تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 280 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوست من جناب The shining عزيز يه خواهش دارم
    اگه ميشه اجازه بدين خود دوستان پرسپوليسي خبرهاي باخت و كلا حواشيه تيمشون رو توي تاپيكشون بزنن
    چون ممكنه دوستان پرسپوليسي كه فعلا از اين باختها ناراحت هستن براشون اين شائبه به وجود بياد كه شما به خاطر استقلالي بودن و از روي خوشحالي اين خبرها رو پست ميكنن
    ببخشيد دوست من گفتم كه يه خواهشه چون حق و قدرت اين رو ندارم كه جلوي پست دادن شما رو توي تاپيك پرسپوليس بگيرم
    البته علیرضا جان من معتقدم با توجه به پست‌های The shining عزیز تو این تاپیک (تو این مدتی که من دیدم)، فکر نمی‌کنم بچه‌های پرسپولیسی این قدر غیرمنطقی باشن که چنین فکری بکنن ... تعصب و عصبانیت به جای خود، پذیرفتن واقعیت‌ها هم به جای خود ! حالا از زبون هر کسی که می‌خواد باشه ...

پ.ن: الان تقریباً مطمئنم که استیلی در حد پرسپولیس نیست! هر چقدر هم به خودم بگم که اول فصله، شناختی نداره از بازیکنا، مونده تا هماهنگ بشن ... اما باز ذهنم میره به سمت مقایسه که سال قبل نیمه‌ی اول که بد نتیجه می‌گرفتیم، دایی می‌دونست نیمه‌ی دوم چه جوری تیمشو تغییر بده تا نتیجه بگیریم ! اما استیلی، نه ! پارسال حداقل چند تا کار ترکیبی قشنگ از بازیکنا، همون ابزاری که میگیم دایی در اختیار نداشت، می‌دیدیم! اما تو این سه بازی، دریغ از دو تا پاس صحیح ...
    نمی‌دونم، من هم دارم بی‌منطق میشم شاید! من هم دارم زود قضاوت می‌کنم ... اما به هر حال من امروز از استیلی در مقام یه مربی هیچی ندیدم! شاید ارنج ابتداییش به بدی بازی‌های قبل نبود، اما وقتی دید تیمش نتیجه نمی‌گیره و کنده، هیچ کار مفیدی نکرد ...
    با نظر دوستمون nafe-bandar هم موافقم! امروز یه جاهایی به من هم این حس دست داد که اگه خود کریمی با شناختی که از تیم داره، بیاد پرسپولیس رو ارنج کنه و تغییرات لازم رو بده، از استیلی بهتر نتیجه می‌گیره ! (می‌دونم خیلی احساسیه و از روی عصبانیت! ولی حسه دیگه : دی)

یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های دایی این بود که حواشی رو با جذبه‌ی فوق‌العاده بالایی که داشت، کنترل می‌کرد ... یعنی تو نشست خبری اون قدر مطمئن حرف می‌زد که هیچ هواداری به خودش اجازه‌ی انتقاد نمی‌داد ... جای انتقاد داشت‌ها !! اما ته تهش تیم جوری بازی می‌کرد که اگه می‌باخت هم کسی خواهان رفتن دایی نبود ! (آره! یه سری حیا کن رها کن بعد از باخت‌های متوالی وجود داشت، اما خداییش همین پرسپولیسی‌هایی که تو این تاپیک هستن، بخش عمده‌ای‌شون از بازی تیم تو دربی‌ها رضایت داشتند، حتی با وجود شکست!)

با این حال، من باز حرف علیرضا و محمد و حسین و سایر دوستان رو مبنی بر مقایسه نکردن، حرف از دایی نزدن، حرف از گذشته نزدن و به فکر آینده بودن رو تایید می‌کنم !! (هر چند که همه‌ی این‌ها رو بالا نقض کردم خودم) ...
    دیگه فایده‌ای نداره ... دایی تو راه‌آهنه، سکان‌دار ما استیلیه ... نمی‌دونم با رفتن کاشانی یا استیلی، یا هر دو، تیم ما تیم میشه یا نه ... خوش به حال استقلالی‌ها که حداقل ثبات داره تیمشون، بهتر از ما بازی می‌کنن ... پرسپولیس همیشه بی‌ثبات بوده ... متاسفانه !

