تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 129 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز منم اول مثل شما فکر میکردم باگ داره ولی اینطور نیست چون این مرحله، مرحله یکی مونده به آخر بازیه میزان سختیش بالاست بعد از این مرحله فقط راه رفتن و فیلمه
    (یه نکته هم هست که برای رد کردن این مرحله نباید از ترینر استفاده کنین یه جورایی بازی هوشمنده)
    ممنون من روی ایکس باکس بازی می کنم... مشکلم با اون قمت شلوغه نمی دونم باید هواپیما بزنم چی بزنم تعداد آر پی جی زن ها بهنهایت زیاده! در عرض 4 یا 5 ثانیه چیزی حدود 10-15 تا تیر آر پی جی شلیک میشه بمباران کامل میشه هلیکوپتر چند ثانیه پس از ورود به اونجا هلیکوپتر منفجر میشه حتی یک بار 80 درصد سالم بود ولی اونجا به قدری تیر های شلیکی زیاده که که جای من باشید قبول می‌کنید بازی من باگ داره سعی می کنم فیلم بگیرم... بذارم تا ببینید

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

ممنون از دوستان من انتظار ندارم بار اول رد کنم ولی قضیه اینجاست که از صبح شاید 40 الی 50 بار رفتم این قسمت رو دقیقا توی همون جا هیلیکوپپتر منفجر میشه! اون جای شلوغ در عرض 3 ثانیه حدود 8 یا 9 تیر آر پی جی شلیک میشه حتی در مسیر هم دو - سه تایی بهم شلیک میشه جالب اینجاست از زاویه ای شلیک میشه که من نمی تونم ماشین گان رو به سمتش بچرخونم نمی دونم چه باگیه! خودم هم موندم... توی ایکس باکس 360 ایزو هم چند نفری این مشکل رو دارن و همینطور موندن... نمی دونم والا شایدم من سریع نیستم به اندازه کافی! به هر حال سعی می کنم رد کنم نشد که دیگه نشد دیگه چیکار می شه کرد نمی تونم که تمام روزهای زندگیم رو بذارم واسه رد کردن این مرحله
    این که میگی از زاویه ای شلیک میشه که نمیتونی ماشین گان رو به سمتش بچرخونی و شلیک کنی دقیقا باگ بازی هست و لاغیر...منم همین مشکل رو داشتم
    اگه با 360 بازی میکنی که کارت زاره..چون هیچ چیز نشونه گیری موس نمیشه. اگه روی درجه نرمال یا هارد بازی میکنی که دیگه بدتر....چون من روی EASY چند بار رفتم تا ردش کردم..
    تنها راه حلش هم دوستان گفتم منم صفحه قبل گفتم ، اینکه تمام تمرکزت رو بذار روی کسایی که RPG دارن و اول اونا رو بزن..تا زمانی هم که ماشین گان داغ نکرده همین جوری الکی به در و دیوار و زمین و.. شلیک کن تا هر چیزی هست منفجر بشه..

3. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان یه بار دیگه از لحظه سیو قبل از پوکر لود کردم حل شد... بار اول اندینگ بد رو انتخاب کردم اینبار می خوام اندینگ سمت چپ رو انتخاب کنم ولی ارزش داره که آدم بخواد کالکتبل ها رو پیدا کنه خوراک خودمه عشق کالکتبل هستم

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بهترين بازي عمرم بود 2بار تمامش كردم
    تنها بازي اي بود كه يكبار هم از بازي بيرون نپريد و ارورنداد، گرافيكش هم فوق العاده

فراموش نكنيد مراحل ضمني بازي مثل شكاو حيوانها مهم هست و باعث ميشه چيزايي ياد بگيرين

واسه گرفتن كيف پول بزرگتر و هم كيف ذخيره چيزايي كه بدست ميارين بايد حيوانهاي مشخص شده مثلا خوك رو بكشين، واسه اون دوستي گفتم كه سوال كردش
    اگه كسي خواست saveم رو ميزارم، تمام skillها و upgradeها گرفتم

7. 4 کاربر از parara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوست عزیز منم این مرحله رو با دردسر رد کردم
    رد کردن این مرحله بستگی زیادی به حرکت سریع موس و نشانه گیری دقیق آرپیجی زن ها داره
    و همون طور که دوستان گفتن شما باید ماشین ها و بشکه ها و سوله های منفجره و هواپیما ها و هلیکوپتر های روی زمین رو بزنید تا منفجر شن و موج و آتش انفجار باعث کشته شدن اونا بشه
    فکر نکنم کسی تونسته باشه این مرحله رو بار اول رد کنه
    ولی من اولین بار ردش کردم ، حتی تو یک دستم هم چای بود
    چرا به گیمرهای حرفه ای توهین میکنی

9. این کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mortezap30wor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عجب بازیه توپیه این فارکرای
    من همیشه از این بازی بدم میمد ولی با بازی کردن ورژن 3 عاااشقش شدم

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

دوست عزیز منم این مرحله رو با دردسر رد کردم
    رد کردن این مرحله بستگی زیادی به حرکت سریع موس و نشانه گیری دقیق آرپیجی زن ها داره
    و همون طور که دوستان گفتن شما باید ماشین ها و بشکه ها و سوله های منفجره و هواپیما ها و هلیکوپتر های روی زمین رو بزنید تا منفجر شن و موج و آتش انفجار باعث کشته شدن اونا بشه
    فکر نکنم کسی تونسته باشه این مرحله رو بار اول رد کنه
    اتفاقا من همون بار اول ردش کردم ، البته روی Adventurer ، که الان شروع کردم دوباره بازی کنم روی Survival

12. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا من همون بار اول ردش کردم ، البته روی Adventurer ، که الان شروع کردم دوباره بازی کنم روی Survival
    آره سخته. من بار سوم ردش کردم.
    منم الان برای برای دوم شروع کردم بازی رو و روی Survival گذاشتم.
    اما از بس استادی شده بودم توی این بازی مراحل خیلی برام آسون شده و سعی میکنم با خفن ترین شیوه ها و عجیب ترین روش ها مراحل رو پیش برم.
    واقعا آزادی عمل توی این بازی دیوانه کننده هست

14. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من عادت دارم حیوانها یا ادما رو با ماشین زیرمیکردم واسه کشتنشون اما روی حالت
    Survival با بیشترین سرعت هم به یه حیوون میزنی نمیمیره و فرار میکنه، منم بیخیال این حالت شدم

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چقد عاااااااااااالیه این بازی...من هنوز تو چبتر 3 هستم...فوق العاده هستش....

17. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •