خوب دوستان همانطور که من اولین نفری بودم که مژده رایگان بودن آنلاین رو دادم اولین نفری هم خواهم بود که کرک ورژن 1.01 رو اینجا میزلرم الان دارم رصد میکنم نتو تا ببینم هست یا نه فعلا که نیس
خوب دوستان همانطور که من اولین نفری بودم که مژده رایگان بودن آنلاین رو دادم اولین نفری هم خواهم بود که کرک ورژن 1.01 رو اینجا میزلرم الان دارم رصد میکنم نتو تا ببینم هست یا نه فعلا که نیس
فک کنم من اولین نفری بودم که بازی رو دان کردم (همون موقع که اومد سر سه ساعت دان کردم) سوپر استار هم زدم و گفتم خیلی سخت شده اما شما باور نکردین حالا دیدین به خدا من مسترلیگ زدم له له میزنم برا یه مساوی!!!!!!!! این است هوش برتر PES!!!!
من همین الان نصب کردم ولی level سوپر استار نداره !!!!!
من اگر بشه منچستر بر میدارم ببینم کی میتونه ببره منو![]()
بازم یکی اومد ما رو کچل کنه!!...
اگه کسی خواست براش توضیح بده من حوصله رفتن به برهوت پشت سرمو ندارم!
آقا ه پیشنهاد الان تیم هامونو انتخاب کنیمبرای آنلاین
عزیز من قبلا منچستر رو انتخاب کردم تو یکی دیگه رو انتخاب کن...آقا ه پیشنهاد الان تیم هامونو انتخاب کنیم برای آنلاین
راستی خودم میبرمت..
بارسا مال خودمه!....
![]()
فهمیدم تو پستای قبلی اموزش دادی
حد اقل لینک پستشو بده بین 200 تا پست نگردم
اینو دانلود کن بریز تو آدرسی که گفته...با این برنامه تو قسمت extra content همه چیز آزاد میشه....
http://downloads.moddingway.com/file/15044.html
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
فقط یوونتوس....فکر کنم بیشترین بازیکنای دارای speed merchant تو یووه باشه...4 تا بازیکن دریبل زن داره .....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)