دوستان وقتی کی میشناستت کلید کنترل رو میگیری تا نشناستت.ولی این قابلیت محدوده.تموم میشه.چجوری میشه اون نوار زردو پر کرد؟همون قابلیت مخفی موندن؟
دوستان وقتی کی میشناستت کلید کنترل رو میگیری تا نشناستت.ولی این قابلیت محدوده.تموم میشه.چجوری میشه اون نوار زردو پر کرد؟همون قابلیت مخفی موندن؟
آدم بکشی
ماموریت تموم کنی
و...
هر کاری که امتیاز بده
بهترین حالت اینه بدون کشتن کسی برید جلو
ولی اگر مجبور شدید اشکالی نداره
برای پایان مرحله یک امتیاز یوهویی بهتون میده منفی ها جبران میشه
مثلا ماموریت lenny بهترین نمونه برا نکشتن کسیه
اگه بشناسنت که دیگه نمیتونی کاری کنی !!!دوستان وقتی کی میشناستت کلید کنترل رو میگیری تا نشناستت.ولی این قابلیت محدوده.تموم میشه.چجوری میشه اون نوار زردو پر کرد؟همون قابلیت مخفی موندن؟
قبل از اینکه بشناسنت ولی بهت مشکوک میشن باید این کارو کنی.
آدم بکشی چیه باباآدم بکشی
ماموریت تموم کنی
و...
هر کاری که امتیاز بده
اگه مخفی کاری آدم بکشی و قایمش کنی بهت اضافه میکنه.
یه سری آیتمم هست واسه hide شدن اونام تا حدی اضافه میکنن.
sorry
شما نمی تونید کمکم کنید چون تو ویکیپدیا نوشته بازی singleplayer خست ولی بیشتر یک مرحله ی اون رو من نتونستم بازی کنم .
تو یو ت.ی.وب هم فیلم های مراحل دیگس هست ولی من نتونستم کاری پیش ببرم
میشه لینک ویکیپدیات رو بدی ببینم چی نوشته ؟!!!نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصا تو ویکیپدیا مطلب در مورد این بازی پیدا نکردم !!
هینمن اسنایپر یه مرحله بیشتر نداره !!
اینو تو خودت هیتمن ویکی نوشته ... ببین :
هیتمن اسنایپر چلنچ یه بازی دمو بود که کلا از ابسولوشن جداس و کساییکه این بازی رو پیش خرید کردن میتونن اینم بگیرن بازی کنن و فقط یه مرحله با چلنجای گوناگون داره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by 3Dmajid; 13-12-2012 at 20:02.
کشتن آدم های بیگناه مثل مردم تو ایستگاه یا خدمتکار ها ، امتیاز منفی داره ؟ حتی اگه ترتمیز بکشمشون .
کلا رو پشت بوم باید 8 نفر رو بکشی و تمام .نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by شـیـفــو; 13-12-2012 at 20:30.
پ ن پکشتن آدم های بیگناه مثل مردم تو ایستگاه یا خدمتکار ها ، امتیاز منفی داره ؟ حتی اگه ترتمیز بکشمشون .![]()
موقع برگشتن باید از اون طرف داروخانه بری تو اتاقی که کنار هال اصلی هست (همونجایی که توش اتاق آسانسورها هست) و از اون جا بری
چند تا پست بالاتر گفتم ردش کردمالبته روشم با روش تو یکم فرق داشت.
ممنون از راهنماییت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)