امیدوارم با تشکیل وزارت ورزش، زودتر مجمع واسه پرسپولیس هیات مدیره تشکیل بده، و حبیب خان هم بره از تیم ... مدیری بیاد که درد تیم رو بدونه ... به شخصه در درجه‌ی اول دادکان و بعد از اون، انصاری‌فرد رو بهترین گزینه‌ها می‌دونم ! (هر چند که تیم ما زمان انصاری‌فرد هم خوب نبود، اما مدیریتش رو قبول دارم)

2. 15 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

قصد ندارم امید بیخودی بدم... فقط میخوام با دو مثال و ارائه چند فکت بگم یه نمونه زیاد دارید سخت میگیرید. در اینکه شروع فصل پرسپولیس به همراه کاشانی و استیلی و ترکیب تو زمینشون افتضاح بوده شکی درش نیست! اما در این هم شکی وجود نداره که تغییر کادر فنی با اون همه حاشیه ی رسانه ای شده هم تبعات خودش رو داره...این فقط تو ایران هم نیست... بعد از رفتن بنیتس و اومدن هاجسون و نهایتا اخراجش، کنی داگلیش (اسطوره لیورپول) تو یه جو ناخوشایندی اومد روی کار و در 8 هفته اول پریمیر لیگ فصل پیش، فقط 6 امتیاز گرفت و لیورپول تو اون زمان تا قعر جدول پایین رفت... این قعر نشینی با شکس مقابل رقیب دیرینهشون یعنی یونایتد اتفاق افتاد... میخوام بگم ببینید اوضاع چقدر نامطلوب بود... ولی هوادارای این تیم به مربی شون اعتماد کردند...
    درسته امتیاز کامل هر هفته 3 امتیاز و سه امتیاز هفته اول به اندازه سه امتیاز هفته 34 ام مهمه، اما واقعیت اینه 31 هفته مونده از لیگ ایران... به نظرم تماشاگرا باید یاد بگیرن که تو این هفته های آغازین وظیفه ای جز حمایت کردن ندارن... با دایی دایی گفتن اوضاع بهتر نمیشه و دوستان پرسپولیسی مطمئن باشند دایی نمیاد پرسپولیس و تنها کاری که اون بنده خدا میتونه انجام بده اینه که برای پرسپولیس آرزوی موفقیت کنه و اعلام کنه که مسئولیتی در قبال تیم راه آهن داره...
    تو این شرایط به نظرم کادر فنی و بازیکنا نباید استرسی داشته باشند که اگه گل خورد باید مورد عنایت هوادارا قرار بگیرن اونم تو زمین خودی... واقعیت اینه که "از هر چی بدت میاد، به سرت میاد" تا پرسپولیس ترس از گل خوردن و هوادارای خشمگین هفته های اول رو داشته باشه، طعم موفقیت رو نمی چشه.. من فکر کنم اگه این جو در پرسپولیس به وجود بیاد که بازیکن و کادر فنی دعا کنن تماشاگری به آزادی نیاد تا راحت تر بازی کنند، ما حالا حالا ها فریاد های دایی بیا و استیلی و کاشانی برو رو خواهیم شنید...
    از طرفی هم استیلی هم حقیقتا باید فکری به حال دفاعش کنه... 5 گل خورده در سه بازی که دو تاش تو آزادی بوده اصلا آمار خوبی نیست... هر چند از اول فصل هم امیدی به امثال شیث و نصرتی نبود! (البته امیدوارم بهتر بشن لا اقل)
    یه نکته ای هم راجع به کاشانی بگم.. کاشانی سوای از جریاناش با دایی، به او افتضاحی هم که راجع بهش گفته میشه نیست... اعتماد کاشانی به قطبی حتی تو باخت 4-1 در اهواز، باعث شد پرسپولیس بعد از سالها قهرمان لیگ بشه... اعتمادش به دایی (حداقل در اولین سالش) بعد از برکناری کرانچار، جام حذفی رو برای این تیم به ارمغان آورد...
    واقعا میشه این مسائل به این زودی فراموش بشه؟!

4. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

اینکه یکی به آمریکا گل زده و یا تو فیفا عضوه دلیل نمیشه که مربی خوبی باشه باید یه مربی با تجربه و کارنامه دار داخلی بیارن وگرنه امسال باید برای تو لیگ موندن بجنگیم!

6. 5 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من هوادارا از بازی بعدی که توی آزادیه باید از اول تا آخر بازی یک صدا علیه استیلی شعار بدن تا کاشانی مجبور شه بذارتش کنار.همون ذوالفقارنسبم بیارن خیلی بهتر از استیلی نتیجه میگیره.
    این پرسپولیسی که توی این سه بازی دیدیم بعیده که با استیلی بتونه نتیجه بگیره.
    استیلی هیچ وفت مربی موفقی نبوده.
    به راه دیگشم اینه که دست رو دست بذاریم بگیم هنوز زوده و فعلا باید به استیلی فرصت بدیم.اینم یعنی از دست دادن امتیازای بیشتر.اونوقت باز باید این فصلو به زور تحمل کنیم و به فصل آینده دل خوش کنیم.

8. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این گل پیروزی به نظر من افساید بود!

10. 2 کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اینکه شدیدا از این جور رفتار هوادارا که اول فصل میان حرف حیا کن و رها کن می زنن ولی اگه دیشب تو ورزشگاه بودم با بقیه دایی رو صدا میزدم
    دیشب پرسپولیس باخت خیلی بد هم باخت ولی برخلاف سالهای قبل بازیکنا بد نبودن... یا نه بهتره بگم بد بودن ولی مثل قبل نبود که بگی بازیکنا مایه نذاشتن و داشتم تو زمین راه میرفتن تیم بد بازی کرد ولی نه به خاطر بازیکنا بلکه به خاطر مربی!

موقعی که پرسپولیس گل دوم رو خورد ( و البته قبلش که دقیقی تک یه تک رو گل نکرد) یاد بازی ازبکستان و استرالیا تو جام ملت ها افتادم اون موقع خیلی به سرمربی ازبک ها خندیدم که چطور وقتی تیمش عقبه یه جوری ارنج کرده که 2-3 تا دفاع مونده و هی گل میخوره
    ولی دیشب پرسپولیس همین طوری بود ( نصرتی ول کرده بود رفته بود نوک حمله و ...)

کاشانی حیا کن ...

12. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی دوربین یه صحنه یکی رو نشون داد که فکر علیخانی بود درسته؟

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این گل پیروزی به نظر من افساید بود!
    آفرین به شما کارشناس داوری
    ما رو از نطرات مشعشعتون بی نصیب نزارید .
    چقدر هم مهمه افساید بودن یا نیودن این گل اصل غیرت علی کریمی بود .

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من جناب The shining عزيز يه خواهش دارم
    اگه ميشه اجازه بدين خود دوستان پرسپوليسي خبرهاي باخت و كلا حواشيه تيمشون رو توي تاپيكشون بزنن
    چون ممكنه دوستان پرسپوليسي كه فعلا از اين باختها ناراحت هستن براشون اين شائبه به وجود بياد كه شما به خاطر استقلالي بودن و از روي خوشحالي اين خبرها رو پست ميكنن
    ببخشيد دوست من گفتم كه يه خواهشه چون حق و قدرت اين رو ندارم كه جلوي پست دادن شما رو توي تاپيك پرسپوليس بگيرم
    داداش اگه شما طرفدار پرسپولیسی بالاخره من تیمه شهرمه
    درسته برام تیمه اول نیست ولی دیگه تیمه دوم هست و دلم نمیخواد به تیمهایه شهرایه دیگه ببازه
    حساسترین بازیه پرسپولیس اون سال که قهرمان شدین من رفتم استادیوم چون دلم نمیخواست جام بره اصفهان...
    استقلالیا انقدر بی معرفت نیستن ما اومدیم اینجا با شما هم دردی کنیم..من اقا حمید اقا ناصر. xerxes again . nafe-bandar . اینا همه دوستانه استقلالی هستن که فقط برایه همدردی اومدن دیگه راضی به باختش جز تو دربی نیستن
    فکر نکنم درست باشه به کسی بگین که تو این تاپیک خبر نذار علیرضا خان از شما توقع بیشتری داشتم
    موفق باشین

16. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گل پرسپولیس آفساید نبود؟!

کاملا آفساید بود

راستی دوربین یه صحنه یکی رو نشون داد که فکر علیخانی بود درسته؟
    آره علیخانی بود
    اتفاقا تو برنامه ماه عسل هم بهش اشاره شده بود که پرسپولیسیه

18. 9 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •