تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 122 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نه بابا . نه اسب داره نه خر داره نه قاطر و ... اخه نفسمون بند اومد اینقدر تو شهر دویدیم . اسبا تو بازی قبلی خوب بودن . همچین مثل خر میدویدن حال میکردی .

اولا چاه ها رو اگه یه بمب روش بندازی منفجر شه درش باز میشه .
    دوما دزموند جورنی رو برو جالبه . چون کلا بازی میشه اول شخص و واسه همین دقت کردین کلا فایل exe اش جداست چون موتورش فرق فکوله . توش یه سری نمادهایی رو میبینی .
    دزموند جورنی آخرآخرا میاد؟؟؟ آخه من نیدم اصن!

داره خودمونی میشه azar_yurdum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. باز هم می پرسم لطفا کمک کنید.

من بازی رو تموم کردم.

ولی تو منوی بازی قسمت DNA که میرم اون قسمت که SECRET LOCATIONS نوشته 0% هستش.

توی خود بازی هم نتونستم چیزی پیدا کنم. هر کی میتونه کمک کنه.

یا اینکه اگه کسی سیو کامل بازی رو که SECRET LOCATIONS ها رو هم داشته باشه داره

زحمتش رو بکشه.

منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم.

زحمتش رو بکشه.

منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان
    دوست عزیز شما باید 1ده عدد پیج مموری هایی که در سطح شهر است رو جمع کنی تا SECRET LOCATIONS باز بشه

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم.

زحمتش رو بکشه.

منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان
    در کل بازی یک مرحله Secret Location داره که مربوط میشه به پیدا کردن قبر اساسین ترک تبار که در نتیجه بهترین زره بازی آنلاک میشه
    همچنین اگه تمامی اساسین دن های داخل قسطنطنیه رو لاک کنید و براشون مستر اساسین بذارید قدرتمندترین شمشیر بازی یعنی شمشیر یوسف آزاد میشه که از شمشیر مستر اساسین هم قوی تره

داره خودمونی میشه Mahdi_591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم.

زحمتش رو بکشه.

منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان
    منتظرم دوستان
    به نام خدا
    سلام به همه

دوست عزیز فکر کنم شما کامل کامل هم نرفتی
    شما برو تو کتاب فروشی یه نفشه بخر که جای10تا ورق بهت نشون میده بعد که خریدی نقشه بازی آپدیت میشه
    10تاشو که کامل گرفتی باز میشه آیکون اون مکان مخفی روی نقشه بشکل یه صلیب سیاه هشت پر هست بعدش که رفتی یه زره بهت میده این شکلی میشی

دوستان راستی توی نسخه (Brotherhood) وقتی اساسین هاتون به آخرین درجشون میرسیدن بعد ازیو توی اونجا که همشون جمع بودن بهشون درجه اساسین میداد یعدم یه چیری بهشون میگفت اولین جملش عربی بود من زیرنویس شو فعال کردم هر چی میخوندم حالیم نمیشد چیه میگه ولی میدونستم یه چیریو داره عربی میگه تو این قسمت فهمیدم چیه بود
    فکر کنم تو مایه های همون شعار فلسفیش باشه که از اولین نسخش تا حالا میگفتن
    یا به قول خودشون دکترین یعنی این (Nothing is True, Everything is Permitted)
    برا بهتر متوجه شدن سکانس 9 یک بارReplay کنید برید از همون اولش که میخان وارد قلعه ی الطیر
    (اسم عربی کاملش الطیر ابن الاحد که شما بهش میگید الطایر به معنی پرنده یا همون نمادش چیه شاهین-عقاب) اینم آدرس

اینم بدون شرح

راستی یه سری صحبتهای دوستان کرده بودن درباره فرماسونریو -اینجور مسایل اگه بشه یه جای صحبت کینم خوب میشه منم یه سری صحبت میخاستم بکنم دیدم اینجا جاش نیست ولی اگه جابی باشه من هستم البته در رابطه با این بازی

موفق باشید

6. 7 کاربر از Mahdi_591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نام خدا
    سلام به همه

دوست عزیز فکر کنم شما کامل کامل هم نرفتی
    شما برو تو کتاب فروشی یه نفشه بخر که جای10تا ورق بهت نشون میده بعد که خریدی نقشه بازی آپدیت میشه
    10تاشو که کامل گرفتی باز میشه آیکون اون مکان مخفی روی نقشه بشکل یه صلیب سیاه هشت پر هست بعدش که رفتی یه زره بهت میده این شکلی میشی

دوستان راستی توی نسخه (Brotherhood) وقتی اساسین هاتون به آخرین درجشون میرسیدن بعد ازیو توی اونجا که همشون جمع بودن بهشون درجه اساسین میداد یعدم یه چیری بهشون میگفت اولین جملش عربی بود من زیرنویس شو فعال کردم هر چی میخوندم حالیم نمیشد چیه میگه ولی میدونستم یه چیریو داره عربی میگه تو این قسمت فهمیدم چیه بود
    فکر کنم تو مایه های همون شعار فلسفیش باشه که از اولین نسخش تا حالا میگفتن
    یا به قول خودشون دکترین یعنی این (Nothing is True, Everything is Permitted)
    برا بهتر متوجه شدن سکانس 9 یک بارReplay کنید برید از همون اولش که میخان وارد قلعه ی الطیر
    (اسم عربی کاملش الطیر ابن الاحد که شما بهش میگید الطایر به معنی پرنده یا همون نمادش چیه شاهین-عقاب) اینم آدرس

اینم بدون شرح

راستی یه سری صحبتهای دوستان کرده بودن درباره فرماسونریو -اینجور مسایل اگه بشه یه جای صحبت کینم خوب میشه منم یه سری صحبت میخاستم بکنم دیدم اینجا جاش نیست ولی اگه جابی باشه من هستم البته در رابطه با این بازی

موفق باشید
    اره موافقم . منم میخوام راجع بهش یه جا با هم و چند تا از بچه های دیگه که اینجان صحبت کنیم . توی یه گروه تو همین پی سی ورلد باشه بهتره .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AP9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اصفهان

14

این کتابهایی که از کتاب فروشی می خریم به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بچه ها با تبریک موفقیت برادرای پدافند نیروی هوایی و سرویس شدن دهن آمریکایی ها
    یو بی سافت با وجود رکود اقتصادی نتونسته اسبی قاطری یا اصلا خری بخره بزاره تو بازی
    بچه ها دقت کردین تو هیچ کدوم از نسخه های AC هیچ بچه ای در بازی وجود نداره آخه مگه میشه تو یه شهر بچه نباشه؟

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

11. 6 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HAGBORN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به نظر شما این بازی توی گرافیک اشکالی نداره چون در قسمتی از بازی از روی پشت بوم پریدم
    یهو کلا اساسین رفت زیر زمین
    یا یه جا دیگه امدم یه سربازرو بزنم تا گردنش توی سقف بود

13. 2 کاربر از HAGBORN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AP9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها با تبریک موفقیت برادرای پدافند نیروی هوایی و سرویس شدن دهن آمریکایی ها
    یو بی سافت با وجود رکود اقتصادی نتونسته اسبی قاطری یا اصلا خری بخره بزاره تو بازی
    بچه ها دقت کردین تو هیچ کدوم از نسخه های AC هیچ بچه ای در بازی وجود نداره آخه مگه میشه تو یه شهر بچه نباشه؟

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

اگه دقت کرده باشی توی gta هم بچه ای وجود نداره
    به نظر من(البته من که کسی نیستم) یکی از عیب های بزرگ بازی همین نبودن اسبه!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •