هم عاشق اینکه به ملت سرعت محدود ارائه بدن....
خیلی زور داره...به نظر من این طرح پیشرفت نیست....درجا زدنه....
من رفتم گفتم به شرکتی که ازش سرویس میگیرم ..... گفت که اینها همه کشکه و دروغه ....
سلام دوستان...
راستش تعداد صفحات زیاده و منم وقت ندارم همشو فعلا بخونم.
میخوام بدونم این بحث، ربطی به این مساله داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه آره. چطوری پیگیر کنیم؟ بریم خود شاتل؟
سلام.
پیگیری؟چه پیگیری؟شاتل که تخلفی نکرده. قانون Fair Use Policy هست که باید در سرویس های نامحدود آرت، متعادل دانلود کنید همین.
داخل سایتش هم این قانون رو توضیح داده.
البته یکم بد توضیح داده... درست نگفته مصرف پر حجم از نظر شاتل یعنی چی!
مملکت گل و بلبله دیگه...
آقا رسماً یه فتوا بدید اینترنت حرام است، همین یه ذره آب باریکه رو هم ببندین بره پی کارش دیگه.
واسه چی الکی ملت رو زجرکُش میکنین؟
این چه مسخره بازی جدیدیه آخه؟ یعنی چی سرعت دانلود روی 7-6؟ کیو دارین مسخره میکنین؟
بعد اونوقت این اسمش ADSL هست؟!!!
نمردیم و معنی ADSL رو هم فهمیدیم..
تو کره جنوبی دارن به ملت وای فای مجانی میدن با سرعت چند گیگ بر ثانیه! اونوقت اینجا واسه یه سرویس زپرتی مثلاً ADSL دارن 30-20 تومن از مردم میچاپن..
امروز حضوری رفتم شاتل برای گرفتن سرویس های جدید CRA
بالای 128 رو فقط به شرکت ها میدن یعنی Cra2 فقط میدادن اونم با کارت دانشجویی !
بگذریم که وقتی گفتم سرویس های جدید رو میخوام 2 تا منشی + بالاسریشون ریختن سرمون و شروع کردن به پشیمون کردن !
و لابه لای حرف هاشون ازشون کشیدم که تا حالا حتی به یک نفر هم این سرویس جدید رو تو منطقه ما ندادن !
و از مرکز بهشون دستور دادن هرجوری شده مشتری ها رو بپرونن !
ما هم که هرچی زور زدیم نتونستیم بگیریم !
منم امروز از شهراد شبکیه شکایت کردم.
قیمت های جدید رو روی سایتشون زدن ولی به کسایی که ازشون سرویس دارن نمیدن و فقط کسایی که جدید ثبت نام میکنن میتونن از اون سرویس ها استفاده کنن.
خدایش فایده نداره اینجوری یعنی چی سرعت 512 هفت بیشتر نده
خیلی شل شدین شما اصلا درست پی گیری نمیکنید
نباید بزارید اینجوری سرویس بدن و هرکسی دلش خواست بده نخواستن نده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)