تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 113 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

ممنون از راهمنایی هاتون.اینطور که شنیدم درایورایی که خود سایت دل میزاره قدیمه هستش.و باید از جای دیگه دانلودش کرد.چون تازه کارم شاید سردرگم شده باشم.
    تو صفحه های اول در مورد refurb بودن لبتاب توضیح داده شده اما من هنوز موندم که ابا لبتاتم ریفارب هستش یا نه.ممنون میشم کمکم کنید.
    Last edited by zr1; 01-02-2012 at 18:02.

2. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از راهمنایی هاتون.اینطور که شنیدم درایورایی که خود سایت دل میزاره قدیمه هستش.و باید از جای دیگه دانلودش کرد.چون تازه کارم شاید سردرگم شده باشم.
    تو صفحه های اول در مورد refurb بودن لبتاب توضیح داده شده اما من هنوز موندم که ابا لبتاتم ریفارب هستش یا نه.ممنون میشم کمکم کنید.
    ریفر به این معنی هستش که یک لپ تاپ رو بر میدارن اون قطعه خراب رو با یک سالمش عوض میکنن و میفرستن به بازار
    مهم نیست اگه گارانتی داره فوقش اینه خراب شده دیگه!!! میرید درستش میکنید

4. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برای بایوسه درسته.لازمه که من هم دانلود کنم یا این برای دوستمون هستش؟اینو دانلود کردیم چیکارش کنیم؟
    بله برای آپدیت بایوس به ورژن 9 هست .برنامه رو از لینک سایت دل دانلود کنید و اجرا کنید خودش تمام مراحل رو خودکار انجام میده و مشکلی پیش نمیاد.من خودم آپدیت کردم.

بعضی از آپدیت های دل به روز هست بعضی ها هم قدیمی!
    وایر لس و بایوس معمولا به روز هستند.

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

پس با این اوصاف چرا لبتاب انقد دردسر داره!؟چه کار کنم مبتدی نمونم؟چیز زیادی از لبتاب نمدونم.برای اپدیت های درایور های لبتابم از چه لینکی برم دانلود کنم و نصبشون کنم؟ممنون میشم کمکم کنی
    اگه وقت بزاری صفحات قبل رو بخونی کامل متوجه میشی باید چه کار هایی رو برای لپ تاپ انجام بدی.

6. 2 کاربر از ALI_METALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

از عزیزان یه لینکی بدین بریم گرافیکمونو اپدیت کنیم.لینکای قبلی رو پاک کردن یا به اون لینک نمیره.
    ویندوز هم 64 بیتی هستش.در ضمن تو مسنجر وب کم نمیشناسه این دیگه دلیلش چیه؟ممنون
    Last edited by zr1; 05-02-2012 at 15:03.

8. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از عزیزان یه لینکی بدین بریم گرافیکمونو اپدیت کنیم.لینکای قبلی رو پاک کردن یا به اون لینک نمیره.
    ویندوز هم 64 بیتی هستش.در ضمن تو مسنجر وب کم نمیشناسه این دیگه دلیلش چیه؟ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از ALI_METALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من دیروز میخواستم با Disk Management خود ویندوز هارد لپتاپو پارتیشن بندی بکنم که به اشتباه _البته فکر نمیکنم خیلی هم اشتباه باشه!_ گزینه MarK Partion as Active رو زدم و از پارتیشن بندی منصرف شدم!
    امروز که لپتاپو روشن کردم با پیغام زیر روبرو شدم :
    کد:
    BOOTMGR is missing
    Press Ctrl+Alt+Del to restart
    سلام.
    همون کار رو روی درایو C که ویندوز روشه تکرار کن. احتمالا پارتیشن غیر سیستمی رو اکتیو کردی.
    اگر حل نشد در خدمتم.

ولی مثل اینکه حل شده... پست بعدیتونو نخونده بودم.
    Last edited by Armagedon; 12-02-2012 at 13:34.

12. این کاربر از Armagedon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز لپ تاپه من الان دقیقا این طوری شده.من خودم هم تعجب کردم ولی تمام بازی هایی که هنگ میکرد الان با باطری (بدون برق) عالی اجرا میشه رو بالاترین گرافیک!
    به نظر شما از شارژر میتونه باشه؟؟؟؟
    با چندتا پریز و محافظ هم امتحان کردم ، درست نشد.
    دوسته عزیز خودم هم اینو میدونم که باطری واسه کارایه سنگین نیست و 6ماه با برق مستقیم داشتم بازی میکردم که این نتیجه رو گرفتم.
    ولی خیلی متشکرم از اینکه وقت گذاشتی برای مشکل من.
    سلام.
    مشکل شما یخورده خنده داره چون تنظیمات پاور لپتاپ بصورت دیفالت طوری هستش که در صورت عدم اتصال به جریان برق شهری، بصورت بهینه کار میکنه. به این معنی که از تمام منابع و قدرت سیستم استفاده نمیشه تا مصرف باطری کم بشه. البته بازم میگم که این، تنظیم پیش فرضه و با توجه به مشکل شما، احتمالاً این تنظیمات دستکاری شده.
    بهتره که تنظیمات پاور رو از کنترل پنل و گزینه power option به حالت دیفالت برگردونین. هر سه تا پلن رو انتخاب کنین و گزینه restore default setting رو بزنین.
    در مورد اینکه بفهمین شارژرتون مشکل داره یا نه، یه روش وجود داره. موقع وصل کردن شارژر به سیستم، پیغامی مبنی بر عدم سازگاری شارژر دریافت میکنین؟ یا اینکه موقع بوت شدن سیستم در حالی که به برق وصله، سیستم بدون هیچ پیغام و خطایی بالا میاد؟ اگه در هر کدوم از این حالتها پیغامی رو گرفتین، پس مطمئناً یا شارژر یا سوکت روی سیستم مشکل داره.
    به هر حال اگر سوالی بود، در خدمتم...

14. این کاربر از Armagedon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اصلا از این لپتاپ راضی نیستم کاش نخریده بودم
    نه به نت وصل میشه
    دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنهاول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟
    اقای m.prodigy
    این برنامه ای که گفتین رو pc جواب داد ولی روی لپ تاپم اینو میگه:

1 ماه خریدم ولی 10 باز restore کردم سیستممو دیگه خسته شدم بخدا
    هر چی بدیه سر ما دخترا میاد
    اقا مشکل از چیه؟
    سلام!
    دخترا همیشه مشکل درست میکنن و پسرا همیشه اونو حل میکنن!!!
    در مورد مشکلاتتون فکر میکنم بتونم چند تا راهنمایی کنم (البته اگه تا الان حل نشده باشه)!
    در مورد وصل نشدن به اینترنت، اول مطمئن بشین که مودمتون به اینترنت وصله. مودم ADSL یه سری کانفیگ داره که اگه مستقیماً بهش متصل باشین، از طریق اینترنت اکسپلورر و آدرس 192.168.1.1 قابل دسترسیه. یوزر و پسورد هم اگر خواست، معمولا admin برای هر دو مورد هستش. اونجا رو چک کنین که تنظیمات درست باشه. میتونین وارد این آدرس بشین و بعد از طریق پشتیبانی تلفنی شرکت خدمات دهنده، تنظیمات درست رو ست کنین.
    اگر این تنظیمات درست بود ولی مودم به اینترنت وصل نبود(میتونین با یه دستگاه دیگه غیر از همین لپ تاپ، کانکت بودن به اینترنتو چک کنین)، اتصالات مودم به تلفنتون باید چک بشه. ولی اگر مودم به اینترنت وصل بود و سیستم از طریق وایرلس نمیتونست وصل بشه، یه سری مراحل رو باید انجام بدین:
    چک کنین که وایرلس لپ تاپ روشنه.
    چک کنین که وایرلستون میتونه اکسس پوینت مودم رو پیدا کنه.
    اگر پیدا کرد، مشکلتون راحت حل میشه ولی اگر پیدا نکرد، به احتمال زیاد مشکل درایور دارین. البته این احتمال خیلی قویه چون شما حتی درایور صدای لپ تاپ رو هم نصب نکردین. درسته که صدا دارین(از آیکون بلندگوی کنار ساعت فهمیدم!!!) ولی از درایور جنریک ویندوز استفاده شده یعنی یه سری درایور در حد کار راه انداختن و نه کارکرد کامل! این دقیقاً علت کار نکردن دکمه به قول شما w هستش. دکمه سالمه چون چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه چون درایور مناسبی نداره.
    پس حتماً تمامی درایورای مورد نیاز سیستمتونو از روی سیدی همراه لپ تاپ نصب کنین. این رو هم بگم که آپدیت بودن درایور هم اونقدرها که فکر میکنین اهمیتی ندارن چون این آپدیتها مینور هستن و فقط به رفع اشکالاتی که در شرایط خیلی خاصی رخ میدن، بکار میان و درایورهای روی سیدی لپ تاپ کاملا میتونن کارایی مورد نظرتونو داشته باشن.
    مورد دیگه اینکه اگر میتونین ویندوزی غیر از ویندوز اورجینال سیستم نصب کنین چون ویندوز سیستم از نوع Home هستش و کارایی حرفه ای نداره. من خودم نسخه Ultimate رو ترجیح میدم که خدا رو شکر نسخه کرک شده و قابل آپدیتش توی بازار زیاده... این رو هم که میگن ویندوز اورجینال کیفیت و کارایی بالاتری داره، پایه و اساس آنچنانی نداره. چون تنها مزیت ویندوز اورجینال به ویندوز کرک شده، پشتیبانی فنی هستش که توی ایران کاربرد نداره(البته بجز آپدیتش). البته این حرفا در صورتی مصداق داره که ویندوز کرک شده، صرفاً کرک شده باشه و در بقیه منابعش دستکاری انجام نشده باشه.
    برگردیم سر موضوع اصلی و اینکه مودم وایرلستون توسط سیستم شناخته شده باشه. در این صورت کارتون خیلی راحته. اکسس پوینت رو از لیست کانکشنها انتخاب کنین و دکمه کانکت رو بزنین. اگه رمز عبور تعریف شده باشه، اینجا ازتون خواسته میشه که واردش کنین و بعد، به اینترنت وصلین.
    اگه باز نتونستین وصل بشین(!!!) یه سری به تنظیمات آداپتر وایرلستون بزنین. به این طریق که روی آیکون وایرلس کلیک کنین و گزینه Network & Sharing Center رو انتخاب کنین. گزینه change Adapter Setting رو از سمت چپ انتخاب کنین و تنظیمات آداپتر وایرلس رو با راست کلیک و انتخاب گزینه Properties باز کنین. از لیست وسط کادر، گزینه Internet Protocol Version 4 رو با دابل کلیک باز کنین. تنظیمات رو به حالت اتوماتیک بذارین بصورتیکه باید گزینه های Obtain IP Address Automatically و Obtain DNS Server Address Automatically انتخاب شده باشه. توی تب دوم هم گزینه Automatic Private IP Address رو انتخاب کنین. همه پنجره ها رو با OK کردن ببندین. باید به اینترنت وصل شده باشین.
    اگر مشکل حل نشد، دقیقا بگین توی کدوم مرحله تا راهنمایی کنم...
    در مورد برنامه ای که عکسشو گذاشتین، پیشنهاد میکنم که با درست کردن یه سیدی بوت با همین برنامه، دوباره امتحان کنین. نباید مشکلی پیدا کنین. اگه موفق به اجرای برنامه بصورت بوتیبل شدین و هاردتون توی لیست اومد، بگین تا در مورد پارتیشن بندی هم راهنماییتون کنم تا مبادا اطلاعاتتونو از دست بدین.
    موفق باشید.
    Last edited by Armagedon; 12-02-2012 at 16:37.

16. این کاربر از Armagedon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام!
    دخترا همیشه مشکل درست میکنن و پسرا همیشه اونو حل میکنن!!!
    در مورد مشکلاتتون فکر میکنم بتونم چند تا راهنمایی کنم (البته اگه تا الان حل نشده باشه)!
    در مورد وصل نشدن به اینترنت، اول مطمئن بشین که مودمتون به اینترنت وصله. مودم ADSL یه سری کانفیگ داره که اگه مستقیماً بهش متصل باشین، از طریق اینترنت اکسپلورر و آدرس 192.168.1.1 قابل دسترسیه. یوزر و پسورد هم اگر خواست، معمولا admin برای هر دو مورد هستش. اونجا رو چک کنین که تنظیمات درست باشه. میتونین وارد این آدرس بشین و بعد از طریق پشتیبانی تلفنی شرکت خدمات دهنده، تنظیمات درست رو ست کنین.
    اگر این تنظیمات درست بود ولی مودم به اینترنت وصل نبود(میتونین با یه دستگاه دیگه غیر از همین لپ تاپ، کانکت بودن به اینترنتو چک کنین)، اتصالات مودم به تلفنتون باید چک بشه. ولی اگر مودم به اینترنت وصل بود و سیستم از طریق وایرلس نمیتونست وصل بشه، یه سری مراحل رو باید انجام بدین:
    چک کنین که وایرلس لپ تاپ روشنه.
    چک کنین که وایرلستون میتونه اکسس پوینت مودم رو پیدا کنه.
    اگر پیدا کرد، مشکلتون راحت حل میشه ولی اگر پیدا نکرد، به احتمال زیاد مشکل درایور دارین. البته این احتمال خیلی قویه چون شما حتی درایور صدای لپ تاپ رو هم نصب نکردین. درسته که صدا دارین(از آیکون بلندگوی کنار ساعت فهمیدم!!!) ولی از درایور جنریک ویندوز استفاده شده یعنی یه سری درایور در حد کار راه انداختن و نه کارکرد کامل! این دقیقاً علت کار نکردن دکمه به قول شما w هستش. دکمه سالمه چون چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه چون درایور مناسبی نداره.
    پس حتماً تمامی درایورای مورد نیاز سیستمتونو از روی سیدی همراه لپ تاپ نصب کنین. این رو هم بگم که آپدیت بودن درایور هم اونقدرها که فکر میکنین اهمیتی ندارن چون این آپدیتها مینور هستن و فقط به رفع اشکالاتی که در شرایط خیلی خاصی رخ میدن، بکار میان و درایورهای روی سیدی لپ تاپ کاملا میتونن کارایی مورد نظرتونو داشته باشن.
    مورد دیگه اینکه اگر میتونین ویندوزی غیر از ویندوز اورجینال سیستم نصب کنین چون ویندوز سیستم از نوع Home هستش و کارایی حرفه ای نداره. من خودم نسخه Ultimate رو ترجیح میدم که خدا رو شکر نسخه کرک شده و قابل آپدیتش توی بازار زیاده... این رو هم که میگن ویندوز اورجینال کیفیت و کارایی بالاتری داره، پایه و اساس آنچنانی نداره. چون تنها مزیت ویندوز اورجینال به ویندوز کرک شده، پشتیبانی فنی هستش که توی ایران کاربرد نداره(البته بجز آپدیتش). البته این حرفا در صورتی مصداق داره که ویندوز کرک شده، صرفاً کرک شده باشه و در بقیه منابعش دستکاری انجام نشده باشه.
    برگردیم سر موضوع اصلی و اینکه مودم وایرلستون توسط سیستم شناخته شده باشه. در این صورت کارتون خیلی راحته. اکسس پوینت رو از لیست کانکشنها انتخاب کنین و دکمه کانکت رو بزنین. اگه رمز عبور تعریف شده باشه، اینجا ازتون خواسته میشه که واردش کنین و بعد، به اینترنت وصلین.
    اگه باز نتونستین وصل بشین(!!!) یه سری به تنظیمات آداپتر وایرلستون بزنین. به این طریق که روی آیکون وایرلس کلیک کنین و گزینه Network & Sharing Center رو انتخاب کنین. گزینه change Adapter Setting رو از سمت چپ انتخاب کنین و تنظیمات آداپتر وایرلس رو با راست کلیک و انتخاب گزینه Properties باز کنین. از لیست وسط کادر، گزینه Internet Protocol Version 4 رو با دابل کلیک باز کنین. تنظیمات رو به حالت اتوماتیک بذارین بصورتیکه باید گزینه های Obtain IP Address Automatically و Obtain DNS Server Address Automatically انتخاب شده باشه. توی تب دوم هم گزینه Automatic Private IP Address رو انتخاب کنین. همه پنجره ها رو با OK کردن ببندین. باید به اینترنت وصل شده باشین.
    اگر مشکل حل نشد، دقیقا بگین توی کدوم مرحله تا راهنمایی کنم...
    در مورد برنامه ای که عکسشو گذاشتین، پیشنهاد میکنم که با درست کردن یه سیدی بوت با همین برنامه، دوباره امتحان کنین. نباید مشکلی پیدا کنین. اگه موفق به اجرای برنامه بصورت بوتیبل شدین و هاردتون توی لیست اومد، بگین تا در مورد پارتیشن بندی هم راهنماییتون کنم تا مبادا اطلاعاتتونو از دست بدین.
    موفق باشید.
    سلام
    مرسی بابت راهنمایی
    ولی از زمانی که من لپتاپمو خریدم هنوز به نت وصل ندم و همش ارور میده که سیستم رو به روز کن
    اگه اشکال نداره میشه ایدیتو نو بدین؟

18. این کاربر از baranlmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    مرسی بابت راهنمایی
    ولی از زمانی که من لپتاپمو خریدم هنوز به نت وصل ندم و همش ارور میده که سیستم رو به روز کن
    اگه اشکال نداره میشه ایدیتو نو بدین؟
    سلام.
    براتون فرستادم ولی سعی کنین مشکلتونو اینجا حل کنین تا بقیه هم در صورتی که مشکل شما رو داشته باشن، بتونن از راهنماییهای ارائه شده استفاده کنن.
    ایمیل من:

موفق باشید.

20. این کاربر از Armagedon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •