کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟؟
در قسمت VPI عدد 0 و در قسمت VCI عدد 35 قرار میدم عدد 35 رو ارور میده 33 میزارم اوکی میشه !!!!! چرا نمیشه ؟؟؟؟
کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟؟
در قسمت VPI عدد 0 و در قسمت VCI عدد 35 قرار میدم عدد 35 رو ارور میده 33 میزارم اوکی میشه !!!!! چرا نمیشه ؟؟؟؟
آره رو 4مگه سرعت اپلود منو نصف کردن که البته خیلی بهتر شد.
دوستان هم شهری اگر اکانت ساکس خواستید از من تهیه کنید با تضمین برگشت پول با سرعت نامحدود یعنی حتی 1KB از سرعتتون کم نمیشه . با یاهو آیدی زیر تماس بگیرید .
Last edited by krasusmh; 17-09-2012 at 22:44.
الان سرعت دانلود من (2m ) بالارفته یعنی شده 280 ولی پیج باز کردنم کند شده قبلا روی یک مگ که بود سرعت پیج باز کردن دو برابر بود.نمیدونم چرا از وقتی خط رفته روی 4 مگ پیج باز کردن کند شده فکر هم نمیکنم به خاطر نویز باشه چون snr دانلود و اپلود حدود 19 هست مال شما هم کند شده؟
Last edited by alimail3248; 17-09-2012 at 23:45.
خیر تغییر بخصوصی احساس ننموده ام . آرزو مینمایم دقایقی بعد از فراخوان دانلود رایگان این سرعت ملکوتی باقی مانده و ما را در راه عروج به آسمان ربانی کمک بخشد .
برا منم رفته رو 4096 ولی سرعت صفحه باز کردن کم نشده
دوستانی که 2 مگ دارن الان سرعت دانلودشون چقدره؟
برا من دانلود ریت رفته رو 4096 ولی تغیرر زیادی رو حس نمیکنم!
شایان جان شما که توی فروم همسایه عکس در ساعات رایگان گذاشتی سرعت دانلودت 400 بود که![]()
سلام داداش
من اول فکر کردم تغییری نکرده
اما بعد فهمیدم تغیرات زیادی کرده و کلا سرعت بهتر شده![]()
VPI و VCI روی چند بزارم ؟؟؟؟ ممنون میشم بگید ....
vpi/vci
0/35
فکر میکنم مخابرات سرویس ها رو شیر کرده.البته قبلا هم سرویس ها اشتراکی بودن ولی طوری بود که هر کس سرعت خریداری شده رو کامل داشت و دچار نوسان سرعت نبود ولی الان واقعا سرعت تقسیم میشه.برای من که 2 مگ دارم از دیروز یک بار 600 کیلوبیته یه بار 1600 یک بار 1800 و یک بار 2600 .نتیجه تست ها کاملا گواه بر این موضوعه .شماها هم دائما با اسپیدتست سرویس رو چک کنید تا اگر برای شماها هم اینطوری شد یه فکری بکنیم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)