سلام!
دخترا همیشه مشکل درست میکنن و پسرا همیشه اونو حل میکنن!!!
.gif)
.gif)
.gif)
در مورد مشکلاتتون فکر میکنم بتونم چند تا راهنمایی کنم (البته اگه تا الان حل نشده باشه
.gif)
)!
در مورد وصل نشدن به اینترنت، اول مطمئن بشین که مودمتون به اینترنت وصله. مودم ADSL یه سری کانفیگ داره که اگه مستقیماً بهش متصل باشین، از طریق اینترنت اکسپلورر و آدرس 192.168.1.1 قابل دسترسیه. یوزر و پسورد هم اگر خواست، معمولا admin برای هر دو مورد هستش. اونجا رو چک کنین که تنظیمات درست باشه. میتونین وارد این آدرس بشین و بعد از طریق پشتیبانی تلفنی شرکت خدمات دهنده، تنظیمات درست رو ست کنین.
اگر این تنظیمات درست بود ولی مودم به اینترنت وصل نبود(میتونین با یه دستگاه دیگه غیر از همین لپ تاپ، کانکت بودن به اینترنتو چک کنین)، اتصالات مودم به تلفنتون باید چک بشه. ولی اگر مودم به اینترنت وصل بود و سیستم از طریق وایرلس نمیتونست وصل بشه، یه سری مراحل رو باید انجام بدین:
چک کنین که وایرلس لپ تاپ روشنه.
چک کنین که وایرلستون میتونه اکسس پوینت مودم رو پیدا کنه.
اگر پیدا کرد، مشکلتون راحت حل میشه ولی اگر پیدا نکرد، به احتمال زیاد مشکل درایور دارین. البته این احتمال خیلی قویه چون شما حتی درایور صدای لپ تاپ رو هم نصب نکردین. درسته که صدا دارین(از آیکون بلندگوی کنار ساعت فهمیدم!!!) ولی از درایور جنریک ویندوز استفاده شده یعنی یه سری درایور در حد کار راه انداختن و نه کارکرد کامل! این دقیقاً علت کار نکردن دکمه به قول شما w هستش. دکمه سالمه چون چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه چون درایور مناسبی نداره.
پس حتماً تمامی درایورای مورد نیاز سیستمتونو از روی سیدی همراه لپ تاپ نصب کنین. این رو هم بگم که آپدیت بودن درایور هم اونقدرها که فکر میکنین اهمیتی ندارن چون این آپدیتها مینور هستن و فقط به رفع اشکالاتی که در شرایط خیلی خاصی رخ میدن، بکار میان و درایورهای روی سیدی لپ تاپ کاملا میتونن کارایی مورد نظرتونو داشته باشن.
مورد دیگه اینکه اگر میتونین ویندوزی غیر از ویندوز اورجینال سیستم نصب کنین چون ویندوز سیستم از نوع Home هستش و کارایی حرفه ای نداره. من خودم نسخه Ultimate رو ترجیح میدم که خدا رو شکر نسخه کرک شده و قابل آپدیتش توی بازار زیاده... این رو هم که میگن ویندوز اورجینال کیفیت و کارایی بالاتری داره، پایه و اساس آنچنانی نداره. چون تنها مزیت ویندوز اورجینال به ویندوز کرک شده، پشتیبانی فنی هستش که توی ایران کاربرد نداره(البته بجز آپدیتش). البته این حرفا در صورتی مصداق داره که ویندوز کرک شده، صرفاً کرک شده باشه و در بقیه منابعش دستکاری انجام نشده باشه.
برگردیم سر موضوع اصلی و اینکه مودم وایرلستون توسط سیستم شناخته شده باشه. در این صورت کارتون خیلی راحته. اکسس پوینت رو از لیست کانکشنها انتخاب کنین و دکمه کانکت رو بزنین. اگه رمز عبور تعریف شده باشه، اینجا ازتون خواسته میشه که واردش کنین و بعد، به اینترنت وصلین.
اگه باز نتونستین وصل بشین(!!!) یه سری به تنظیمات آداپتر وایرلستون بزنین. به این طریق که روی آیکون وایرلس کلیک کنین و گزینه Network & Sharing Center رو انتخاب کنین. گزینه change Adapter Setting رو از سمت چپ انتخاب کنین و تنظیمات آداپتر وایرلس رو با راست کلیک و انتخاب گزینه Properties باز کنین. از لیست وسط کادر، گزینه Internet Protocol Version 4 رو با دابل کلیک باز کنین. تنظیمات رو به حالت اتوماتیک بذارین بصورتیکه باید گزینه های Obtain IP Address Automatically و Obtain DNS Server Address Automatically انتخاب شده باشه. توی تب دوم هم گزینه Automatic Private IP Address رو انتخاب کنین. همه پنجره ها رو با OK کردن ببندین. باید به اینترنت وصل شده باشین.
اگر مشکل حل نشد، دقیقا بگین توی کدوم مرحله تا راهنمایی کنم...
در مورد برنامه ای که عکسشو گذاشتین، پیشنهاد میکنم که با درست کردن یه سیدی بوت با همین برنامه، دوباره امتحان کنین. نباید مشکلی پیدا کنین. اگه موفق به اجرای برنامه بصورت بوتیبل شدین و هاردتون توی لیست اومد، بگین تا در مورد پارتیشن بندی هم راهنماییتون کنم تا مبادا اطلاعاتتونو از دست بدین.
موفق باشید.
.gif)