ژاوی هرناندز در رابطه با چالش های فصل بعد با Barca TV صحبت کرد. او همچنین برای پنج هم تیمی اش که در بازی های کوپا امریکا حاضر هستند آرزوی موفقیت کرد و گفت از این که تیاگو و فونتاس به تیم اصلی منتقل می شوند چقدر خوشحال است.
ژاوی هرناندز می داند که بارسا بار دیگر به دنبال کسب هر شش جام ممکن در یک فصل است، مانند آن چه در فصل 2008/09 انجام داد، اما از سختی های مسیر پیش رو نیز آگاه است. او گفت: "ما تیم مناسب را برای ادامه قهرمانی ها در اختیار داریم، ولی سایرین اجازه نمی دهند به سادگی این کار را انجام دهیم، مانند فصل قبل. اما قطعاً ما به همان اندازه با اشتیاق و با انگیزه هستیم که همیشه بوده ایم، بنابراین همان گونه رقابت می کنیم که همیشه می کردیم."
آرزوی موفقیت برای دوستان حاضر در کوپا امریکا
او درباره ی مسابقات قهرمانی ملت های آمریکای جنوبی نیز که در حال حاضر در آرژانتین در جریان است صحبت کرد: "فکر می کنم لئو جامی عالی را پشت سر می گزارد. برای او آرزوی بهترین ها را دارم، همین طور برای میلیتو و ماسکرانو، و همچنین آلوز و آدریانو. مسابقات کوپا امریکا را دنبال می کنم و امیدوارم همه ی آن ها عملکرد خوبی داشته باشند."
پیوستن تیاگو و فونتاس، خبر خوب
ژاوی صحبت هایی هم راجع به تیاگو آلکانترا و آندرو فونتاس داشت، دو بازیکن تیم رزروها که قرار است در فصل پیش رو در تیم اصلی بازی کنند: "این جا در بارسا تیم رزروها اهمیت زیادی دارد. فونتاس و تیاگو، هر دو نشان داده اند که کاملاً توان بازی کردن دارند. همانند سایر بازیکنان تیم B که آماده می شوند تا فرصت پیوستن به تیم اصلی را بیابند. نسل بسیار خوبی در اختیار داریم و باید از آن بهره ببریم. و مربی ای داریم که دوست دارد از بازیکنان تیم رزروها استفاده کند، و این خیلی خوب است."
مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir