تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 78 از 461 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

به اميد اينكه اين آخرين پست تو اين تاپيك باشه كه البته محاله

امروز 1 شهريور هست و شما 3فصل و 1ماه و حدود8روز تا كنكور فاصله داريد واين مدام كمتر ميشه پس ...

با آرزوي موفقيت براي همه و اينكه هر كسي به اندازه اي كه تلاش كرده و حقشه نتيجه مي گيره

براي مفيد بودن اين پست!

براي عربي هم غير از 4تا تست درك مطلب بقيه تستا با قواعد حل ميشه براي ترجمه ها هم كارگاه ترجمه لازم و كافيه

2. 9 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

12

سلام دوستان
    چه غم انگیز !!!!!!!!!!!!

حالا که اینجوری شد منم دیقه!!!! اینجا نمیام
    من امسال تو کنکور1800 منطقه2 شدم فقط ریاضی ام خیلی ضعیف بود و زیر50بود
    به این امید اومدم که کمکم کنید تا اونم به 70-80برسونم ولی مثل اینکه قسمت نشد و کسی نخواست که کمکمون کنه!!

به هرحال اگه هر بدی و خوبی و.....دید حلال کنید
    به امید موفقیت همگی شما
    یاعلی
    Last edited by pooya2012; 23-08-2011 at 10:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

کسی تاریخ ادبیات رمزینه (شهریار قبادی) رو خونده؟چجوریه؟

کتاب هندسه شریف خطیبی (نشر دریافت) چطوره؟
    اگه کسی چیزی میدونه ،کمک کنه خواهشا!!!

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

فقط از برای همه دوستانی که شاید تا مدت ها دلتنگ پست های قشنگشون باشیم.

دیوونه ی نگات شدم

آه

عاشق خنده هات شدم

شونه برای گریه هات

من خاک زیر پات شدم

تو اون فرشته ی خدا

که اومدی از قصه ها

اون که از اولین نگاه

عشقو با من کرد آشنا

نه نگو نمیشه

بمون واسه همیشه

نگو که شاید باید جدا شیم

نگو نمیشه من و تو ما شیم

نگو که شاید قسمت همین بود

که با سکوت شب آشنا شیم

نگو شکستی عهدی که بستی

به اون خدایی که می پرستی

نگو که تنها گل بهارم

فقط تو بودی فقط تو هستی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببخشبد سمبا رتبه ات چند شد؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شدیدا پیشنهادم اینه که اگر قصد خوندن برای کنکور دارین و آدم جو گیری نیستین برین شروع کنین چون تو یه چشم بهم زدن میبینی نشستی رو صندلی ناراحت کنکور!و هی من به خودم فحش می دم که چرا قدر انقدر وقت رو تلف کردم (اینجا ایران هست بهترین تفریحش چیه مگه!گمان نکنم سایر ممالک انقدر نت نقش داشته باشه تو زندگی مردمانش!مگر این که بابام صاحب کارخونه باشه اون موقع دیگه درس رو میخوام دارم سواحل هاوایی حوری دوانی میکنم)و کاش زمان بر می گشت و چند صفحه بیشتر میخوندم!
    من خودم کاملا این حس رو درک کردم!زمان واقع برای من کم هست یعنی دیگه فرصتی برای من یکی نمونده از دست بدم!موفق باشیم سال دیگه همین موقع ها منتظر باشیم نتایج بیاد برای من برق تبریز کافیه

8. 7 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

چگونه میشه در کنکور سراسری فیزیک را 100 زد؟
    (بررسی اول به مورخه 1 شهریورماه 1390)

دوستان به پیشنهاد eshkene عزیز قصد این را دارم که از تجربیات همه ی شما دوستان استفاده کنم و این سوال را به شکل هرچه بهتر و دقیق تر بررسی نماییم که چگونه می شود در کنکور سراسری 91 فیزیک را 100 زد. و در ابتدا قصد این را دارم که بهترین کتاب و منابع آموزش فیزیک را معرفی نمایم و سطح سختی و روال آموزشی و کیفیت تالیف هریک را بررسی نماییم و در این بین به نکاتی که میتواند مورد توجه قرار گیرد اشاره شود.

ابتدا من برنامه ای که خودم برای فیزیک میخوام دنبال کنم را میگم و شما هم همین در تعامل با برنامه خودتان بررسی کرده و هرکجا لازم میدونید نظر خودتان را راحت بگید و بگید که چرا این بخش قابل پذیرش می باشد و چرا نه و اگر نه می باشد نظر شما چه هستش که بتواند نتیجه بهتری به دنبال داشته باشد و درباره اش هم کمی توضیح بدهید عالی می شود.

1) ابتدا قصد دارم که کتاب فیزیک 1 نشر الگو از سید مجتبی سادات را بخونم که فکر می کنم از برای یادگیری و تسلط بر مبحث اُپتیک کافی و رضایت بخش باشد.
    2) سپس قصد این را دارم که فیزیک 2 غلامعلی محمود زاده مبتکران را بخونم که هرچند کتاب سنگین می باشد ولی برای من که کمی در فیزیک پایه ضعیف هستم بهترین کتاب می باشد.
    3) سپس میخواهم که فیزیک 3 رمزینه ونکاله را بخونم که بنا بر گفته بسیاری از دوستان بهترین کتاب در آموزش فیزیک 3 همین کتاب می باشد به خصوص برای یکی مثل من که در فیزیک پایه چندان قوی نیستم.
    4) و سپس بعد از تسلط بر روی این سه کتاب میخواهم که تست های فیزیک پایه نشر الگو که در دو جلد می باشند را بزنم و این طوری به تسلط خوبی در فیزیک پایه برسم. (یکی اش تست و یکی اش هم پاسخنامه است)
    5) سپس میخواهم که سه جلد کتاب فیزیک پیش فار را بخونم که هرچند گفته می شود حجم مطالب گفته شده زیاد می باشد ولی بازهم برای یکی مثل من در فیزیک قوی نیستم بهترین منبع می باشد.
    6) و بعد هم میخواهم که تست های فیزیک پیش 1 و 2 گاج سفید جوکار که این هم در دو جلد می باشد را بزنم
    7) و اینجا هستش که به یک سطح آمادگی حداقل 83% خواهم رسید.
    8) بعد از این قصد این را دارم که برای فیزیک 3 کتاب سید مجتبی سادات را هم بخونم.
    9) و بعد هم میخواهم که تست های فیزیک 3 خیلی سبز! را بزنم.
    10) و بعد هم اگر فرصت شد سه جلد کتاب های فیزیک نشر الگو رضا خالو را هم بخونم.
    11) در این جا هستش که به آمادگی بالای 91% رسیده ام و قصد دارم که با هم حل های مکرر تست های همان دو منبع تست فیزیک پایه نشر الگو و فیزیک 3 خیلی سبز! و فیزیک پیش گاج سفید جوکار خودم را به آمادکی 100 در فیزیک برسانم.

البته eshkene عزیز بیشتر ذهنیتش این هستش که دوستان در مورد سختی کتاب ها نظر بدهند که این را هم در ادامه خواهیم گفت و هر چند همین پست را تکرار و نکاتی که دوستان در ادامه خواهند گفت را به آن اضافه خواهم نمود تا جایی برسیم که با توافق تمامی دوستان و عزیزان به اطمینان کامل در یک پروسه فوق العاده از برای کسب فیزیک 100 در کنکور سراسری تاکید نماییم. ان شاء الله.

حال این نظر شخصی خودم از نظر سختی کتاب های فیزیک می باشد که البته فقط یک نظر شخصی می باشد و این نیستش که خودم تمامی این کتاب ها را خوانده ام:
    1) فیزیک غلامعلی محمود زاده شاید ساده ترین کتاب های فیزیک باشند همراه با توضیحات بسیار که اساسا بر مبنای ریاضیات بوده و بیشتر هم برای امتحان تشریحی مناسب می باشند و انگاری خیلی مفهومی کار کرده است ولی جنبه کنکوری آن ضعیف هستش.
    2) فیزیک انتشارات فار (رضا سبزمیدانی، آرش زاهدی، بابک جوانمرد) به عنوان مفهومی ترین کتاب های فیزیک هستند که هرچند حاوی توضیحات بسیار می باشد ولی برای فردی که از ابتدا در درک مفاهیم چندان راحت نیست خیلی عالی کار شده است و به خوبی مطلب را برایت جا می اندازد و سبک آموزش هم روان و ساده و قابل فهم می باشد.
    3) فیزیک احمد مصلایی جز بهترین کتاب های فیزیک بر اساس آموزش بر مبنای حل تست می باشد که به شکل سخت و سطح بالا و بسیار قابل فهم برای فرد پیش رفته است به خصوص این کتاب فیزیک 3 اش که مورد مطالعه بسیاری از دوستان هم بوده است و انگاری این کتاب فیزیک 1 پیش خیلی سبز هم از احمد مصلایی می باشد.
    4) فیزیک ونکاله که شاید به خوبی فیزیک احمد مصلایی و مولفین فیزیک فار و رضا خالو نرسد ولی به احتمال قوی از فیزیک غلامعلی محمود زاده و حتی شاید از فیزیک سید مجتبی سادات نشر الگو هم بهتر می باشد و به خوبی تواسنته است در تفهیم مطلب به داوطلب عمل نماید.
    5) فیزیک رضا خالو هم به عنوان یکی از بهترین منابع فیزیک برای کسب درصدهای بالا می باشد که توانسته است با سبک آموزش دقیق و تست های سخت خود فرد را بخوبی در فیزیک جان سخت نماید.
    6) فیزیک خوشخوان را هم بنده فقط از سختی و سطح بالا بودن آن مطلع هستم و چندان نظر و شناخت خاصی درباره آن ندارم.
    7) فیزیک دکتر فرین کمانگر اندیشه سازان-مبتکران که این کتاب هم از بهترین کتاب های اموزش فیزیک 3 بر مبنای ارائه تست های سخت و قوی همراه با پاسخ های تشریحی عالی می باشد.
    8) فیزیک گاج سفید جوکار هم به عنوان کتاب مورد توافق و مورد استفاده ی بسیاری از داوطلبان در چندین سال گذشته بوده است و برای یک فردی که در فیزیک در یک سطح متوسط به بالا است کافی و رضایت بخش برای کسب درصدهای بالا می باشد.

دوستان خواهشا اصل مطلب را فقط مبنا قرار دهند و به حاشیه نپردازند و به اینکه من چه گفتم و چگونه گفتم و چه نظری دارم در حد یک مطالعه نگاه کنند و سعی کنند با تامل بیشتر نظر عالیه خود را برای همگان منعکس نمایند.

با تشکر از همه ی شما دوستان
    Last edited by esilovexp; 23-08-2011 at 22:53.

10. 6 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

کاش یکی بود PDF چیزی درباره اینکه چطور صحیح مطالعه کنیم آپ میکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    من تقریبا کل این 78 صفحه رو خوندم و بعد تصمیم گرفتم تجربیات خودمم بگم شاید به درد کسی بخوره

1-حتما آزمون قلمچی ثبت نام کنید ولا غیر!
    من خودم گزینه 2 میرفتم و بعد کنکور فهمیدم که خیلی اشتباه کردم.
    دلایل:
    الف:برنامه ریزیش واقعا افتضاحه ، همچنین برنامه اش شما رو مقید نمیکنه که توی طول سال درسای پایه رو بخونید ، یعنی اگه درسای پایه رو نخوندین میتونید فقط به سوالای پیش دانشگاهی جواب بدین و امتیازی از شما کسر نمیشه.
    ب:کارنامه اش 1 روز بعد آزمون میاد و این واقعا خیلی بده فقط یادمه آزمون اول ساعت 6 غروب دادن اونم فقط واسه تبلیغات.
    پ:آزموناش 3 هفته 1 باره و شما هرچی بیشتر آزمون بدین به نفعتونه.
    ت:رقیباتون خیلی درس خون نیستن.یعنی به نظر من تو قلمچی بیشتر بچه ها درس میخونن.

2-اگه پشت کنکور هستین حتما 3-4 تا از درساتون رو کلاس برین (ترجیحا دروس تخصصی).
    دلایل:
    اگه کلاس نرین واسه تون وقت زیادی میمونه و بخاطر همین خوندن درساتون رو کش میدین و حجمی که باید تو 1 ساعت میخوندین رو تو 5 ساعت میخونین و چون از همه ی ظرفیت مغزتون استفاده نکردین خیلی کمتر یاد میگیرین و هی برمیگردین دوباره میخونین و بعد از یه مدتی وسواسی میشین.
    معمولا آدم ها وقتی کاملا از ظرفیت مغزشون استفاده میکنن که وقت کمی دارن.
    همچنین وقتی تو فضای کلاس قرار میگیرین یه جو رقابتی تو کلاس بوجود میاد که باعث میشه بیشتر درس بخونین و در ضمن میبینید که شما تنها نیستید که قراره درس بخونید و کلی آدم دیگه هم مثل شما هستن و خستگیتون کمتر میشه.

3-حتما یه باشگاه ورزشی هم ثبت نام کنید و 1 روز در میون ورزش کنید.

پ.ن : خودمم معرفی کنم : من دیپلم ریاضی دارم و تا سال سوم رشته ریاضی بودم (معدل نهایی : 51/18) ولی پیش دانشگاهی رفتم رشته تجربی و همون سال رتبه ام 4000 شد،موندم پشت کنکور اوایا خیلی خوب پیش میرفتم،کارنامه هام رو هم تو همین سایت میزاشتم یادمه تو آزمونای گزینه 2 یه بار شدم 47 تو کشور و وقتای دیگه هم زیر 500 میشدم معمولا،اما کم کم بریدم و از عید به بعد کلا تعطیل کردم و رتبه ام تو کنکور 90 شد: 6600

تجربیاتم رو صادقانه گفتم به این امید که شما استفاده کنید و مثل من خودتون تجربه نکنید،ضمنا اگه کمکی ازم بر بیاد خوشحال میشم چون تا سر مهر بیکارم!!!

13. 6 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

خب ما هم از بیست شهریور به بعد کمتر میایم مثل سمبا و اینا ( کلاس رو حال کردین ؟ )
    ولی باور کنید اول میگفتم بعد حتما خیلی به پی سی سر میزنم ولی بعد کنکور و مخصوصا بعد اعلام نتایج کم کم کارا شروع میشه و حوصله برا آدم نمی زاره. دانشگاه هم که دیگه جای خود دارد.
    من فقط باز پیشنهاد می کنم این پست هایی که لینکشون تو امضام هست رو حتما بخونید و امیدوارم این راهنمایی بهتون کمک کنه و ما تونسته باشیم قدری از دینمون رو ادا کنیم.

کتابهای پیشنهادی کنکوریای 90 ( vahid-p,lohrasbi, samba ) برای کنکوریای 91 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    نحوه استفاده از گام اول :
    کد:

15. 3 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •